(van onze ‘VVD Pedo- Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR Gedwongen ‘Klussen’ bij Van der Steur en gratis schaamluis toe. Minerva-leden weer in opspraak om Ard van der Steur‘Nazi-Prins Bernhard kamer’ en ‘Pedo-Demmink–Kliek’.
Kan het nog gestoorder en schaamtelozer qua corruptie en liederlijk gedrag in “Banana-Fraude-Nederland”? Ja, het kan altijd nog Zieker. De VVD Minister Kasteelheer Ard van der Steur (Veiligheid voor de Rijke en ‘Elite-Pedo’s’ en Klasse Justitie) liet, toen hij nog universitair docent was, studenten ‘klusjes’ uitvoeren in en rond zijn voor 400 duizend euro crimineel gesubsidieerde ‘Jongens-Kasteel’ in Warmond. Het is nog niet bekend of zijn Top Partijgenoot ‘Pedo-Rapist Demmink’ die toen namens de VVD de Baas was op Justitie ook aanwezig was bij die duistere schaamluizen klusjes. Wie wel altijd moest ‘klussen’ was de Nieuwsuur presentator Joost Karhof (Video) en die kijkt sindsdien lodderig uit zijn ogen alsof er een ‘VVD-paal’ in zijn reet zit (Video)en zit constant aan zijn ‘Nieuwsuur-kruis’ te krabben. Bovendien loopt Karhof al dan niet gedwongen altijd als een schaamluis propaganda te maken voor het Kabinet Rutte&Asscher.

BREAKING: BIZARRE TOESTANDEN ROND MINERVA-UNIVERSITEIT LEIDEN (bron:Revolutionair Online

De duistere klusjes  gebeurde in het kader van hun ontgroening bij studenten ‘Koninklijke-Elite Pedo-vereniging Minerva’, waarbij Van der Steur zelf ook lid is geweest net als Karhof, Demmink en ‘Prinses Shell Beatrix&Co’. De studenten kregen hier niet voor betaald en het is een publiek geheim dat veel student na die ‘klusjes’ een week lang niet konden zitten en staande Hoorcolleges volgden en opeens een hoge piep stem hadden. Een aantal zijn zo beschadigd in die tijd dat men hun jaarlijks kan waarnemen als zwaar aan de cocaïne verslaafde’ klusje-Matroos’ op de ‘VVD Gay-Boot’ tijdens de ‘Adam Gay Canal parade’.

Gevoelige nevenfunctie ‘Minerva-Pedo-Demmink’ vereniging geen probleem voor Opstelten en de VVD-misdaadgroep.
Ronald Plasterk Gay pride
Volgens NRC Next verrichtten tientallen studenten tot 2009 werkzaamheden in het kasteel waar Van der Steur een Luxe appartement huurt en deelde Onno Hoes in zijn hoedanigheid als VVD partijleider Lolies uit aan de Boys. Ze moesten bijvoorbeeld het grindpad harken en de monumentale trap in de was zetten in te strakke korte leren korte broekjes met een matrozen pet op. Onder hen waren studenten waar hij later nog les aan zou geven en kregen de ‘Hark-studenten’ steevast een knalrood hoofd en sommige werden ter plekke in Hoorcollege banken onwel.Volgens de gedragscode van de Universiteit David CameronLeiden moeten docenten hun contacten met studenten „zakelijk” houden en mag er „geen vermenging van persoonlijke en zakelijke relaties” zijn, schrijft NRC Next maar voor de Gay Tuinman Van der Steur kneep men een oogje dicht. „Als je studenten die je in de collegebanken kunt krijgen en dan voor je thuis privé laat ‘klussen’ en daarbij ook nog in het leer bent gekleed , breng je de professionele distantie in gevaar”, reageert een deskundige op het gebied van omgangsvormen binnen onderwijsinstellingen. De VVD ‘Griezel Teeven’ heeft ongevraagd gereageerd en stelt verontwaardig dat deze studenten ‘geklust’ hebben zonder bonnetje(Video) voor Volk en Vaderland net als dat werkloze arbeiders gedwongen gratis moeten klussen van ‘Kapo Klijsma’ en de ‘PvdA Razzia-Zonnekoning Aboutaleb ‘en die hebben amper te eten, ha,ha,ha.

Ook ‘Fraudeur-Steur’ reageerde op onze verzoek als een echte VVD Kasteelheer:”Al onze Pedofielen zijn onschuldig inclusief Demmink en Nijpels” en wij hebben fatsoen in tegenstelling tot onze Adellijke Cameron Geestverwanten Elite-studenten, die neuken dode varkens”.