(van onze PvdA Bestuur-gangster redactie i.s.m. onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wilders ontmaskerd één van de ‘Malle Eppie rechters’ Eilanne van Rens als een anti-Wilders aanhanger die in het Eilanne van Rensprogramma ‘Recht spreken’ van de VPRO haar afschuw over Wilders en zijn kiezers uitsprak. Heeft zij ook als  PvdA-‘zwakzinnige’ aangifte gedaan tegen Wilders? Welke zwakzinnige bij de Rechtbank Den Haag heeft Wilders Hater Van Rens op de Wilders zaak gezet? Wat de 100 procent gesubsidieerde(=omgekocht) ‘Staats-NOS‘&JOOP.nl u niet melden in de zaak Wilders en Erdogan:”Black-Wilders-Erdogan-Friday”:Wilders: proces is farce en daar heeft hij gelijk in”.Wilders stelde voor de aanvang van de regie zitting dat het proces een farce is en dat is een understatement gebleken. Het proces is na een dag niet alleen een farce gebleken, maar een regelrecht derderangs soap met OvJ. Wouter Bos in de hoofdrol als Pinokio, de rechters Hendrik Steenhuis, Elianne van Rens en Sijbrand Krans als ‘Malle Eppies’ en Wilders al ‘PvdA-Kop van Jut’. Bovendien is het feit dat Rutte uitgerekend vandaag zijn Landverraad formeel heeft gemaakt door de capitulatie aan ‘Sultan Erdogan’ feestelijk te ondertekenen totaal onder gesneeuwd in het nieuws.

Ovj Wouter BosA.s. zondag gaat dan ook weer sinds de 17de eeuw de Ottomaanse slaven Vluchtelingenmarkt(Video) weer open.Toeval? Het gevolg van die capitulatie is dat nu 80 miljoen Turken semi EU Burgers zijn geworden, die vrij mogen reizen in de EU en dat laatste geld ook voor de Turkse Heroïne.
De eerste dag was slechts bedoelt als een formele regie zitting. Maar al snel werd de vloer zowel formeel als inhoudelijk aangeveegd met OvJ.Wouter Bos door Mr. Geert-Jan Knoops en de rechters zaten erbij als ‘Malle Eppies’ van de Heersende Klasse!
De pleitnota was gehackt(=gestolen) en gepubliceerd geheeld in het misdadige AD. De Rechtbank,het OM, de politie en de AIVD hadden geen idee wie daar achter zat(kuch). Ook het AD zogenaamd niet als Heler van de gestolen pleitnota en God mag weten wat nog meer. Waarom heeft de ‘VVD-Jusitie’ nog geen inval gedaan bij het AD? Zo kreeg Peter R. de Vries ooit de gestolen Floppy disks in de zaak Zwolsman toegespeeld en De Vries werd nadien daarvoor door de Rechtbank veroordeeld voor het Helen van gestolen goed. Dus wie zal het zeggen gezien de feiten en omstandigheden in dit nu reeds ‘Wilders-Soap-proces’ wie er achter zit. Daarnaast is De Vries zelf ook het slachtoffer geweest van een email hack. Er waren toen wat ranzige Sexs mails met vulgaire foto’s met kale kutjes en hitsige teksten van één van zijn ganstersletjes Monique T.  gehackt, toen hij nog getrouwd was. Diegene die van die hack verdacht werd Wim Dankbaar kreeg binnen twee dagen na dat de hack bekend was geworden een inval van een heus arrestatie team in zijn villa en werd in voorarrest geplaatst.
Steve Brown werd uiteindelijk in Hoger Beroep door een corrupte Rechtbank veroordeeld tot het betalen van een boete van 10,000,- euro voor het publiceren van de betreffende ranzige mails. Tja, en nu zegt de Pinokkio Officier van Justitie Wouter Bos dat dergelijke hack zaken nooit worden opgelost en niet door het ‘VVD-OM’ worden vervolgd, maar toen het om hun Peter en zijn NOS-gangstersletje Monique T.  ging lag het wel anders.

PvdA, OM en politie maken misbruik van Zwakzinnigen in de zaak Wilders.

Lodewijk Asscher( telg uit beruchte ‘NSB-marlboro-Misdaad familie’) en zijn ‘Outlet Joop.nl’ en OvJ Wouter Bos had eerder in publiekelijk gepocht met meer dan zes duizend aangiftes als bewijs dat het rechtsgevoel van de “GOED MENSEN” geschokt was. En nu wordt het gênant voor OvJ Wouter Bos en lachwekkend dat de Rechtbank het tolereert en een regelrechte Soap voor Wilders. Mr. Geert-Jan Knoops had een fractie van die aangiftes nader mogen onderzoeken van de Rechter-commissaris en toonde tijdens de zitting aan dat het gros van de mensen die aangiftes hadden gedaan zwakzinnig waren en/of geen Nederlands beheerste. En gestuurd werden door vage criminele PvdA types naar ‘PvdA-politie bureaus’. Wie zat dat daar achter? Was het Asscher? Was het de pas duister afgezwaaide met een grote zak poen ‘Rat-Korpschef Bouman’? En dat wil Mr. Mr. Geert-Jan Knoops o.a. dus tijdens de komende rechtszittingen aan Asschers en de Top van de politie en de VVD-OM onder ede gaan vragen.

Tot slot: Het is niet alleen Wilders die moet ondervinden dat bepaalde rechters gecorrumpeerd zijn door de Heersende Klasse en in die zin objectief als zwakzinnig kunnen worden gekwalificeerd. Wilders wordt bijgestaan door een van de beste advocaten Mr. Geert-Jan Knoops&team in NL, dus die kan zich daar tegen verweren. Maar er zijn ook duizenden gewone arme sloebers die in de “Straf de arme maatschappij” van het “Lieg en Bedreig Kabinet” met dergelijke zwakzinnige rechters worden geconfronteerd en geen ( Top) juridische bijstand hebben en dan hun huis of uitkering verliezen en daar hoort u nooit iets over de in Mainstream&maffia media.