(ingezonden door Nico van der Ham en ondersteunt door onze redactie)

twitter-peter-jorisAMSTERDAM-NOIR-Kasteelheer en VVD Minister van Klasse Justitie ‘Frauder-Steur’ ontkent met klem ooit ‘Jongens-Klusje‘ te hebben opgeknapt voor de toenmalige VVD Justitie Boss ‘Pedo Rapist Demmink’. Van der Steur:”Onze misdaad Alles-deskundige en Volkskrant Hoofdredacteur ‘Pedo-Pr-man Peter R. de Vries’ is na een diepgaande onderzoek van 5 minuten op de ‘RTL Boulevard-toilet‘ tot de wetenschappelijke conclusie gekomen dat Demmink en ik onschuldig zijn”.

Hoe de Top van de VVD en PvdA de pedo’s vertroetelde verklaart het “Geheim van Joris Demmink” in Den Haag( Bron:Groene Amsterdammer).

Pedocratie:Moordaanslag op Micha Kat en ‘Oorbellen-roof’ met geweld door Eurlings.

Op 14 september 2015 verzorgden wij de audiovisuele opnamen van de rechtszitting inzake het verzoek van Bart van Well en zijn advocaat Martin de Witte getuigen te horen inzake het Joris Demmink-Justitieel-Pedofilienetwerk. >>> Rechtszitting Dat verzoek tot horen van getuigen is toegewezen en op 18, 19, 20, 21 en 22 april 2016 vinden die getuigenverhoren plaats in Amsterdam. ‘Hoofdrolspelers’ zijn de voormalig hoogste baas van justitie mr. Joris Demmink (VVD) mr. Ivo Opstelten VVD, mr. Fred Teeven (VVD). Verder worden er nog 8 andere getuigen ondervraagd als zij 18 april levend halen. Het is niet bekend of Bart Well een beroep gaat doen met het “Wilders-Criteria, want dat zou  dan weleens tot grote vertraging kunnen gaan leiden om rechters te zoeken die A-pedofiel” zijn.

Meer Lezen( schokkend +18):Nico van der Ham en Revolutionair Online