(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Déjà vu: Athene vreest nog meer verzet(Video) bij uitvoering ‘Samsom deportatie-Plan’ Vluchtelingen. Eichmann SamsomDe Vluchtelingen Slaven Joden zijn voor zes miljard verkocht aan Homo Hater ‘Sultan Erdogan’ van het Otomaanse rijk.
Duizenden vluchtelingen hebben zondagochtend in Griekenland bij Idomeni de grensovergang met Macedonië bestormd om het ‘Deportatie-Eichmann-Samson-Plan’ te ontsnappen. De uitgehongerde  wanhopige mensenmassa rende over een veld naar het hek op Macedonische bodem en wierp stenen en riepen dood aan ‘Eichmann Samsom’ en Slavenhandelaar ‘Sultan Erdogan’ .De Macedonische ‘SS-veiligheidstroepen’ aan de grens gebruikten traangas en rubber kogels ( bronnen beweren ook echte kogels) om de  wanhopige en radeloze menigte te weren en deze keer was ‘Imam-Samson’niet aanwezig om hen feestelijk samen met de NOS uit te zwaaien zoals bij Lesbos.

Tweede Kamer debat Terrorisme: ‘Iedereen leeft hier in zijn eigen armoedige ‘Terror-wereldje’ van ‘Razzia-Zonnekoning Aboutaleb’ 

Bij de grenspost verblijven al wekenlang naar schatting 11.000 vervuilden en ondervoede vluchtelingen, waaronder veel kinderen en zelfs wat straatarme Oekraïners. Maar de Macedonische autoriteiten houden in het kader van het ‘Deportatie-plan-Samsom’ de afscheiding strikt gesloten en laten niemand toe. De leefomstandigheden voor de verzamelde migranten in Idomeni zijn bijzonder slecht en in strijd met de mensenrechten. Kan Samsom en Rutte wat schelen, die zijn nu razend te druk om samen met de Staats-NOS en het ‘RTL Riool- Boulevard’ en VARAEndemol-Pauw& Peter R. de Vries met hun ‘TBS-Moordenaar Martin Kok’ om de schade van de Panama Papers te bepreken en de aandacht af te leiden.