( van onze Internationale ‘Elite-Oorlog misdadiger redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Vluchtelingen afpersdeal met ‘Sultan Erdogan’ rond ten koste van ‘Jan met de Pet’. Chanteert ‘Maffiabaas Ahmet Davutoğlu Mark RutteErdogan de ‘Pedo-Demmink-Elite’ van de VVD-misdaadgroep?
Is Erdogan net als de Oekraïense President Poroshenko een House of Cards ‘CIA-Gladio-Marionet’?(Bron: prorepublica.)Wij kunnen het niet vragen aan de Pers in Turkije en de Oekraïne want die zijn door beide regiems monddood gemaakt en deels vermoord of in de cel. Hoe het ook zij’, de’ Elite-Maffia Boss Joe Biden’ heeft  ondertussen al weer geruisloos zijn’ CIA Marionet Proroshenko’ een extra $335mn in military assistance cadeau gedaan om de arme Oekraïners te helpen(Kuch). Het is niet bekend of van dat geld ook de Top van D’66 wordt betaald. De Turkse president‘IS-Olie-Sultan-Erdogan’ heeft fel uitgehaald naar “Banana-Fraude-Nederland en België. Beide landen zouden hopeloos tekort schieten bij de bestrijding van het ‘IS-Olie-terrorisme’ en zich te makkelijk laten rippen voor 6 miljard subsidie. Erdogan begrijp op zijn beurt niet de NL-Elite,want die 6 miljard hebben zij weer op hun beurt geript van het ‘Klootjesvolk’.

Don Corleone Rutte’:Collega ‘Maffiaboss Erdogan’ valt niets te verwijten.

Homo en Koerden hater Ergonan: “Vooral Hollanda is een decadent slap corrupt Homo en Pedo land. Het wordt geregeerd door een Homo in de kast Rutte en ze laten hun vluchtelingen opvangen door(Video) een corrupte Homo partijgenoot Hoes van die slappe Rutte, die zich keer op keer laat betrappen met dure schandknapen. Dan wordt Justitie ook nog geleid door partijgenoot van die Rutte, die slappe bolle Homo Van der Steur met een crimineel gesubsidieerde ‘Jongens’-Kasteel’. U weet hoe wij als echte IS-Islam mannen over Homo’s denken, die slaan wij jaarlijks tijdens de Gay parade in Istanbul het bloed uit hun reet. U moet niet vergeten dat de Pedo ‘VVD-Demmink kliek’ hier bij ons  zijn perverse lusten heeft bot gevierd en onze geheime dienst alles heeft vastgelegd”. ‘Imam Samsom’ regeert op de uitlatingen van Erdogan:Integratie met Onno Hoes gaat met sprongen vooruit, nu jongens verkracht in ‘Vluchtelingen-Luizen-kamp’. 

‘Maffiaboss Erdogan’ bereidt invasie van Syrië voor om aanvoer ‘IS-Olie’ veilig te stellen.

Oorlog Misdadiger Erdogan eregast bij Obama en de CIA.
We hebben gevraagd om het samen op te nemen tegen het terrorisme, vandaar dat ik Ibrahim El Bakraoui, ( mogelijk in opdracht van de CIA) niet heb ingesloten maar vrij heb laten door reizen naar Nederland. In België en Nederland lijken ze niet begrepen te hebben waar jihadisten en ik eigenlijk voor staan”, aldus Erdogan bij zijn CIA bazen in VS waar hij zogenaamd als dekmantel een top bijwoont over nucleaire veiligheid.

Is El Bakraoui een speelbal van ‘NATO&CIA-Gladio’.
Obama RutteDe Turkse president en ‘IS-Olie en Heroïne handelaar’ verweet Nederland en België al eerder veel te laks te hebben omgesprongen met de Turkse informatie over de uitwijzing van Ibrahim El Bakraoui, de terrorist die zich op 22 maart op de luchthaven van Zaventem opblies. Hij was tot twee maal toe in Turkije bij de Syrische grens opgepakt en als radicale Syriëstrijder teruggestuurd, in juni naar Nederland. Vanaf Schiphol kon hij met medewerking van de ‘Gladio-Moordenaar’ en ‘VVD-Homo Ard van der Steur’ terugglippen naar België.Volgens ons land stond hij op dat moment niet op de internationale lijst van verdachte personen en kon dus ongehinderd verder reizen liegt Erdogan. Een ieder weet dat in Turkije hele Koerdische dorpen worden afgeslacht als de Sultan dat wenst.

