(van onze Dolgedraaide PvdA redactie i.s.m. onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Jeroen Dijsselbloem blijkt een ‘NS- Fraude-Wiwasser’ te zijn. NS investeert 3 miljard in Bonussen en Graaien, maar niet in zitplaatsen en banen voor ‘Jan met de Pet’. Roger van Boxtel NS
Omtzigt (CDA):”Het is onbegrijpelijk dat er ongezien decharge (goedkeuring) is verleend aan de NS door Dijsselbloem over het boekjaar 2015″.  Is hier sprake van opzettelijke ich habe es nicht gewusst van de zijde van Dijsselbloem voor als onverhoopt ooit eens een keer de ‘NS-beerput’ mocht open gaan? Ook werd er forse kritiek gegeven op de ‘Gouden handdruk schikking’ met NS-topman Gangster en Top VVD-er ‘Fraudeur Timo Huges’. Heel ‘SBS-Tokkie-NL’ is nog in de ban van het ‘Shisha-lounge Fayrouz Hoofd ‘(Video), terwijl gisteren ‘Übermensch Dijsselbloem’ in de blind over de hoofden heen van de NS reizigers en de Nederlandse ‘Jan met de pet’ belastingbetalers een NS miljoenen fraude goedkeurde van zijn politieke Rat in pak vrienden en partijgenoten.

Dijsselbloem’ zaait Chaos en armoede in EU, Nederland en Griekenland.Wanneer wordt hij gearresteerd?
Timo HughesIn juni 2015 vertrok de toenmalige corrupte NS-topman Gangster Huges naar aanleiding van zijn misdadige rol inzake de aanbesteding van de openbaarvervoerconcessie in Limburg. Dat daarvoor een schikking van 175.000 euro nodig was, kwam mede door truken van de corrupte nog zittende Raad van commissarissen in de ‘Rat in pak ontslagprocedure’. Normale werknemers staan per direct op straat en gaan direct  de cel in zonder WW en kunnen na hun vrijlating voor straf eerst 4 weken geen uitkering en dan de hongerbijstand in van ‘Kapo Kleinsma’.Is dat Klasse Justitie? Vraag het aan de VVD-misdaadgroep en hun PvdA-hoertjes.
Geen van de woordvoerders is blij met de schikking, behalve de PvdA en VVD. Koolmees (D66) vindt het “cynisch” dat fouten worden beloond. En wij vinden het cynisch dat misdaden fouten worden genoemd door D66. De “exhibitionistische zelfverrijking” kon volgens Madlener (PVV) plaatsvinden door de corrupte verwevenheid van PvdA en VVD-politiek en bedrijfsleven van de ‘Labbenkakken King Hans de Boer’.

Haven-Beerput’ Topje van de corrupte IJsberg’ onder de reet van PvdA Burgemeester Aboutaleb.
Men vroeg zich af waarom Huges niet in de cel zit inplaats van in Rotterdam van Aboutaleb als  de Top Graai-Bestuurder van het Staats Havenbedrijf. Maar de positie van de gewetenloze ‘Graaier Huges ‘staat niet ter discussie bij de Top Pvda-er Aboutaleb en Dijslebloem. Als de Jeroen Dijsselbloemminister vond dat Huges een fraudeur was, betoogt Bashir (SP), had hij naar de rechter en Justitie moeten stappen. Maar volgens de corrupte (VVD) landsadvocaat was er geen “dringende reden” voor ontslag of om naar Justitie te gaan, zo benadrukt Dijsselbloem. De brutaliteit en corruptie van de PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ tart elk fatsoenen en bevatting ‘s vermogen van de gemiddelde burger. Gisteren tijdens het debat bleek tot verbijstering van Omtzigt ,Madlener (PVV) en Bashir (SP) dat Dijsselbloem niet wist dat hij als Minister ongezien de Fraude-Jaar rekening had goedgekeurd van de NS. Omtzigt vroeg hem hoe dat mogelijk was, temeer en er nog een groot onderzoek Strafrechtelijke onderzoek loopt van het OM tegen de NS en de Top van de ontslagen en nog zittende Bestuurs en directie leden wegens corruptie, Fraude, Witwassen en andere Rat in pak misdaden. M.a.w. Dijsselbloem heeft vooruitlopende op het strafrechtelijk onderzoek die misdaden reeds goedgekeurd stelde Omtzigt. De PvdA Gluiperd verblikte en verbloosde niet en antwoordde zelfs nog lichtelijke beledigd ‘zo doe ik dat als PvdA Übermensch’! U weet toch dat onze nieuwe verkiezingsleus is “Samen vooruit kijken” en niet meer achterom kijken en “Eerlijk Delen”. Dus u moet mij niet vragen naar misdaden jegens het door ons kaalgeplukte Volk uit het verleden die onder mijn verantwoording zijn gepleegd, aldus Dijsselbloem hautain. Pieter Omtzigt maakt de keuze van de VVD ‘Mensenhandelaar Dijkhoff’ en ‘NS-Fraude-Witwasser Dijsselbloem’  tot politicus van het jaar door verrotte Parlementaire-pers tot een eerste klas corrupte Volksverlakking aanfluiting. Als een politicus die titel verdient is het wat ons betreft Omtzigt.