(van onze VVD Klasse Juiste redactie)

 AMSTERDAM-NOIR- Vandaag is een Historische inktzwarte dag voor de EU en Nederland, die de Geschiedenis zal ingaan als Ahmet Davutoğlu Mark RutteSultan Erdogan-Wilders-Black Friday”.
Merkel en haar loopjongen Rutte geven zich vandaag over aan ‘Sultan Erdogan’ van het Ottomaanse rijk.Voor het eerst sinds de 17de eeuw gaat er weer een ‘Vluchtelingen-Slaven markt’open en is Nederland door landverraad van Rutte een ‘Ottomaans-Kalifaat- provincie’ geworden. En laat Wilders zich daar nu met hand en tand tegen verzetten en daar betaald hij nu de prijs voor. Ironisch is het dat Wilders feitelijk opkomt voor de rechten van de Vluchtelingen met zijn verzet en Rutte en Samsom Swamsom(Video) de Vluchtelingen verkoopt als slaven aan Erdogan met zes miljard toe.

 GroenLinks Dibi bedreiging ‘s tweet aan Wilders wordt niet vervolgd. Plasterk zwijgt! (Video)

Meer dan de helft tegen vervolging Wilders en meer dan de helft voor vervolging Rutte.
Wij zijn geen aanhanger van Wilders zijn gedachtegoed, maar staan voor Rechtsgelijkheid voor iedereen inclusief  de Vluchtelingen en Willem Politici bedreigen WildersHolleeder en de ‘Roemenen-Congo-slaven’ en ‘Poolse Plofkippen‘ in”Banana-Fraude-Nederland”.Vragen voor de regie zitting.  Alle politici van de Heersende Klasse mogen Wilders straffeloos bedreigen met de dood en uitmaken voor een racist of fascist. Vragen voor de regie zitting. De ‘Media-Maffia-pulp’ onderleiding van de Politie-informant en rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist Peter R. de Vries’ draait inmiddels op volle toeren en maakt Wilders straffeloos uit voor Fascist. Wie heeft De Vries en zijn ‘Misdaad-journalistiek-drek’,die n.b straffeloos in het ‘Tokkie-‘Vod-Panorama’ roepen dat zij alle Marokkanen de strot af bijten ingehuurd om Wilders aan de schanpaal te nagelen? Vragen voor de regie zitting. Maar Wilders wordt als enige vervolgd. Is dat Klasse Justitie? Is dat discriminatie? Is dat Rechtsongelijkheid?  Oordeelt u zelf.

‘Rechtbank-Volksgerichtshof’ bereidt ‘Lynch-Showproces’ voor tegen Wilders.

Rechtbank in de naam van ‘Graai-King Willem’ trekt 3 weken uit om Wilders de mond te snoeren.
PVV-leider Geert Wilders noemt het proces dat vrijdag tegen hem begint over zijn omstreden Marokkanen-uitspraken een ,,enorme bende” en ,, een farce”. Hij D66 for rentwijst daarbij onder meer naar het op voorhand uitlekken van zijn pleitnotitie en het feit dat hij als enige wordt vervolgd. Het is niet helemaal duidelijk wie Pechtold&Co heeft ingehuurd om Wilders te beledigen en te criminalisteren. Is het de VVD-misdaadgroep? Of zijn het de PvdA-hoertjes van de VVD met Samsom Swamsom (Video). Of is het ‘Sultan-Erdogan’ of  President ‘CIA Marionet Poroshenko’?  Vergeet niet dat Wilders ook tegen het duistere “Associatie-Verdrag” is met de ‘Oekraïense-Elite-Maffia‘. Allemaal duistere vragen voor de regie zitting, waar nooit antwoord opkomt. De constant straffeloos met de dood bedreigende en beledigende Wilders door  corrupte  Top Politici en ‘Pulp-Media-Maffia’ haalt vandaag op Twitter hard uit naar het Openbaar Ministerie (‘VVD-OM’). ,,Fraude met valse aangiften – nalatig OM – pleitnota advocaat + strategie verdediging op straat. Wat ’n enorme ‘Pedo-bende’.

OM krijgt zware dobber aan Mr. Geert-Jan Knoops, die behoort  NL beste advocaten en niet corrupt is.
Proces nu al een farce”, zo stelt hij.Een concept van de pleitnotitie van Wilders en zijn Topadvocaat Geert-Jan Knoops kwam donderdag al naar buiten. Volgens Knoops zou het stuk zijn buitgemaakt door ‘D66-hackers’. Hierin staat onder meer dat Wilders tijdens zijn proces premier Rutte en zijn vicepremier  ‘loopjongen Asscher’, telg uit de beruchte ‘NSB-misdaad familie'(Video) wil laten verhoren. Vandaag begint in de extra beveiligde rechtszaal op Schiphol de eerste nu reeds omstreden openbare zitting in de zaak over de Rob Oudkerk Samosm, SpekmanMarokkanenuitspraken van Wilders. Het OM vervolgt de PVV-leider voor belediging van een groep mensen op grond van ras en aanzetten tot discriminatie en haat, maar zwijgt over het feit dat dat Peter R. de Vries ,Spekman, Rob Oudkerk en Samsom niet worden vervolgd voor vergelijkbare uitlatingen. Vragen voor de regie zitting. Bovendien zou vandaag Rutte en zijn “Lieg en Bedrieg Kabinet” moeten worden vervolgd voor Landverraad  aan ‘Sultan Erdogan’ en het schenden van de mensenrechten tegen de Vluchtingen en  hongerende Nederlanders. Het gaat vandaag om een regiezitting en daar zijn vragen genoeg voor. Dan wordt de stand van zaken in het vooronderzoek besproken en kunnen nieuwe onderzoekswensen worden beoordeelt door de ‘Rechtbank-Volksgerichtshof’.