( door Amnesty International en ondersteunt door onze redactie)

AmnestyAMSTERDAM-NOIR-(video)-Behoed Europa voor een historische Merkel&Rutte ‘Molotov-Ribbentroppact‘-EU Verdrag vergissing:  Dodental aanslag Ankara blijft oplopen maar Rutte&Samsom houden vol dat Turkije veilig is. Volgende week besluit de Europese Commissie over een akkoord met Turkije over vluchtelingen. Vluchtelingen worden daarin gereduceerd tot handelswaar: voor elke Syrische bootvluchteling die Griekenland terugstuurt naar Turkije, neemt de Europese Unie een Syriër terug. Europa neemt dus alleen vluchtelingen op als eerst iemand anders zijn of haar leven waagt op zee.Als dit akkoord doorgaat, maakt Europa een begin met het afbreken van het zorgvuldig opgebouwde bouwwerk van vluchtelingenbescherming wereldwijd.

Zo ver mag het niet komen. Teken de petitie en roep premier Rutte op Europa te behoeden voor een historische vergissing.

Schermafbeelding 2016-03-14 om 12.49.23

Laat u niet nog eenkeer  in de war brengen door de Huilshow’s van de PvdA ‘EU-Gaarier Frans Timmermans’ en  het reactionaire gekrijs van zijn ‘gabber in crime’ de VVD-EU-Graaier de ‘Neonazi Hans van’ Baalen: