(van onze Wie neukt en moord privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-RTL Boulevard vindt Wilders een Lijkenpikker(Bron:Mediacourant). Kennelijk is RTL Boulevard Geert Wilder RTL Boulevardtegenwoordig ook  Parlementaire pers en niet meer alleen het BN-Riool aasgieren en lijkenpikkerij gefabriceerde ‘News’ van ‘Hersendood-NL’.
Afgelopen week kondigden wij aan geen aandacht meer te geven aan de Volkskrant ‘Riool-rubriek’ Dag in, Dag uit: Kom er maar in, Peter”, omdat wij het zelfs niet beroepsmatig meer konden opbrengen om zijn narcistisch en fascistisch gebral te lezen. Nu blijkt dat wij niet de enige waren, want de Volkskrant heeft nu al na slechts 5 Riool rubrieken de stekker er uitgetrokken. M.a.w. ‘Kom er maar in Peter’ bij de Volkskrant is geëindigd in rot er maar heel snel uit naar RTL Boulevard, maar dat terzijde. Wie stuurt ‘RTL Boulevard-Riool ‘aan in zijn laster Haat- campagne  tegen Wilders? Is het weer een ‘Galio-Moordcomplot(Video)? Is het hoogmoed waanzin van een stel bejaarden corrupte hysterische zwakzinnige riool nichten? Is het zware ziekelijke Projectie van een stel narcisten en fascisten ? Wie zal het zeggen. Als u het weet laat het ons dan ook weten. Nu weten wij dat Maffiabaas en hersenverpulveraar John de Mol 26% van de aandelen bezit in de ‘Riool-productie maatschappij Blue Circle’ van Boulevard en dus bepaalt wat er gebrald wordt in grote lijnen bij het Riool. Maar wat zou het belang zijn van De Mol om zijn rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist Peter R de Vries ‘keer op keer Wilders door de ‘Haat-stront’ ton te laten halen? Het is een vaststaand feit dat toen de ‘Mega-Misdaadgroep Galio’ van de Elite actief was in Nederland (meer dan 30 jaar) de ‘Misdadig-Journalist Peter R de Vries’ hun nooit heeft ontdekt laat staan ontmaskert. Toeval,angst, corruptie of onkunde?

Volkskrant:Peter R. de Vries: Als je Wilders zijn en mijn fascistische en narcistische trekken niet ziet ben je blind.(4) 

Laffe Riool Beul-John van den Heuvel’ biedt excuus aan ing Steve Brown'( Noot 1).

Vergeet niet dat De Vries recentelijk bralde bij zijn ‘Billenmaatje Wilfred Genee’ in zijn bral Show “Wat Gaat Er Nu Door Je Heen?” dat John de Mol de enige is die bepaalt wanneer hij moet stoppen. Dus wie zal het zeggen, als hij het niet moest van De Mol is het wellicht een Kamikaze actie Ard van der Steurvan de man die ook bij hoog en laag stelt dat de Top VVD-er ‘Pedo-Rapist Demmink’ onschuldig is (Video) om in een goed blaadje te komen bij “GOED MENSEN” van de Volkskrant en te gelijker tijd bij de ‘Pedo-VVD-Justitie’ van Ard van de Steur&Demmink ? De Aanslag  in Brussel is Hot hysterisch RTL Boulevard News om Wilders te onthoofden. 15000 vermoorden kinderen per dag is geen nieuws en Tranen van Rutte en zijn valse VVD nicht Verlinde en zijn Riool-Beulen De Vries en Van der Heuvel waard.

