( van onze Liederlijke pervert Bestuurs redactie)

 AMSTERDAM-NOIR- Het liederlijke en corrupte straffeloos gedrag van de Bestuur-gangsters is niet meer bij te houden in Jean Paul Gebben“Banana-Fraude-Nederland”.
Zo werd kort geleden de VVD Burgemeester Gebben dronken betrapt tijdens diensttijd in actie als een ‘Dorps-pedofiel’ en die is nu hard op weg naar het Wachtgeld. ‘Onno-schandknapen- Hoes’ is zo’n beetje de beruchtste pervert van Bestuurlijk Nederland. De ranzige VVD-smeerpoets Hoes is voor zijn liederlijke, corrupte gedrag beloont met dat hij zijn lusten betaald kan botvieren bij het COA. Daarnaast zit het Luxe Wachtgeld vol met corrupte liederlijke pervert Burgemeesters en ander bestuurlijk tuig. Het Wachtgeld is markant te vergelijken met een bomvolle Darkroom vol met cocaïne, snuivende, zuipende, spuitende pervers  van voor de AID’s tijd. De gemeente Woudrichem heeft veel weg van de VVD Parenclub van de Gemeente Wassenaar, alwaar de Wethouder met zijn lul uit zijn broek liep te zwaaien. Normen en waarde? Voor wie dan?

Het vreemdgaan met een collega in de gemeenteraad van Woudrichem heeft een fractievoorzitter de kop gekost. ‘Geile Bart Verkade’, fractievoorzitter van Progressief Altena, is opgestapt na een affaire met wethouder Paula Jorritsma in de Darkroom van het Stadhuis.

‘Fatsoenlijke’, laffe Burgemeesters stelen geld en vrouwen van hun burgers in ”Banana-Fraude Nederland”.
Jorritsma komt van dezelfde sex-partij als Verkade, meldt BN/De Stem. Zij hebben het corrupte bestuur laten weten van hun affaires en dat zorgde voor onrust in de raadsvergadering, aangezien de partner van Jorritsma op de publieke tribune zat. Hij dreigde zijn rivaal Verkade ”voor de bek te slaan en eiste ook cocaïne en condooms ”en vond dat de pikante relatie „niets meer te maken had met het scheiden van bestuurslagen”. Burgemeester Arie Noordergraaf besloot de seks en knok-vergadering  te schorsen tot de rust was terug gekeerd en waarschuwde gelijk als SGP-er alle Bijstandsgerechtigden die op dat moment gedwongen aan het schoonmaken waren dat zij niet moeten denken er ook zo op los te kunnen neuken en snuiven als de Wethouders en fractievoorzitters. Toch wist Noordergraaf in zijn vorige fucntie als burgemeester van Soest zich onder de lokale bevolking geliefd weten te maken. Inwoners waren vol lof en noemden Noordergraaf een superburgemeester die altijd zijn afspraken nakwam en toegankelijk was voor iedereen en dat mag ook weleens gezegd worden.

Verkade stapt op het Luxe Wachtgeld in en roept iedereen op om voor het ‘House of Card- Rap- Harry van Bommel-Associatieverdrag’ te stemmen.
De Perverts van ‘Progressief–Vreemdgaan–Altena’ zag geen reden om in te grijpen na de tumultueus verlopen raadsvergadering. Verkade pakte echter zelf zijn biezen, cocaïne en condooms. „Het corrupte bestuur en de fractie van Progressief Altena betreuren het terugtreden, maar respecteren deze beslissing. Bart Verkade heeft op uitstekende wijze gefunctioneerd in de gemeenteraad als Pooier van Woudrichem en is een gewaardeerd vertegenwoordiger van Progressief Altena geweest en zijn condooms en cocaïne waren altijd van top kwaliteit.. Het bestuur gaat er van uit dat de overige vertegenwoordigers, wethouder Nimfomaan Paula Jorritsma en de huidige fractieleden, hun bijdrage aan het coalitieprogramma en de belangen van de inwoners van de gemeente weer met volle aandacht kunnen leveren”(Kuch), laat de partij op de eigen sexs-website weten. „Als reden voor zijn besluit heeft Verkade aangegeven dat hij toekomstige discussies in de raad niet wil laten vertroebelen met knokpartijen door het vreemd gaan en drugs argumenten en daarmee de positie van ‘Progressief-Geil-Altena’ in de gemeenteraad niet negatief wil belasten”, laat Progressief-Geil-Altena optekenen. Verkade, die progressief bekent staat alles wat vast en los zit te neuken had al eerder een relatie met een voorlichter op het gemeentehuis, die nu volkomen uitgewoond als Junkie in de WW zit. Jorritsma woont samen en heeft vier kinderen, maar dat kon haar als echte Bestuurlijke schuinsmarcheerder niet weerhouden om zich volledig uit elkaar te laten trekken op het Stadhuis in de dakroom. Het was de raadsleden dan ook al opgevallen dat zij vaak staande haar werk deed. En u raadt het al. De Pvda’ Snake in Suite Plasterk’ waarschuwt iedereen om met zijn armoedig tengels af te blijven van de kont van zijn liederlijke corrupte pervers Bestuurders: