(ingezonden door een lezer en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- (video)-Hoogbejaarde vrouw (85) urenlang  ‘Sodomie-verkracht’ in Den Haag van de ‘VVD Graai en Naai participatiesamenleving_vrijewereld-1.org_Burgemeester Jozias van Aartsen’.
De Schurkenstaat van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte met zijn loopjongen Asscher kent geen menselijkheid en schaamte.Gisteren stelde de ‘VVD Martel-Sodomie’ liefhebber Kasteelheer Ard van der Steur dat hij het extreem zwaar had gehad tijdens het ‘Showbizz-debat’ ( uitkomst van te voren al afgesproken met zijn PvdA-hoertjes) inzake zijn misdaden m.b.t. de ‘Gladio-Bomaanslagen’ in Brussel. Ondertussen in zijn “Banana-Fraude Nederland”: Participeer mee met de ‘PvdA Kapo Klijnsma’ en ‘Bejaarden Melker Martin van Rijn’ en laat een verkrachtte hoogbejaarde met pis langs de benen alleen thuis zitten:

‘Criminelen Gemeenten houden geld over op zorg’

Dit is bij mij om de hoek gebeurd, in de flat waar ook mijn moeder woont.De vrouw is toen het gebeurd was 2 nachten opgevangen in een verpleeghuis en toen zonder pardon weer weggestuurd omdat ze te vol zaten en ze haar niet meer konden hebben. Ze kon naar een ander verpleeghuis wat 100 euro p nacht kost. (uiteraard eigen kosten) daar zat dan nieteens een ontbijtje bij. Met minimale aandacht/bijstand van haar familie is zij toen na totaal 3 nachten maar weer ‘thuis’ gaan slapen. Waarschijnlijk heeft ze de troep thuis zelf nog mogen opruimen. Zo gaan wij dus met ouderen om.  Ze ‘leeft’ sindsdien als een kluizenaar. Hartverscheurend gewoon. Maar nog hartverscheurender is het dat er over deze schandalig zaak niet eens vraag in de ‘Tweede-Bral-Kamer’ wordt gesteld, want die zijn te druk om de ‘Moordenaar Van der Steur’ in het corrupte zadel te houden en de ‘Biljonairs Royals’ die genoemd worden in de ‘Witwas- Panama Papers’ uit de wind en de cel te houden.