(van onze Dolgedraaide PvdA redactie i.s.m. onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Der Untergang van Aboutaleb met zijn lijfspreuk:Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet‘).Nu is het een feit van Algemene Aboutalebbekendheid dat Aboutaleb ‘Congo-Roemenen-slaven’ houdt in de haven en de werklozen behandelt als slaven in zijn Koninkrijk Rotterdam. De Rotterdamse ‘NSB-politie’ van de ‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb’ heeft wel degelijk vooraf overleg gehad met de organisatie van de demonstratie bij De Kuip in Rotterdam, waarbij 326 onschuldige mensen in een heuse ‘Nazi–Razzia’ werden aangehouden alsof het Joden waren in de Tweede Wereld Oorlog. De schokkende beelden van die Razzia leken wel uit ’40-’45. De politie indien enige rechtsgevoel had beter ‘Neonazi Aboutaleb’ en zijn onleefbaar Wethouders college in een Razzia kunnen arresteren. Dat stellen de raadsfracties D66, VVD, SP, GroenLinks en de Partij voor de Dieren in een brief met 57 nieuwe vragen over de massale Nazi-Razzia arrestatie op 21 februari.


Kritiek op bezoek ‘Zonnekoning Aboutaleb’ aan ‘Saoedi-Arabië & IS’.

Burgemeester Aboutaleb bralde eerder in de raad als ‘PvdA Stripheld der Rotterdamse armen’  dat er geen ,,serieus aanspreekpunt ’’ was voor de demonstratie ook al was hij op dat moment bij zijn vrienden van Saoedi Arabië als eregast bij de vrijdagmiddag onthoofdingen.

Rutte en Aboutaleb: Terug naar de Gouden Eeuw, Oprotten en Sterven maar! De Onleefbare ‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb’ krijgt steeds meer de tirannieke trekken van een middeleeuwse Zonnekoning of van een Sultan of een Sjeik te krijgen.

De Labbenkakkers in opstand in ‘Koninkrijk Aboutaleb Rotterdam’ tegen Vluchtelingen door armoede.
De raadsfracties stelt dat er wel degelijk voorafgaand aan de demonstratie contact is geweest tussen de voetbaleenheid van de politie en organisatoren van de demonstratie en twijfelen aan het Geestesvermogen van Aboutaleb nu hij zo openlijk loopt te liegen. ,,De politie kon weten dat zij een bepaalde mate van aanzien bij de supporters genoten. Sterker nog, wij hebben concrete signalen ontvangen dat er ook sprake is geweest van overleg over de wijze waarop de demonstratie kon plaatsvinden en dat er afspraken zijn gemaakt over de te volgen route, die nu gebleken kennelijk een val was voor een geplande razzia’’, aldus de raadsfracties.

Is Aboutaleb net als Asscher stiekem lid van de ‘Ariërs-NVU’

NSB-Politie’ van Aboutaleb beperkt Persvrijheid(Video) van de ‘Vrije media’ bij Pegida en Edith Schipper demonstratie Rotterdam.
De demonstratie liep uit de hand volgens Aboutaleb toen supporters zich keurig netjes gedraagde bij stadion De Kuip richting het Maasgebouw begaven, waar het bestuur van de club zit. De voetbalfans werden op hun route ingesloten in een steeg alsof zij schapen waren die moesten worden geknipt en geschoren en geslacht. Volgens de schaamteloze en gewetenloze ‘Nazi-Razzia Burgemeester’ was dat om tactische redenen, omdat de kans bestond dat ze door de achteropkomende supporters onder de voet zouden worden gelopen. M.a.w. de PvdA Fascistische ‘Graai-Burgemeester’  wilde de supporters met hun kinderen en vrouwen alleen maar redden van het Bestuur en de ‘NSB-politie’. Vervolgens braken er ongeregeldheden uit van de zijde van de agressieve Razzia-politie en werd besloten de supporters als ‘Joodse’ groep aan te houden.Raadsleden hadden er vooral grote moeite mee dat ouders met hun kind of kinderen ook zouden zijn opgepakt net als in ’40-’45. Volgens de liegende Aboutaleb zijn die ertussenuit gehaald, ,,omdat we er 100 procent van uitgaan dat vaders met een klein kind niet uit zijn op rellen en dus hebben wij ze voor hun eigen veiligheid in de cel gestopt met een Burgemeesters foto van mij als cadeau”. De Feyenoordfans demonstreerden vanwege de slechte prestaties van hun club en de rol van het bestuur daarin, maar kunnen beter gaan demonstreren tegen de walgelijke, criminele ‘Razzia-Burgemeester’ en zijn corrupte Wethouders College. Hoe bestaat het dat dergelijke Razzia’s in 2016 straffeloos kunnen plaats vinden in “Banana-Fraude-Nederland”? Maar goed wat kan men ook verwachten van een land dat geregeerd wordt door een “Lieg en Bedrieg Kabinet” met als premier Rutte die trots is dat NL zich zonder een schot te hebben gelost heeft overgeven aan ‘Sultan Erdogan’ van het Ottomaanse Rijk