( van onze dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Puppet van Oligarch Porosjenko Minister-president angsthaas Arseni Jatsenjoek van de ‘CIA-Oekraïne’ heeft D66 for rentzondag zijn aftreden aangekondigd. Dat heeft de doodsbange bewindsman op de Staatstelevisie gedwongen bekendgemaakt. De Lijkbleke Jatsenjoek bralde het ‘Nep en Fop-parlement’ in Kiev dinsdag nader te zullen informeren over zijn bizarre Chocola besluit. ,,Mijn (angst) besluit is gebaseerd op verschillende gronden. De politieke ‘Graai-crisis’ binnen de ‘Maffia-regering’ is op een kunstmatige manier geopenbaard. Het verlangen om één man te veranderen, heeft politici verblind en hun wil om echte veranderingen in het land door te voeren, verlamd ,Bla,bla Panama Papers, corruptie en moord en doodslag.”

 

Koningshuis,Cameron&Soros&President Porosjenko betrapt in Panama Papers.

De politieke crisis draait in grote mate om Jatsenjoek zelf. De ‘Fop-premier’ overleefde in februari ternauwernood een ‘SS-motie’ van Obama Ruttewantrouwen en een moordaanslag, maar zijn corrupte Puppet persoon bleef omstreden. Twee partijen stapten uit de regering en ontnamen aldus de regering zijn meerderheid in het ‘Maffia-parlement’. Door af te treden opent Jatsenjoek de weg naar de formatie van een nieuwe regering, aldus de officiële versie. De werkelijke reden is dat Jatsenjoek net zo veel zwart geld had geëist als dat Pechtold& Co had ontvangen van Porosjenko. Daar was zijn ‘Maffiaboss Porosjenko niet van gediend en die had Jatsenjoek gedreigd om Chocola van hem te maken als hij niet gauw zijn corrupte biezen zou pakken. De ‘VVD Labbenkakken King Hans de Boer’ heeft laten weten dat de Chocola nooit zo heet wordt opgediend en dat de Oekraïne een prima land is om Chocola mee te eten. Jesse Klaver was het eens op de Dam met de ‘Labbekakken King Hans de Boer'(Video). Mogelijk gaat Jatsenjoek politiek asiel aanvragen in Nederland. Inmiddels wordt Pechtold  dag en nacht bewaakt door de ‘Jansen en Janssen politie( Zie Video Hiena)’, maar hij ontkent dat hij wordt bedreigd door Porosjenko en/of de ‘Serie-Moordenaar Ard van der Steur’.

Het wachten is nu dat de Obama Puppets Rutte en Cameron aftreden en politiekasiel gaan aanvragen in de USA voordat het gewone Volk Chocola van ze maakt.