(Van onze PVV en PvdA en VVD Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Nep en fop PVV-kopstuk Heemels stapt op het Wachtgeld in. Wie fopt wie?
Michael Heemels
De voormalig fractievoorzitter Junkie Michael H. van de PVV Limburg heeft sinds 2011 zo’n 175.000 euro gestolen uit de partijkas. Dat geld gebruikte hij onder meer om zijn hoeren en/of schandknapen en drank- en drugsverslaving te financieren. Heemels: “Mijn tijd in de politiek was hemels”. Inmiddels zit hij bij de D66,CDA, GroenLinks VVD en PvdA oplichters en dieven in het Luxe-Wachtgeld in het buitenland. De PVV heeft hiermee bewezen een echte volwassen corrupte NL politieke partij te zijn geworden die niet meer onderdoet voor de rest in het Graaien en Zakken vullen. ’Imam Samsom ‘heeft inmiddels geëist dat de PVV-er Heemels zijn paspoort wordt afgepakt en dat hij terug gestuurd moet worden naar Marokko. De PVV eist weer op haar beurt dat de Tenniscoach& Moordenaar Mark de Jong van Haase zijn paspoort wordt ingenomen en dat hij het land wordt uitgezet naar Marokko. En wij eisen in het kader van het Algemeen belang dat het hele “Lieg en Bedrieg Kabinet” hun paspoort wordt ingenomen en allemaal het land uitgezet worden naar Syrië .Dat blijkt uit een onderzoek door een extern accountant in opdracht van de PVV Limburg.

Veel mensen uitgehongerd door het ‘Kabine-Rutte&Asscher’ in ziekenhuis.

De corrupte fractievoorzitters van de partijen in het Limburgs Parlement reageerden vrijdag voor de ‘Tokkie-Show’ met grote afkeuring en ontsteltenis,’ op de hoogte van het bedrag. Het gaat om provinciale gelden bedoeld ter ondersteuning van de ‘Graai-fractie’.De partijen willen dat de Gerard RoesPVV alles netjes terugbetaalt, maar weigeren aangifte te doen bij de politie. Waarom? Heemels weigert tot nu toe het gestolen geld terug te betalen en bonnetjes te overleggen en verwijst naar de’ VVD Gangster Mark Verhijen’ die ook niks van zijn gejatte geld aan Limburg hoefde terug te betalen. En dat hij bovendien nu al tijden in het Luxe Wachtgeld zit als Profiteur van de Gemeenschap. Ook is hij van mening dat het Gemeenschap geld beter in zijn zakken kan verdwijnen dan naar eerlijke, hongerende mensen die onder de armoedegrens moeten overleven in de Schurkenstaat NL. De VVD Fractie Chapter Limburg was het daar wel mee eens en riep ‘daar lusten wij wel Meer, meer meer van‘ en minder Wilders!

Mark Verheijen is het “Topje van de IJsberg” ( VU:Nederland fraudeland)  en dat willen ze graag zo houden in Limburg.
De PVV heeft een terugbetalingsvoorstel gedaan en eiste deze keer niet zoals wel altijd bij Marokkanen dat hij de cel in moet en/of daarna het land D66 for rentuit. Waarom? Weet Heemels soms te veel? Wij hebben Heemels op het “Elite-Gangster Billboard” geplaatst, alwaar hij nu broederlijk hangt tussen zijn politieke college Zakkenvullers van de ‘Gevestigde Orde-politieke-Graai-Partijen’. Wat bijzonder is dat alle Ratten in pak op het “Elite-Gangster Billboard” met GroenLinks van Jesse Klaver die op hun beurt weer Wilders met de dood bedreigen en ‘Rent D66 Pechtold’ de NL burgers oproepen om voor het Associatieverdrag met de Oekraïense Maffia te stemmen. En dan komt als volslagen krankzinnige ‘PvdA Snake in Suite Plasterk’ nog om de hoek om de eerlijke kaal geplukte burgers te waarschuwen om met hun tengels van zijn gewetenloze en meedogenloze, criminele Collega Graaiers af te blijven.