Albert, John en Peter zouden zelf nog aasgieren doen laten schrikken van walging van hun lijkenpikkerij.
En wat is het belang van de ‘Politiescribent John van den Heuvel om nu zij en zij met De Vries op te trekken als een aasgier tegen Wilders. Normaal gesproken trekt dit extreem corrupte aasgieren duo John en Peter samen hysterisch op tegen de ‘Mocro-Maffia'(Video)Louis Hagemann en Micha Kat,Holleeder en Brown, enz.. Toch is zijn duistere belang makkelijker te achterhalen, gezien het feit dat Van den Heuvel er geen geheim van maakt voor en met de ‘VVD Griezel -Teeven te werken lijkenpikken. Daar komt nog bij dat Van den Heuvel de ultieme lijkenpikker is, want toen Steve Brown nog op de operatie tafel en daarna 7 dagen  bewusteloos op intensive care ( Noot:”Drugsbaron in Spijkerbroek”.) lag na een moordaanslag en het niet zeker was dat hij zou overleven schreef hij een lijkenpikkerij artikel van ongekende lasterlijke en smadelijke vuiligheid .Brown kwam pas 15 jaar later achter dat artikel, anders had hij Van den Heuvel met een bijl zijn aasgieren hersenen ingeslagen op het Telegraaf kantoor en er voor gaan zitten ! Brown heeft daar nog spijt van dat hij dat niet heeft gedaan en soms……….. ????????!!!!!!!!!! Van der Heuvel bood in eerste instantie zijn slangachtige excuus aan, maar nadat Brown liet weten daar geen genoegen met te nemen liet de ‘Riool-Lafbek-Beul’ weten aangifte te gaan wegens bedreiging bij zijn corrupte politie vrienden. Maar zijn college ‘Riool-Buel Peter R’ de Vries’ doet niet echt onder voor hem.De mensen die ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ in de val gelokt en de cel in heeft geholpenen zijn niet meer te tellen. Brown lokte hij bijv. in de val met ‘Junkie Ron Ostrowski’,’Hoerenjong Bruine Rat Bas Bas van Hout’, een Officier van justitie en een ploeg van meer dan 25 man bestaande uit knokploegleden en corrupte politiemensen. De rechter veroordeelde nadien De Vries voor die ‘Media-Wurg Moord'(Video) poging.

VVD-er Albert en Onno laten bij tijd en wijlen een Vluchtelingetje een privé ‘klusje’ in bed doen als solidariteit tegen Wilders.

Maar voor wie werkt dan de Riool Nicht Albert Verlinde in dit verband? Zijn corrupte duistere banden met de VVD-misdaadgroep gaan zo diep dat ze zelf in de slaapkamer liggen in de vorm van de voormalig VVD Partij Voorzitter en Burgemeester ‘Onno-Schandknapen-Hoes’. Het is een publiek geheim op de redactie van Boulevard en bij de AIVD en Justitie dat als Albert en Hoes hun ‘solidariteit’ tonen in bed met een ‘Vluchtelingetje’ ‘Geilneef Peter R. de Vries €100Peter'(Video) dan in zijn korte broek op een home trainer mee doet en hijgt:“Geniet van Mijn Super Lijf”. En John met zijn uitmuntende’ Ruis-politie’ contacten de Vluchtelingetjes levert ontvoerd al dan niet samen met Teeven. Maar goed hoe het ook zij, men moet maar durven als Nederlands beruchte Riool lijkenpikkers TV-programma om Wilders of wie dan ook de maat te nemen, die niet behoort tot het Riool BN-circuit, die zich nou eenmaal beroepsmatig door de ‘RTL-Boulevard Maffiabos John de Mol’ stront ton moet laten halen op straffe van werkloosheid.

 

Noot:From: jvdheuvel@telegraaf.nl To: jestelesto@hotmail.com Date: Mon, 12 Sep 2011 17:23:00 -0700 Subject: RE: laatste versie

Beste SteveVanuit Peru hierbij een eerste reactie op jouw hoofdstuk over mijn artikel. Het hoofdstuk gaat overigens voor een heel groot deel over jouw conflict met Peter de Vries en Bas van Hout. Ik voel niet de behoefte daarop te reageren. Over mijn artikel het volgende. Het bevat, naast een beschrijving van jouw criminele carriere, enkele pittige opmerkingen over hoe enkele andere partijen (politie, sommige personen uit  ́het milieu ́) indertijd tegen jou aankeken. Ik weet niet of ik al deze opinies nu na twaalf jaar nog eens zo onverbloemd in een artikel zou opnemen. Zorgvuldiger was het van mijn kant ook geweest om jou of jouw toenmalige advocaat inhoudelijk te laten reageren. Maar, ik schreef je dat al eerder, jij bent zelf ook niet iemand die zich altijd even genuanceerd uitlaat of gedraagt, zeker niet in de periode dat het artikel verscheen. En wie zich in dit wereldje of milieu begeeft moet soms letterlijk en figuurlijk een dikke huid hebben. Dat geldt natuurlijk ook voor mijzelf, dus ik ga verder maar niet in op de beschuldigingen die jij in mijn richting doet.groeten John van den HeuvelNB Je mag bovenstaande reactie wat mij betreft opnemen in jouw boek. Voor het overige blijft mijn bereidheid bestaan om eens een keer met elkaar te spreken.