(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Waarom heeft alleen de ‘bereden’ politie van Ard van der Steur&Demmink meer dan voldoende geld en Ard van der Steurextra luxe kussentjes?
De massa is systematisch berooft door het ‘Kabinet Rutte&Asscher’ en de Nationale Politie beschermd hun en hun misdaden. Pas op voor Wilders, Holleeder(Video) en Poetin is de boodschap van de Heersende Klasse en hun ‘Mainstream &Maffia-Media’! Het geld is op(Kuch). Het is crisis voor de 13 rijkste families& King Willem en 62 Ultra-Rijken ‘Jan met de Pet. En vandaar dat het “Lieg en Bedrieg Kabinet” 50 miljard heeft bezuinigd (geroofd) op de arme bejaarden, zwakkere,zieke en laagste inkomsten. Inmiddels zitten 2,5 miljoen bange Burgers onder de armoedegrens en krijgen 500 duizend kinderen niet dagelijks te eten. Is dat geen misdaad tegen de mensenrechten? Het antwoord is gewoon Ja. Maar wie moet tegen die daders het “Lieg en Bedrieg Kabinet” en hun Biljonair ‘Graai-King Willem’ optreden? De Nationale Politie van Kasteelheer ‘Fraudeur-Steur en ‘Rat-Korpschef Bouman’? De VVD-Valse-nicht die studenten verkleed als Matrozen gedwongen gratis laat ‘klussen’ op zijn voor 400 duizend crimineel gesubsidieerde ‘bereden’ ‘Jongens-Kasteel’ ?

Binnenhof is soort Nep en Fop clubhuis van een satanische sekte geworden.
En wie in de Tweede Kamer controleert Van der Steur en zijn altijd liegende VVD-misdaadgroep. D66 misschien? Nee, van D66 hebben wij weinig D66 for rentvan te verwachten, want die partij kan de US en Oekraïense ‘Graai-MaffiaElite’gewoon inhuren om het Volk te laten bedonderen en leeg te plunderen. De kosten van de vorming van de ‘Nationale-Ard van der Steur Klusjes -Politie’ lopen met nog eens 250 tot 300 miljoen euro op en dat is inclusief de 250 duizend euro omkoop som van Rat- Korpschef Bouman’. Alleen de ‘bereden’ politie  komt niets te kort onder de VVD-misdaadgroep tot groots afgunst van de overige politie onderdelen. Over dat voorgaande feit gaan alle tijden de wildste geruchten zoals dat de ‘bereden’ politie in weekend en ‘s-nachts toeterend rondjes moet ‘rijden’ om het Kasteel heen van Ard van der Steur en dat Hoes en Demmink dan het  (onderling) verkeer laten regelen door de ‘bereden’ politie. Dat schrijft het accountantsbureau PWC in een nog vertrouwelijke maar nu reeds ‘uitgelekte’ rapportage aan minister Ard van der Steur van Veiligheid voor de Rijken en Elite Pedo’s en Klasse Justitie, zo meldt RTL Nieuws op basis van betaalde corrupte bronnen.

‘Fraudeur-Steur’ gaat door met zijn Graai-Commissarissen reorganisatie politie.

Vorig jaar was er al een tekort op de begroting van de Nationale Onderdrukking Politie van eenmalig 230 miljoen euro. Volgens ‘Graai-ingewijden’ is nu opnieuw extra geld VVDnodig om ervoor te zorgen dat de politie op sterkte komt zodat ze aan de eisen voldoet die aan haar zijn gesteld door de Heersende Klasse.Van der Steur wil het PWC-rapport snel naar de Tweede Kamer sturen maar is nog aan het steggelen met zijn college PvdA Loopjongen de crimineel ‘Gluiperd Dijsselbloem’ van Financiën voor de Rijken over waar het benodigde extra geld vandaan moet komen, aldus RTL Nieuws. Dijsselbloem vindt dat Van der Steur het geld op zijn begroting moet vinden en het beste kan bezuinigen op de lagere minst betaalde politiemensen die zich niet laten berijden. De minister van Veiligheid voor de Rijken en Elite Pedo’s’ en Klasse Justitie wijst erop dat de Tweede Kamer verder bezuinigen op zijn ‘Bonnetjes-Foetsie’ departement hoogstwaarschijnlijk onaanvaardbaar zal vinden en dat hij zeker niet gaat bezuinigen op zijn bereden Weekend politie.