( van onze Elite-Gangster redactie i.s.m. onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-AEGON verzekeringen keert altijd extreem hoog uit aan zijn eigen Ratten in pak ten kost van ‘Jan met de Pet’. Bij verliezen en/of Diederik Roosdreiging faillissement zijn de kosten voor ‘Jan met de Pet” in “Banana-Fraude-Nederland” en dat is ‘PvdA- Eerlijk Delen’.
AEGON in opspraak door ‘Maffia-deal’ havenpensioen van ‘VVD Gangster Timo Huges’ en de ‘Razzia-Zonnekoning Aboutaleb’.
Aegon heeft in 2008 voor 1,3 miljard euro het havenpensioenfonds overgenomen van de stichting Optas. Over die misdadige deal is  terecht beroering ontstaan omdat daarmee ook een groot deel van het ‘beklemd vermogen’, een gespaarde buffer van 768 miljoen, verdwenen is in de projecten Zakken van de Ratten in pak. Havenarbeiders, ook internationaal, zijn woedend, maar dat kan Rutte& Asscher geen fluit schelen. AEGON ontwikkelde zich na 1996 ook als belangrijkste criminele aanbieder van aandelen lease. Vanaf 1996 was AEGON via dochter Bank Labouchere, eigenaar van Legio Lease. Legio Lease verkocht enkele honderdduizenden Oplichting leasecontracten met namen als Winstverdriedubbelaar die in veel gevallen na afloop een forse schuld opleverden toen de aandelenbeurzen kelderden. AEGON wist het bedrijf op tijd te verkopen aan de Belgische Misdaadbank Dexia, op het hoogtepunt van de markt in 2000.Ook via AEGON Financiële Duistere Diensten (Leeuwarden) en ‘Foetsie-Spaarbeleg’ (Nieuwegein) werden waardeloze aandelenleaseproducten verkocht onder namen als “Vliegwiel-lease” en “SprintPlan”. Over deze aandelenleaseproducten lopen sinds 2003 rechtszaken tegen AEGON namens tienduizenden gedupeerde lease-deelnemers o.a door de Vereniging Consument & Geldzaken, maar er is nooit één van de Gangsters gearresteerd door de ‘VVD-Justitie’ van de ‘Fraudeur Van der Steur’.

Snijden in pensioen van ‘Jan met de Pet’,maar Bonussen en wachtgelden naar recordhoogte. Imbeciel? Stem dan op de VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes voor niet Eerlijk Delen.

Voor de corrupte ‘Graai-top’ van Misdaadgroep AEGON heeft de kassa afgelopen jaar opnieuw stevig gerinkeld. Zowel bestuursvoorzitter-gangster Alex Wynaendts als financieel ‘Graai-directeur Darryl Button’ kreeg bijna een extra jaarsalaris aan bonussen bijgeschreven op de bankrekening. Dat blijkt uit het Ard van der Steurjaarverslag van de verzekeraar, dat vrijdag is gepubliceerd. ‘Elite-Gangster Wynaendts’ kreeg  jatte een bonus van 923.000 euro. Daarvan wordt de helft in contanten uitgekeerd en de andere helft in aandelen AEGON. De bonus komt bovenop zijn vaste salaris van 1,15 miljoen euro. De bankrekening op belasting paradijs  Bahama’s  van ‘Elite-Gangster Button’, die vorig jaar voor 991.000 euro op de loonlijst stond, werd met 784.000 euro extra gespekt. De Bestuur-Gangsters krijgen jatten 40 procent van het bedrag direct. De rest wordt gespreid over drie jaar betaald zogenaamd in het Buitenland, als de resultaten van Aegon voldoen en om de belasting te ontduiken. De bonussen zijn hoger dan een jaar eerder. Aegon benadrukte dat de verhoging van Button een wisselkoerseffect betrof. Met ingang van 2015 zijn de bonussen voor de meeste bedrijven in de financiële misdaad sector op papier beperkt tot maximaal 20 procent van het vaste jaarsalaris. In werkelijkheid wordt deze regel massaal Straffeloos ontdokken. De bonus voor bestuursvoorzitter Wynaendts bedroeg echter krap 80 Eric Wiebes Jeroen Dijsselbloemprocent van zijn basissalaris. Het zelfde gold voor Button. Een woordvoerder legde uit dat AEGON voor meer dan 75 procent buiten Nederland actief is op papier via allerlei belastingontduiking schijn ‘Witwas brievenbus BV-jes’ in Ierland en op de ‘VVD Witwas-Zuidas’ met goedkeuring van de VVD Staatssecretaris Psychopaat Erik Wiebes aka”Alle arme aan het Gas” .Om die reden zijn de ‘Graai-bonussen’ voor Psychopathische criminele Top van Aegon tot maximaal 100 procent van het salaris wettelijk te rechtvaardigen. M.a.w. stelen met de wet in de hand van het ‘Kabinet Rutte&Asscher, terwijl 15 procent van de eerlijke NL bevolking met honger verschijnselen wordt opgenomen in een ziekehuis.

‘Eichmann Samsom’:“Kijk die Button Wynaendts dit zijn nu van die succes verhalen waar ik en mijn partij best trots op mogen zijn”:

Aegon nam in het jaarverslag geen voorziening op voor eventuele claims voor de Maffia-woekerpolissen. De onderneming heeft volgens een woordvoerder de afgelopen jaren al 900 miljoen euro aan ‘reparatiekosten’ betaald. In 2006 kwam aan het licht dat bij veel beleggingsverzekeringen bij financiële instellingen veel te hoge kosten in rekening zijn gebracht. De Maffia-woekerpolisaffaire houdt de gemoederen in de financiële wereld al jaren bezig. Claimorganisaties proberen gedupeerden te mobiliseren om schadevergoedingen los te krijgen bij de verzekeraars, maar dat is de Schrikenstaat van het Lieg en Bedrieg Kabinet bijna een omgelijke opgaven.

‘Jan met de Pet’ moest de Ratten in pak redden van de Voedselbanken en Moestuinen van PvdA ‘Kapo Klijnsma’.

Als een gevolg van de Fraude-kredietcrisis gaf in 2008, vergelijkbaar met de kapitaalinjectie door de overheid ‘Jan met de Pet’ in de ING Misdaadgroep, AEGON 750 miljoen non-voting securities uit aan Vereniging AEGON tegen € 4 per stuk. Vereniging AEGON kreeg op haar beurt, tegen dezelfde voorwaarden en condities als AEGON, geld van de Nederlandse overheid. De transactie had een waarde van 3 miljard euro. De Nederlandsche Bank rangschikte deze waardepapieren onder Tier-1 kernkapitaal. De Nederlandse Staat had dezelfde rangorde als houders van gewone aandelen, maar de verwatering voor bestaande aandeelhouders was beperkt. In juni 2011 heeft AEGON de terugbetaling aan de Nederlandse Staat afgerond middel de winsten van de ‘Maffia- woekerpolissen’ en de laatste 1,125 miljard euro overgemaakt, waarvan 750 miljoen euro aan aflossing en 375 miljoen euro aan premie. Hiermee is een belangrijke strategische doelstelling gerealiseerd. In totaal heeft AEGON 4,1 miljard euro aan de Staat betaald met gejat geld van ‘Jan met de Pet’, waarvan 3 miljard euro aan aflossing en 1,1 miljard euro aan premie en rente.