Belgen gaan Ard van der Steur vervolgen voor Moorden en overwegen ook Erdogan te gaan vervolgen voor Brussel.Belgische Justitie :’Galdio Van der Steur’ en Erdogan liegen inzake aanslagplegers Ibrahim en Khalid.
De Belgen verwijten terecht zowel de Turken als Nederland te laat of helemaal niet met afdoende informatie te zijn gekomen, waardoor er niet meteen de Ard van der Steurhoogste urgentie aan zijn opsporing werd gegeven. Daardoor kon de terreurcel zijn moordadige plannen ten uitvoer brengen en op die gronden is Van der Steur en Erdogan schuldig aan minimaal 32 x door schuld.Turkije is als NAVO-land een belangrijke partner voor de US en EU Elite, maar door de burgeroorlog in Syrië is er steeds meer sprake van een dubbele agenda. Erdogan wil graag dat de Westerse Elite niet alleen de jihadi’s aanpakt, maar ook de Koerden die met de door de VS geleide coalitie tegen IS vechten. Hierdoor komt de politieke relatie met CIA agent Erdogan steeds meer onder spanning. De VS willen dat de Turken meer doen in de strijd tegen IS. Erdogan vindt dat de VS de Koerdische strijders niet langer moeten steunen. Hij stelt de Koerden, die de afgelopen maanden een reeks bomaanslagen pleegden in Turkije, op één lijn met Islamitische Staat.

Kritiek op onderdrukken academici door ‘Maffiafamilie Erdogan’.
Is Erdogan en Mark Rutte te vertrouwen? Het antwoord is nee. Zo zijn Turkse wapens bestemd voor de soennitische terreurorganisatie Al-Nusra maar zelfs IS wordt genoemd als eindbestemming.’ A.s. vrijdag begint het Show proces tegen de journalisten Can Dündar en Erdem Gül, respectievelijk hoofdredacteur en chef Ankara van de belangrijkste seculiere oppositiekrant Cumhuriyet. Beide journalisten worden onder andere beschuldigd van hoogverraad en zullen haast zeker levenslang horen eisen, tot grote vreugde van president Erdogan. Die vindt echter een reeks van Westerse leiders tegenover zich zoals de Amerikaanse vice-president Joe Biden. Die bezocht in januari nog de zoon en echtgenote van Can Dündar en noemde de journalist toen een held.

Steve Brown: Oorzaak ‘IS’-aanslagen Brussel en Parijs. 

Nederlandse Elite en hun ‘Mainstream&Maffia-media’ is geen haar beter dan Erdogan.
De twee journalisten worden beschuldigd van het lekken van staatsgeheimen, hoogverraad en medewerking aan een terroristische organisatie. Vorige maand werden ze uit hun voorarrest vrijgelaten dankzij een uitspraak van het Grondwettelijk Hof. Erdogan was woedend en dreigde zelfs het hoogste Merkel Erdoganrechtsorgaan een kopje kleiner te maken. Mei vorig jaar plaatste de website van Cumhuriyet filmmateriaal van een jaar daarvoor waarop te zien is hoe politieagenten vlak bij de grens met Syrië Turkse vrachtwagens aanhouden. De vrachtwagens, eigendom van de Turkse geheime dienst, vervoerden een indrukwekkende hoeveelheid wapens. De wapens waren zeer waarschijnlijk bestemd voor de soennitische terreurorganisatie Al-Nusra maar zelfs IS wordt genoemd als eindbestemming. Erdogan reageerde woedend op de publicatie van de beelden en zei dat de journalisten hiervoor een hoge prijs zouden betalen. De wapens zouden volgens Erdogan voor de Turkmenen in Syrië zijn bedoeld, maar die ontkenden wapens te hebben gekregen.Volgens Erdogan is de manier waarop de geheime dienst MIT met het beeldmateriaal te kijk is gezet het werk van de Fethullah Gülen-organisatie geweest. Deze machtige verlicht islamitische organisatie was toen nog vergaand geïnfiltreerd in de top van de Turkse politie en de rechterlijke macht. Sinds enkele jaren leeft de organisatie in totale onmin met Erdogan.Ze zou met het filmmateriaal hebben gepoogd de Turkse regering in de problemen te brengen. Dündar en Erdem Gül zouden zich aan dit ’verraad’ hebben uitgeleend. De twee journalisten beweren echter  terecht dat het hun plicht is als journalist om de waarheid naar boven te halen. In dit geval betrof het geheime wapensmokkel van NAVO-partner Turkije naar jihadisten in Syrië waar een Westerse coalitie juist tegen strijdt en in die zin zou Erdogan alleen al voor IS-Oorlog misdaden moeten worden vervolgd in plaats van 6 miljard te vangen van de ‘EU-Elite’. In “Banana-Fraude-Nederland” MerkelFour Freedom awardworden ook twee ‘Volks-journalisten’ op vergelijkbare wijzen al jaren vervolgd en verketterd, te weten drs Micha Kat en Nico van den Ham. Dus vandaar dat Rutte het zo goed kan vinden met zijn gabber in crime Erdogan. Bovendien Rutte&Asscher zullen wel moeten, gezien het feit dat het Turkse dossier inzake de ‘VVD&PvdA Elite- Pedo-kliek’ bij Erdogan in zijn slaapkamer kastje(stamvol met 500 euro biljetten) ligt en hij het elke avond stiekem met rode ‘Islam’-oortjes leest en dan boven op zijn ‘burqa-vrouw’ duikt en haar van achter met zijn ogen dicht neemt en dan brult: Allāhu akbar,Rutte akbar (الله أَكْبَر)!