( van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster i.s.m. onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Freya thuiszorg groep bedient zich straffeloos van ‘VVD Ton Hooijmaijers-fraude-
constructie’.Volkskrant:VVD Werkgevers en PvdA ‘Graai-Nuts-bedrijven’ vaakst bij ‘Klusjes’-ministers’.
Etso PierMieke DraijerpngErik KuikMettiena LeemeijerWilfred Juurlink
‘Duivelse Missie’ van de Freya-misdaadgroep:“Onze duistere missie en kernwaarden zijn gericht op cliënten slachtoffers en (geen) kwaliteit en tegelijk ook op de belevingswereld van onze opdrachtgevers.Onze missie is om op een maatschappelijk verantwoorde en ondernemende jattende manier bij te dragen aan de versterking leegroven van zieke en bejaarde personen, gezinnen, wijken en buurten.Dit doen wij door uit te gaan van de eigen kracht van individuen en hun leefomgeving in de geest van (bejaarden Melker) Martin van Rijn en onze huisbankier is de Panama Papers ABN van Zalm en Dijsselbloem.” In de praktijk houdt dit in dat cliënten slachtoffers van Alliade worden ondergebracht bij een ‘Fraude-onderneming’ uit de Freya misdaadgroep der Ratten in pak met een missie goed voor zich zelf zorgen. De Directeuren Graaien meerdere miljoenen aan criminele ‘vergoedingen’ bij elkaar en zijn derhalve in uitmuntende gezondheid.

Deze prachtig ‘VVD-Lombrose-Freyat-exemplaren’ Etso Pier en Mieke Draijer  van de Nederlandse Schurkenstaat hebben wij dan ook op het “Elite Gangster Billboard “geplaatst. Vanaf 2014 liepen de Graai bedragen op van 730.000 euro tot ver over de miljoenen in 2016 en er is tot heden niemand gearresteerd. En dat is logisch want de voormalige VVD Crimefighter ‘Volksonderdrukker Teeven ‘was en is te druk met het lezen van de Panama Papers en het Witwassen van drugsgelden en zich zelf uit de cel te houden. En zijn opvolger de VVD ‘Seriemoordenaar Ard van der Steur’ met het Demmink dossier in de doofpot te houden en de’ Gladio-Baardmannen’ te laten moorden in Brussel en ook net als Teeven extreem druk zich zelf uit de cel te houden.

‘PvdA Snake in Suit Plasterk’:”Iedereen moet met zijn armoedje tengels afblijven van onze Graaiers en Zakkenvullers “.

Jong geleerd oud gedaan: Ratten in pak vullen Zakken ten kosten van Onderwijs.
Twee extreme gewetenloze en ziekelijke egoïstische directeuren van (geen) thuiszorgaanbieder Alliade geven namens de zorginstelling voor miljoenen euro’s opdrachten aan ‘Nep en Fop bedrijven’ waarvan ze zelf eigenaar zijn en horen thuis in de cel. Dat blijkt uit onderzoek van de researchredactie van RTL Nieuws. Volgens experts is er sprake van verboden belangenverstrengeling en Fraude en Witwassen en het zou ze niet verbazen als deze kliek straks ook opduikt in de Panama-Papers naast het ‘Tax Free-Graai-Koningshuis’, de ABN en Fred Teeven, enz, enz..

Opvallend en bizar:‘Misdaadjournalistiek-drek weet weer van niets als het gaat om (VVD)-Rat in pak misdaden en hun krant de Panama Papers.
Geert Wilder RTL Boulevard
De directeur en de inmiddels ex-directeur van Alliade hebben naast hun ‘Graai-directeursfunctie’ een serie ‘Nep en Fop zorgbedrijven’ in
eigendom, opererend onder de holding Freya Groep. Ze hebben verschillende onderaanneming ‘Ton Hooijmaijers-constructies’ opgezet tussen Alliade en bedrijven uit de Freya Groep, die veelal op naam staan van hun echtgenoten en/of Callgirls of Schandknapen(Video). De Graai-directeuren brengen bijvoorbeeld thuiszorgcliënten van Alliade onder bij de thuiszorgtak van hun eigen Freya Groep. De ‘Graai-bevindingen’ werden voorgelegd aan een zestal deskundigen en accountants, die allen oordeelden dat de constructies illegaal en crimineel zijn en begrijpen niet waarom nog niemand is gearresteerd. Zo zegt hoogleraar zorgeconomie Wim Groot: ‘Het lijkt me duidelijk dat hier sprake is van een Witwas en Fraude situatie en belangenverstrengeling. Cliënten en de premiebetaler zijn hier de dupe van.’Alliade zelf laat in een reactie aan RTL Nieuws en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir weten dat de Witwasconstructies en de ‘Fraude-verstrengelingen’ in de ‘VVD-praktijk’ van het “Lieg en Bedrieg Kabinet” gegroeid zijn. Volgens hen zijn de constructies ook in dienst van de cliënten en zou van zelfverrijking geen sprake zijn en stellen zij trots allemaal prominent lid te zijn van de VVD en hebben net als Pechtold en zijn stiefzoon Jesse Klaver(Video) en de ‘VVD Labbekakken King Hans de Boer’ voor het Maffia-Associatieverdrag gestemd. Wat wil men nog meer van een fatsoenlijk mens, aldus de Alliade. De corrupte Raad van ‘blinde’ toezicht van Alliade met de’ Ras Ratten in pak’  Erik KuikWilfred Juurlink en Mettiene Leemeijer stellen dan ook geen reden te zien op te treden en gaan gewoon door met Graaien ten koste van de zieken en bejaarden. Zorgaanbieder Alliade heeft landelijk 7.000 cliënten slachtoffers en is Mark Rutte en David Camerongoed voor een omzet van zo’n 350 miljoen euro per jaar en alleen God en niet de FIOD van de criminele Schizofrene Asscher(Video) weet hoeveel miljoenen per jaar aan de strijkstok blijft hangen. Hoe het ook zij het hiervoor genoemde ‘blinde’ Bestuur drietal is door ons geplaats op het “Elite-Gangster Billboard” bij hun college Witwasser en Fraudeurs , die allemaal uitmuntend goed voor zich zelf zorgen. Het is opvallend  en bizar te noemen dat het ‘Misdaadjournalistiek-drek ‘nooit de hiervoor beschreven misdaden tegen de massa ontdekt. Maar aan de ander kant is dat wel te begrijpen, want het boegbeeld van de Misdaadjournalistiek ‘Peter R. de Vries&Moordenaar Martin Kok’ zijn te druk met de afgelikte boterham op een haar na dood zijnde Holleeder levenslang te bezorgen bij Pauw. En Wilders af te branden bij’ RTL-Riool Boulevard’ en de Top VVD-er ‘Rapist -Pedo Demmink’ uit de bak te houden bij Pauw. Voor wie werkt dat ‘Misdaadjournalistiek-drek’en hun ‘VARA-Pauw’ feitelijk? Voor de VVD-misdaadgroep? Wat denkt u zelf?