( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Vluchtelingen Slaven Joden zijn voor zes miljard verkocht aan ‘Sultan Erdogan’ van het Otomaanse rijk.
GEEN CAPTIONDe inscheping gaat maandag van start. ‘Eichman Samson’ zal aan de kade staan om ze uit te zwaaien en na te roepen dat zij wel voor het Associatieverdrag met de ‘Oekraïense Neonazi- Maffia’ moeten stemmen. Het gedwongen ‘Eichmann Samsom-plan’ van het deporteren arme Vluchtelingen van Griekenland naar Turkije het Ottomaanse Rijk van ‘Sultan Edrogan’, dat maandag begint, gaat gepaard met ‘Nazi- veiligheidsmaatregelen’. Daarnaast heeft het veel weg van een middeleeuws eeuw ‘Christen-Slaven transport’ en/of een Joden Nazi transport. De Griekse ‘SS-politie’ zet voor elke asielzoeker die wordt gedeporteerd een agent in, meldt het Griekse persbureau ANA-MPA op gezag van bronnen bij de regering. Prinses Mabel heeft in een Persverklaring zwaar geprotesteerd tegen de onmenselijk ‘Nazi-deportaties’, maar dat werd niet gepubliceerd door de ‘Mainstream&Maffia-media’. Er gaan sterke geruchten dat Onno Hoes namens het COA ook op de kade zal staan om de kinderen tot 12 jaar van hun ingescheepte ouders te ‘redden’ wat tot hartverscheurende taferelen zal leiden leert ons de Joodse vervolging’s Geschiedenis.

Déjà vu.

Ook wordt niet gepubliceerd door de Staats-NOS dat de ‘Graai-King Willem’ uiterst bezorgd is over zijn Grieks Zomerpaleis, die Vluchtelingen wilden kraken omdat het 11 en halve maand per jaar leeg staat en hun kinderen in lekkende tentjes zitten. De AIVD van de PvdA ‘Snake in Suit Plasterk’,die normaal gesproken nooit iets weet heeft dat kunnen voorkomen.

Tweede Kamer debat Terrorisme: ‘Iedereen leeft hier in zijn eigen armoedige ‘Terror-wereldje’ van ‘Razzia-Zonnekoning Aboutaleb’ ‘

Déjà vu.
De eerste drie dagen brengen volgens ANA-MPA twee ‘Turkse-Slaven-schepen’ ongeveer 750 asielzoekers gedwongen als het moet met zweepslagen van Eichmann SamsomMitilini, op het Griekse eiland Lesbos, over naar de Turkse havenstad Dikili. De Oorlogs Vluchtenlingen worden met Vee-bussen van het asielzoekerscentrum in Moria naar de haven van Mitilini vervoerd. Omdat velen van hen niets voelen voor uitwijzing naar Turkije, houden de autoriteiten rekening met verzet, maar dat zal met de harde hand door Griekse SS-Politie en hun Oekraïense Hulptroepen de kop worden ingedrukt.De Griekse regering heeft intussen steeds meer te stellen met de asielzoekers die in een provisorisch kamp aan de Macedonische grens zijn neergestreken. Minister Nikos Toskas van Burgerbescherming sluit niet langer uit dat de politie geweld zal moeten toepassen en de mensenrechten zal gaan schenden net als de Nazi ooit hebben gedaan in Gerkenald, liet hij aan de Atheense krant Kathimerini weten. Maar goed ook Griekenland heeft voor die misdaden tegen de menselijkheid 900 ‘bloed-miljoenen’ gehad van de ‘EU-Graai-Nazi’s’.

Déjà vu.
De ‘SS-autoriteiten ‘willen de naar schatting 12.000 Vluchtelingen die in Idomeni bivakkeren in Goederen of Vee wagons transporteren naar asielzoeker Concentratie kampen, die bewaakt worden door Neonazi uit de Oekraïne en Nederland( marechauchee) elders in het land, maar die verzetten zich daartegen, in de hoop dat de Macedonische grens binnenkort weer opengaat en ze kunnen doorreizen naar West-Europa van Führerin Merkel.  Samengevat: Van de deportatie kosten per Kop per Vluchteling ( 10,000 euro) alleen al kunnen hele families  in de EU een jaar een menswaardig bestaan worden geboden. Is dat waanzin? Of is dat Corruptie zodat de ‘legale Mensenhandelaar Kliek’ van Klaas Dijkhoff over de rug van de weerloze Vluchtelingen nog meer hun zakken kan kunnen vullen?

Noot :Déjà vu Collaboratie Oekraïne met de Griekse Nazi’s en ‘deportatie-Plan Samsom’.
De eerste kampcommandant was SS-Obersturmführer Irmfried Eberl, een Oostenrijker die in het euthanasiecentrum Bernberg had gewerkt. In euthanasiecentra werden gehandicapten om het leven gebracht. Eberl had geen idee hoe hij een grootscheepse vernietiging als in Treblinka II moest aanpakken. Het liep al snel spaak: treinen met slachtoffers stonden dagen te wachten op het spoor, het kamp lag vol met rottende lijken. Hierdoor dreigde de operatie minder in het geheim te verlopen dan de Duitsers wensten, de omwonenden konden duidelijk de stank ruiken.In augustus 1942 werd Eberl van zijn taak ontheven en vervangen door SS-Obersturmführer Franz Stangl, die tot dan toe commandant van Sobibór was geweest. Sobibór was net als Treblinka een vernietigingskamp, Stangl kon dus bogen op ervaring. Treblinka II telde tot het aantreden van Stangl zo’n dertig SS’ers, bijgestaan door rond de 120 Oekraïense bewakers. De meeste Oekraïners waren krijgsgevangenen die vrijwillig dienst hadden genomen bij de Duitsers. Zij waren opgeleid in trainingskamp Trawniki. Sommige Oekraïners waren verantwoordelijk voor de gaskamers, onder hen was de beruchte Ivan Marchenko, ofwel “Ivan de Verschrikkelijke”, die bij een gevangenenoproer werd gedood. Nog eens zo’n 700 tot 1000 Joodse gevangenen werden gedwongen te helpen bij het vernietigingsproces. Ze moesten helpen bij het uitkleden, sorteren van goederen en leegruimen van wagons en gaskamers. De gevangenen werden direct na aankomst op het station geselecteerd. Zij die hand-en-spandiensten moesten verrichten voor de SS werden meestal zelf na enkele dagen gedood en vervangen door nieuw aangekomenen.