(door Steve Brown en redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Peter R. de Vries en zoon weigeren te klappen voor Cruyff (Video).Peter klapt alleen als hij betaald krijgt Johan Cruijffof moet van John de Mol.(Bron:Voetbalflitsen)
Johan Cruijff was een echt Mensch (“a person of integrity and honor”).
Normaal doen wij nooit mee met Mediahypes van de Mainstream-media, maar nu Amsterdams grootste Volksheld Johan Cruijff is overleden doen wij van harte en welgemeend mee. Hij was de Volksjongen uit Betondorp die dromen waar maakte voor iedereen van elke ras of geloof. Het is opvallend of juist niet dat Peter R. de Vries die normaal gesproken als RTL ‘Boulevard- Riool-Beul’ en ‘Voetbal Maffia Makelaar’ en zelf verklaarde Ajax Fan en kenner niet van een Media-Hype is weg te slaan nu in geen velden of wegen te bekennen is. Misschien is dat gelegen in het feit dat die schoft, toen bekend werd dat Cruijff kanker had en er geaplaudiseerd werd in alle stadions van NL om hem een hart onder de riem te steken hij en zijn zoon domme Royce de Nep en Fop advocaat demonstratief  bleven zitten, terwijl hij werd gefilmd. Alleen voor dat feit zou die schoft een levenslang Ajax verbod moeten krijgen. Hij ging in zijn ziekelijke jaloezie-kritiek op Cruijff recentelijk bij zijn ‘Billenmaatje Wilfred Genee’stug door.

Brown:”Ik heb in mijn jeugd de eer gehad alle Europa Cup wedstrijden met Cruijff en het Amsterdamse Ajax team bijna gratis te hebben mogen zien. We gingen iedere wedstrijd met de hele Pijp naar de wedstrijden in het Olympisch Stadion. Wij, het ‘Tuig’( heette toen schorem) uit de Pijp zaten steevast gratis op de Eretribunen naar onze Cruijff en andere Amsterdamse helden zoal Sjaak Zwart, etc. te kijken. We zaten daar feestelijk en trots als een pauw zonder kaartjes. We kochten iedere wedstrijd de Suppoosten om met een geeltje. Cruijff was en is de Amsterdamse Held van de gewone man en vrouw in Nederland, Spanje en de oude Volksbuurt de Pijp! Wij hebben dan ook altijd achter Cruijff gestaan tijdens zijn conflict met Louis van Gaal en Danny Blind en hun zieke ‘Pr-man Peter R. de Vries’.”

Amsterdam huilt waar het eens heeft gelachen met het heen gaan van onze Johan Cruijff.