(van onze Internationale Elite gangster redactie i.s.m. onze VVD klasse Juiste redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Jesse Klaver trekt samen op met de ‘Labbenkakken King Hans de Boer’ voor het TIIP en ‘Maffia-steve DamAssociatieverdrag Oekraïne’ op de Dam. Wat is er nog Groen en Links aan Klaver?
Het was me wel de week als het gaat om de reeks misdaden van het “Lieg en Bedrieg” Kabinet Rutte&Asscher. Zo maakte de Minister van Klasse Justitie Ard van der Steur zich schuldig aan 32 x dood door schuldig en/of moord gepleegd in Brussel. Werd de VVD Schandknapen expert (Video) Hoes benoemd als ‘adviseur’ van het ‘COA-winst-centrum’, wat je reinste ‘Rat in pak corruptie’ is. Zijn de Vluchtelingen voor 6 miljard verkocht als slaven en worden vandaag gedeporteerd (plan‘Eichmann Samsom’) naar de ‘Sultan Erdogan’ van het Ottomaanse rijk. En last but nu least werd gisteren onze IAmsterdam Star reporter Steve Brown aangevallen door twee extreem corrupte onopgeleide agenten van de DBB die hun Boss de VVD Minister  van Defensie Wapenhandelaar ex ‘Jab Yum Prostituee Hennis‘ beschermde en een Groenlinks ‘Schapen-provocateur’.

Dijsselbloem’ zaait Chaos en armoede in EU, Nederland en Griekenland.

De Dienst Bewaken en Beveiligen(DBB), voorheen Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging (DKDB) is een speciale gewetenloze,corrupte dienst binnen de Landelijke Eenheid van de Nationale Politie ,die boven de wet en de Rule of Law opereert. De DBB beschermt de corrupte leden van het ‘Shell-Koninklijk Huis’, bedreigde corrupte ‘Graai en Naai politici’, diplomaten en andere door de Heersende Klasse van de”Straf de arme maatschappij” aangewezen misdadige personen. Daarna werd Brown feestelijk door een grote domme Schaap ‘GroenLinks- kadaver lid’ (hilarische beelden) geprovoceerd die in Brown zijn gezicht ging staan( niet zijn tanden gepoetst) en kwaad was dat Brown Hans de Boer een ‘Labbenkakken King’ vond. Een dergelijke domme agressieve man zou men eerder verwachten bij de ‘Ariërs-NVU’ ,dan bij GroenLinks of juist niet? Hoe het ook zij, Brown voelde zich bij het ‘Jaknikkers-Kamp’ op de Dam omringt door agressieve ‘Schapen-idiots’.

Er waren niet meer dan 100 mensen ingehuurd op de Dam.
De ‘Jaknikkers-manifestatie’ op de Dam was een zielige vertonning met niet meer dan 100 ingehuurde lager half debiel partijkader klapvee dat verplicht Hans Spekmanwezenloos als een stel malloten met GroenLinks vlaggen stond te zwaaien. De grootse VVD Boef de ‘Labbenkakken King Hans de Boer’ was significant de spreker voor de corrupte  GroenLinks Leider Jesse Klaver en daarna kwam zijn ‘stiefvader’ Rent a Pechtold. Brown had n.b. keurig netjes van te voren schriftelijk verzocht of Klaver, Pechtold en de ‘PvdA Showbizz-arbeider Spekman’ hun mening wilde geven op twee onderwerpen de docu: “Wrong’ Maidan or Masks of the Revolution” en het standpunt van Oliver Stone inzake de CIA en de Oekraïense Oligarchen . Spekman zag er trouwens weer niet uit, die leek wel regelrecht uit een PvdA vat bier te zijn gerold. Later vandaag zal de reportage online gaan met hilarische en schokkende beelden.

Wikileaks:Dijsselbloem heeft samen met ‘Mega-Fraudeur Lagarde’ van de ‘IMF-misdaadgroep’ met valse voorwendselen getracht Jeroen Dijsselbloem Christine Lagardede Griekse ‘Jan met de Pet’ af te persen.
De loopjongen PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ van IMF ‘Gangsterin Nutcase Lagarde’ in opraak voor het Wurgen van de Griekse ‘Jan met de Pet’. Wanneer grijpt het Internationale Strafhof in en gaan zij eindelijk eens een arrestatiebevel uitgevaardigde voor Lagarde,Van der Steur en Dijsselbloem? De geloofwaardigheid van het Internationale Strafhof te Den Haag staat al tijden op het spel doordat zij zich alleen maar beperken ‘zwarte’ derderangs uitgerangeerde Afrikaanse dictators en ‘Joego Maffia’ die zich tegen het Westen verzette te vervolgen. Griekenland eist uitleg over een via Wikileaks ’gelekt’ intern document waarin IMF-topmedewerkers zouden zinspelen op drastische misdadige methoden om het land tot hervormingen te dwingen. Tegelijk zou Europa onder druk gezet worden om in te stemmen met schuldenverlichting. Volgens Wikileaks-oprichter Julian Assange, die het voorwoord bij het IMF-document heeft ondertekend, betreft het een verslag van een teleconferentie op 19 maart tussen onder anderen IMF-onderhandelaar Geld-Vampier Delia Velculescu en Poul Thomsen, directeur Europa bij het Internationaal Monetair Fonds. Zij tonen zich in het document teleurgesteld over het uitblijven van belasting- en pensioenhervormingen roven in Griekenland van ‘Jan met de Pet’. Ironisch is weer dat als deze lieden in Nederland zijn zij bewaakt worden door de Dienst Bewaken en Beveiligen (DBB).

Brexit
In het document lijken de afpersers Thomsen en Velculescu het aanstaande referendum over de Brexit te zien als een kans om Europa onder druk te zetten, om in te stemmen met de door het IMF-misdaadgroep gewenste schuldenverlichting voor Griekenland.