(van onze dr.Goebbels propaganda redactie i.s.m. onze VVD Klasse Justitie

AMSTERDAM-NOIR- PvdA-voorzitter en ‘GroenLinks Coryfee Tofik Dibi’ en Peter R. de Vries bedreigen Wilders Straffeloos Politici bedreigen Wildersmet de dood. Nu zwijgt
Plasterk. Wilders Vogelvrij verklaard door de Heersende Klasse!
Wij zijn voor een menswaardig bestaan voor alle mensen en gelijkwaardigheid qua rechten voor alle mensen inclusief de ‘Roemenen-slaven’ in Rotterdam, de Vluchtelingen,“de Holleeders”de Wilders. De ‘Roemenen’,Wilders en Holleeders zijn slachtoffer van Rechtsongelijkheid en discriminatie van de Heersende Klasse en hun ‘Mainstream&maffia-media’.

‘GOED MENSEN’ en ‘Mainstream& Maffia-media’ bekennen kleur en blijken ‘Rat in pak-Tokkie’s’ te zijn.

Binnenkort moet Wilders voorkomen voor Haatzaaien en smaad en laster aan het adres van de Islam en Marokkanen. Sindsdien wordt hij met de dood bedreigd door de Pvda-er Willem den Hertog ( zit inmiddels in het Wachtgeld) en nu weer door GroenLinks ‘Wachtgeld Profiteur Tofik’. Ook de Volkskrant hoofdredacteur ‘Politie-informant Peter R. de Vries’maakte Wilders straffeloos uit voor Fascist (Video) en lokte daarmee een Jihad en/of ‘Folkert van der Graaf moord’ op Wilders uit. Daarnaast beschuldigd De Vries samen met o.a. zijn gangstersletjes de zussen Holleeder(Video) zijn voormalige Baas  Willem Holleeder van talloze moorden.

Proces Wilders en Holleeder is een verkrachting van de Rule of Law en de mensenrechten in“Pedocratie-NL”(Video).
Het komende proces Wilders wordt zo langzamerhand een gotspe gezien het feit dat al die “GOED MENSEN-politici”en de ‘Pulp-Media-Maffia-journalisten’ als Peter R. de Vries die zo hebben lopen schreeuwen dat Wilders vervolgd moeten worden op hun beurt straffeloos Wilders met de dood mogen bedreigen en wegzetten als een fascist. Het begint er steeds meer op te lijken dat alle ‘Nep en Fop Establishment politieke partijen’ Wilders straffeloos mogen beledigen en bedreigen omdat Wilders op 42 zetels staat. Maar wat is de duistere reden dat de Media-Maffia onder aanvoering van hun boegbeeld Peter R. de Vries, die n.b. jarenlang de loopjongens is geweest van Holleeder om Holleeder zo hysterisch door de ‘Media strontton’ te halen en te eisen dat hij sterft in de isoleercel?

Rechtbank in de naam van King Willem trekt 3 weken uit om Wilders de mond te snoeren.
Het blijft opvallend dat iedere keer als Wilder bedreigd en/of beledigd wordt de ‘PvdA Snake in Suit Plasterk’ zwijgt, maar daar integen bij iedere bedreiging  zucht tegen de gevestigde Orde politici van de daken schreeuwt in de ‘Mainstream &Maffia-media’ dat de ‘PVV-Tokkies’ met hun tengels van zijn collega ’s(=Ratten in pak) moeten afblijven. Is dat geen signaal van Rechtsongelijkheid en discriminatie en een vrijbrief om Wilders met de dood te blijven bedreigen en uiteindelijk letterlijk de mond te snoeren zoals bij Pim fortuyn? En waarom zwijgt Plasterk dat de Ratten in pak met hun misdadige tengels ‘Roemenen-Congo-Slaven’ houden in de Rotterdamse haven van zijn partijgenoot de ‘Zonnekoning Aboutaleb’?

Bizar en Staatsgeheim:’Sultan Erdogan’ van het Ottomaanse Rijk heeft in het geheim Dibi (en Rutte en Samsom) een speciale eren Verblijfsvergunning aanboden als Wilders na de verkiezingen de Premier van Nederland wordt. Wij vermoeden dat hij Dibi en Rutte dan in zijn Harem douwt als ‘Lady- boys’ en Samson verkoopt als een ‘arbeiders-slaaf’.