(van onze Internationale dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Bernie Sanders wint in Washington, Alaska and Hawaii van ‘Terror-Jaap-Clinton’ met hulp van de Grassroots sociale media. Is er Terror jaap presidentdan toch nog hoop voor de gewone Amerikaanse ‘Jan met de Pet’?
De republikeinse Partij is een Freak Reality show met ‘Terror-“Jaap”-Trump’ in de hoofdrol van Corporate crime media.
Bange,arme, domme US-kiezers stemmen op ‘Terror Trump of Hillary’ net als de Duitsers deden op Hitler, Italianen op Mussolini en NL-ers op Rutte. Why Trump wins, again and again. Trump has unlocked an entirely new paradigm in presidential politics: the Pinocchio paradigm. (Bron:The Hill ) 
Heeft de Paus dan toch gelijk (video)?Is Trump een Duivel? Hoe anders kan een dergelijke ‘Mad Dog Trump’ verkiezingen winnen bij de Liberals ( zuster partij van de VVD-Misdaadgroep)? Maar wie zijn wij in Nederland om de Amerikanen de maat te nemen? Hebben wij hier niet Rutte de Hofnar van ‘Graai King Willem’ als premier? Of Trump is een Duivel of zijn kiezers zijn volslagen hersendood? Of toch niet?

Leugenaars Trump en Clinton van het Groot Kapitaal winnaars in Florida. 

Olifanten Doder Dijksma’ ( 母牛 ) die vijf miljoen cadeau gaf aan ‘Clinton-Maffia’ opvolger Mansveld.

Als het zo doorgaat wordt de US eerdaags geregeerd als een ‘Freaky-Jaap-Terror-Realty Show’. Waarom royeert de Republikeinse partij ‘Mad Dog Trump’
Sharon Dijksmaniet als zij zo’n bezwaar hebben tegen zijn fascistische en racistische Hitler standpunten en ‘Terror-Jaap-Freak’ gedrag?
De enige integere President’s kandidaat is Bernie Sanders en die krijgt nog geen minuut zendtijd van de ‘Mainstream&Maffia-media’ dus dat op zich zegt al genoeg hoe bang de ‘Graai-Elite’ zijn voor de ‘Hippe Grassroots Opa Sanders’. In de MSM is alles de Freak ‘War Mongol Clinton’&‘Mad Dog Trump Show’ wat de Kijkcijfers klok slaat.

The Goldman&Sachs Vampire Lloyd Blankfein Tells Us How to Vote.
Nu is het een feit van algemene bekendheid dat de Republikeinse en Democratische partij voor 80 procent eigendom is van de 13 Rijkste Families en de 62 Donald TrumpUltra Rijken(Video). Net zoals de VVD-misdaadgroep en hun PvdA-hoertjes in NL. Maar pas op voor de Monsters Poetin, Wilders en Holleeder.De US President voorkiezingen zijn ontaard in een heuse ‘Terror- Jaap-Freak–Show’ waarbij Trump en de Godsdienst waanzinnige Cruz hun twee Golddiggers vrouwen nu ook door de strontton halen. De hersendood leeg geroofde US Tokkie’s lusten er wel pap van. Hoe meer Trump zich als een Freak misdraagt en Clinton staat te liegen des te meer stijgen zij met hulp van de MSM in de peilingen. Het kan niet Maffer en ordinairder genoeg.