(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het Rutte&Merkel Molotov-Ribbentroppact‘-EU Verdrag met het Turkse regiem op losse schroeven cdf2sqxweaarqowvanwege veiligheid Turkije. Bij een zelfmoordaanslag in de Turkse hoofdstad Ankara zijn zondag zeker 34 mensen omgekomen. Onze condoleance gaan uit naar de families van deze onschuldig slachtoffers.

Amnesty kraakt ‘Merkel&Rutte-Turkijedeal‘.
Het ontwerpakkoord van de Europese Unie om vluchtelingen terug te sturen naar Turkije, heeft wettelijke en morele tekortkomingen. ,,Het deugt niet, zowel moreel als wettelijk’. “Ze zeggen dat het de Europese wet niet schaadt omdat Turkije een veilig land is. Het is onvoorstelbaar dat Turkije veilig is voor deze mensen.”Dat heeft het hoofd van Amnesty International Salil Shetty zondag gezegd. Naast de doden liggen er 125 gewonden in tien verschillende ziekenhuizen als het er nier meer zijn, want het nieuws wordt gedicteerd door het regiem. De dader blies zichzelf in zijn auto op als dat waar is. Daarnaast is er en heuse mini Burgeroorlog aan de gang met de Koerden in Turkije. Toch blijft Rutte en zijn ‘Imam Samsom’ volhouden dat Turkije een veilig en democratisch land is waar men Vluchtelingen naar terug kan sturen. En dat er vrij reizen de EU in voor de Turken moet komen. Over dat laatste vrij reizen zonder visum hoeven deze twee criminele malloten Rutte en Samsom zich niet meer druk te maken, want de Turken en Koerden kunnen inmiddels zelf volgens het ‘Vluchtelinge -Genève-Verdrag ‘(Convention relating to the Status of Refugees) als Oorlogs Vluchtelingen naar de EU optrekken.Het zou ons niet verbazen als de Mainstream&Media-Maffia met de ‘Staats-NOS’ voorop Poetin de schuld geeft van deze Syrische toestanden in Turkije.Maffiaboss Erdogang’ schiet 300 duizend Koerden de EU in met 6.7 miljard subsidie van de EU.

De explosie deed zich voor in de buurt van het Güvenpark, dat weer dichtbij een busstation en groot knooppunt voor het openbaar vervoer ligt. Het park ligt in de wijk Kizilay, waar veel overheidsgebouwen staan.Volgens tv-zender TRT ramde de dader een bus en bracht hij vervolgens zijn Diederik samsom vliegend tapijtexplosieven tot ontploffing. Meerdere voertuigen vatten vlam en omliggende gebouwen raakten beschadigd. De lokale autoriteiten hebben de nabije omgeving ontruimd.De Australische ambassadeur stond slechts twintig meter verderop toen de autobom ontplofte. Hij raakte niet gewond, vertelde de Australische minister van Buitenlandse Zaken Julie Bishop tijdens een uitzending van de Today Show.In verschillende Turkse steden komen mensen bijeen om met elkaar te praten over het drama en om de slachtoffers te herdenken. Dit is de derde bomaanslag in Ankara in vijf maanden als het het er niet meer zijn geweest, want het regiem bepaalt het nieuws.


US-Waarschuwing alleen voor eigen Burgers.
De Amerikaanse ambassade in de Turkse hoofdstad liet Amerikaanse burgers twee dagen geleden al laten weten dat er aanwijzingen waren dat er een terroristische aanslag wordt beraamd op Turkse overheidsgebouwen in de buurt Bahcelievler. Amerikaanse burgers werd geadviseerd deze regio niet te bezoeken.Is dat Toeval? Hoe weet de CIA kennelijk van te voren waar aanslagen gaan plaats vinden in Turkije? Als u het weet laat ons het dan ook weten.

Vrije Media bestaat niet meer in Turkije.
Het Turkse regiem van ‘Sultan Erdogan’ heeft Turkse media verboden om nu iets te publiceren over Merkel four freedon awardde explosie. Journalisten mogen niet op de plaats van de explosie komen en moeten thuis blijven zitten.Een rechtbank in Turkije heeft na de aanslag van zondag in Ankara opdracht gegeven Facebook, Twitter en andere websites uit de lucht te halen. Op de websites waren foto’s van de plek des onheils gedeeld. Het is de laatste tijd gebruikelijk voor de corrupte autoriteiten in Turkije om websites te blokkeren, om te voorkomen dat beelden uitkomen van aanslagen of andere gebeurtenissen die het regime niet in het middelpunt van de belangstelling wil hebben.

Verantwoordelijkheid.
De verantwoordelijkheid voor de aanslag is vooralsnog niet opgeëist. Een bron bij de veiligheidsdiensten zei dat het voorlopige onderzoek erop wijst dat de aanslag het werk was van de Koerdische afscheidingsbeweging PKK of een aan haar gelieerde organisatie. Premier ‘Oorlogsmisdadiger Ahmet Davtoglu‘ heeft momenteel een spoedoverleg met Lesbos Merkel en haar ‘Gay Stiefzoon Rutte’ over de 6.7 miljard die nu met spoed moet worden overgemaakt zodat de Erdogan-kliek indien nodig kan vluchten nar Monaco of Zwitserland (dicht bij hun zwarte miljarden)