(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het is een feit dat Amsterdam 90 procent van zijn Joodse medebewoners heeft verloren in de Tweede Wereld Oorlog. Waarom?
Dat is het hoogste percentage van alle landen die bezet waren door de Nazi’s. In onze VNU video stellen wij dat de Amsterdamse politie daar een zeer misdadige NSB-rol in heeft gespeeld wat feitelijk is vastgesteld.

joodsche_raad_ster_3001Maar voor een evenwichtiger beeld moeten wij ook vermelden dat de Familie van Lodewijk Asscher evenzeer een zeer criminele NSB-rol heeft gespeeld in het op transport zetten van onze Joods brothers and sisters naar de Vernietiging kampen. In die zin is het wrang en verbijsterd dat de ‘echte’ ‘VNU-er Asscher’ gewoon als corrupte PvdA Minister in Den Haag zit en weer werkt voor een Bezettingsmacht van de VVD-misdaadgroep met Types als de ‘EU Graaier Neo-Nazi Hans van Baalen’, die nu de armen(= labbenkakken) compleet kaalplukken en vernederen tot op het bot.
M.a.w. ‘De Asschers’ in den Haag zijn een schaap in ‘NSB-wolfskleren’  en die is 10.000 x gevaarlijker voor het Volk dan die misleide VNU verdwaasden en worden nog steeds bij gestaan door de politie.