( door de Telegraaf en bewerkt door onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Onleefbare Stad van ‘Razzia-Zonnekoning Aboutaleb’ is Paradijs voor Corruptie en Hel voor arbeiders.Khadija Arib
Vandaag is het debat over terrorisme in de ‘Nep en Fop Tweede Kamer’. Ironisch wordt het geleid door de PvdA-er ‘Mocro Spion Abib’. Het onzinnige gebral zal niet van de lucht zijn en er verandert verder helemaal niets in Schurkenstaat. Wie arm is blijf arm en wie Steenrijk is blijf Steenrijk en de Kapitalitsche Terror tegen de massa gaat gewoon door. Er zal niet één woord woorden gewijd aan het feit dat door de Terror van het Neo Liberalisme (=Kabinet en een groot deel van de Tweede Kamer) 15 duizend kinderen per dag sterven van de honger. M.a.w. de Kamer zit vol met ‘Terror-Massamoordenaars’ waar de psychopathische Baardmannen kleine ongevaarlijke kinderen bij zijn. Daarnaast zal de Tweede Kamer ook niet gedegen onderzoek doen wie er werkelijke achter de ‘Baardmannen-aanslagen’ zitten. Ze kijken wel uit!

 Gemeenteraad heeft Kritiek op bezoek ‘Zonnekoning Aboutaleb’ aan ‘Saoedi-Arabië & IS’.

Dagelijks Huisuitzettingen(Video) en Razzia’s van Deurwaarders en Politie.
Eén ding hebben de twee appartementencomplexen in Rotterdam, die zondagavond binnenstebuiten zijn gekeerd bij een terreuronderzoek, gemeen: vanwege armoede, het gebrek aan sociale controle en extreme hoge werkloosheid kunnen lieden die zelfmoord willen plegen en die van waanzinnige uitzichtloosheid kwaad in de zin hebben er lang ongestoord hun gang gaan als Junkie. Dat is het Rotterdam van de PvdA ‘Razzia -Zonnekoning Aboutaleb’ die liever gratis de wereld rond vliegt en op de thee gaat bij zijn Massamoordenaars vrienden van het Saoudische Koningshuis.

Oorzaak ‘IS’-aanslagen Brussel en Parijs. Vernederende dwangarbeid: verplicht winkelen en dan alles weer terugleggen. Asscher&Klijnsma leggen het uit.  

Mensen werken als ‘Congo-Slaaf’ voor 1 euro per uur in de Haven.
Een dag na de grootscheepse politieactie in de armoedige troosteloze Burgemeester Meineszstraat is de rust weergekeerd. De deur van nummer 68 op de Joost Eerdmansderde etage van het complex is provisorisch met een hangslot afgegrendeld zoals zo veel deuren.,,Toen de politie aan de deur stond met de mededeling dat ik het huis uit moest, wist ik direct dat het iets in verband met die Algerijn of Marokkaan of uit geknepen citroen moest zijn”, vertelt bewoonster ‘Labbekakken’ Lia Wolthuis.Twee jaar geleden vertrok de vorige bewoner uit het onbewoonbaar verklaarde ’terreurpand’ en vertelde hij dat zijn neef er zou komen wonen. Het naambordje is sindsdien nog niet aangepast, wat in deze buurt zo een beetje geldt voor alle naambordjes. Er prijkt een Algerijnse of Saoudische naam op. ,,Er zijn destijds ook geen spullen verhuisd. Wat hier niet vreemd is, want niemand hier heeft enige spullen van waarde vertelt de Rotterdamse Onrendabele. Ze woont al 21 jaar in het complex en heeft de wijk het Nieuwe Westen zien veranderen sinds de PvdA een arbeiders verrader partij is geworden. ,,Soms vraag ik me af of ik nog wel in Nederland woon en niet een in Derde wereld land qua corruptie, armoede en uitzichtloosheid. Die Leefbare partij is het ergste in zijn Terror tegen de arme. Ik heb nog maar met een enkeling in de buurt contact. De meesten spreken niet eens Nederlands en andere zijn weer apathisch ,Junkie of Gek maar iedereen is straatarm en onopgeleid, precies zoals de Cultuur-Barbaren van de VVD-misdaadgroep willen .”

Naar gevoel heerst in de hele Onrendabele “Straf de arme buurt” en in Rotterdam.

Ook met de ‘Algerijnse’ man had ze net als de andere bewoners geen contact. ,,Ik heb altijd een naar gevoel bij hem gehad als ik hem zag bij de ‘Kapo Klijnsma-Voedselbank’. Als ik in de lift stond, nam hij de trap. En toen ik een keer een rok droeg, spuugde hij voor mij op de grond. Heel neerbuigend en ik ben geen Agent-provocateur van de AIVD van die ‘PvdA Snake in Suit Plasterk’(Video).” De ‘Algerijn’ had volgens haar geen werk en trok er regelmatig op zijn scooter op uit. De laatste maanden was het er een komen en gaan van mannen, iets dat mogelijk op Kruimel drugshandel wijst. Sinds kort verbleef er ook een andere vermoedelijk ‘Algerijnse’ of  “Zwarte Piet” man in het huis. ,,Ik heb zeker weleens gedacht aan ‘Baardman-terroristen’, maar aanwijzingen had ik verder niet”, vertelt Wolthuis.Het tweetal is zondagmiddag in de Van Oosterzeestraat in de boeien geslagen. ,,Het ging heel snel”, vertelt een bewoner die op het moment van de arrestaties met zijn kind de deur uitstapte. ,,Van alle kanten kwamen speciale eenheden aangerend en binnen enkele seconden waren die mannen geblinddoekt afgevoerd.”

Scherpschutters net als in Syrië of Libië.

Men mag dan wel niet opgeleid zijn, maar iedereen herkent mensen als zij ‘Algerijn’ zijn in de MSM(Telegraaf)(kuch).
Ook in de armoedige Gerrit van de Lindestraat vond vrijwel gelijktijdig een aanhouding plaats. ,,Voordat die persoon er erg in had, lag hij op de grond”, vertelt een jonge dronken buurtbewoner. ,,Ik liep er tien meter achter en ben blij dat er niet werd geschoten, wat dan maakt de MSM er weer van dat de ‘Mocro-Maffia’ van Geert Wilders aan het knallen was. Ik sta nog te trillen op mijn benen, maar zou eigenlijk niet weten waarom ik dat zeg, kan ik nu mijn 100 euro krijgen.”Ook de bewoners van het oud gewoonde flatgebouw ( lijkt wel zo troosteloze flat uit de Oekraïne) op de hoek van de Mathenesserweg en de Mark RutteRösener Manzstraat op de grens van Spangen en Tussendijken waren vandaag nog nauwelijks van de schrik bekomen. ,,Daar lagen de scherpschutters op het dak”, wijst Ger Schermer naar een tegenovergelegen huis.Contact met de bewoners van de flat op de tweede verdieping had hij niet. ,,Er woonde een ‘Algerijn’ met een Marokkaanse vrouw en een peuter. Het is een aparte figuur, volgens mij is hij ook niet honderd procent in orde en hij heeft geen kleren aan zijn lijf. Maar waar hij zich mee bezighield; ik zou het echt niet weten.”Werkloze Faizel Toerab ( lijkt ook op een Algerijn of  ‘Zwarte Piet’)woont op de tweede etage, twee deuren naast de bewuste woning en heeft ook al twee maanden huur achterstand. ,,Een paar weken geleden dook daar een man op die we nog nooit eerder hadden gezien en werden armoedige spullen verhuisd. Misschien werd hij ook als zoveel mensen hier ontruimd vanwege huur achterstand. Maar dat gebeurt hier zo vaak. Dan ga je niet gelijk van het ergste uit. Ik denk ook dat niemand alarm zou slaan. Ieder leeft hier in zijn eigen wereldje dat zwaar lijdt onder de Terror van Aboutaleb en ‘Onleefbare- psychopaat  Eerdmans’ onderleiding van de ‘Antichrist-Rutte’ en zijn ‘US- Geldvampier- Bazen’.”