( van onze Internationale ‘Royal-Elite-Olie-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Eerlijk Delen met de PvdA&VVD: Veel Nederlanders langdurig arm en King Willem in Lech(video).Koningin Shell Beatrix
Omdat het ‘Graai-Koningshuis ‘zijn aandelen pakket onder 5 procent per famileilid houdt en heeft ondergebracht op duistere Witwas belasting paradijs eilandjes hoeven zij niet in het jaarverslag te worden opgenomen van de ‘Royal-Shell’. Bovendien zijn de miljarden inkomsten van het Koninghuis Staatsgeheim. Maar er gaan al meer dan een kwart eeuw sterke geruchten dat het Koningshuis ergens tussen de 20 en 30 procent van de Shell aandelen moet bezitten wat hun belastingvrije inkomsten atsronomisch moet maken.

Hofnar Rutte’:Ik mag en moet Liegen over ‘Staats-Pooier Nazi–Bernhard en het ‘Graai-Koningshuis’.
Eberhard van der Laan BeatrixHoe het ook zij, het geeft wel aan wat voor extreme egoïsten het Koningshuis zijn, dat zij in tijden dan 2.5 miljoen van hun onderdanen lijfeigenen moeten zien te overleven onder de armoedegrens zij zich 110 miljoen euro per jaar belastingvrij laten uitbetalen door hun ‘Hofnar Rutte’ en zijn PvdA-hoertjes. En dan zijn de Royals nog te gierig om voor hun middeleeuwse geldverslindende speeltjes de Groene Draeck en de Gouden Koets zelf te betalen! Wat een crimineel, onmenselijk ‘Royal-Gajes is het feitelijk, niet dan? Topman ‘Gangster Ben van Beurden’ van olieconcern Misdaadgroep Shell heeft afgelopen jaar in totaal 5,6 miljoen euro ontvangen voor zijn misdadige diensten o.a. in Nigeria. Dat blijkt uit het jaarverslag dat het Nederlands-Britse bedrijf van het ‘NL Koningshuis- misdaadgroep’ donderdag heeft gepubliceerd.

In 2014 beurde de ‘Graai-topman’ van ‘Royal Shell Beatrix’ nog in totaal 24,2 miljoen euro en dat terwijl 300 tot 500 kinderen in NL niet eens dagelijks een normale maaltijd krijgen. Een groot deel van dat bedrag betrof een extra pensioen. Kan de grootaandeelhouder van de Shell het Koningshuis met aan het hoofd de Graai-King Willem met zijn ‘Exotische bruid Maxima ‘wat schelen. Het basissalaris van Van Beurden in 2015 bedroeg 1,4 miljoen euro, ruim 2 procent meer dan een jaar eerder.

Noot:En dan de connectie tussen de Koninklijke Shell en Beatrix. Begin vorig eeuw was Wilhelmina in bezit van 25% van de aandelen van Royal Dutch Shell. Deze RDS was tot stand gekomen in 1907 door een Fusie van diverse bedrijven, waaronder de Bataafse Petroleum Maatschappij, die eigendom was van de Oranjes. In deze tijd is er veel onduidelijkheid en wordt er zeer geheimzinnig gedaan over het kapitaal van de Oranjes. Volgens de huidige wetgeving moet bezit van aandelen van meer dan 5% openbaar worden gemaakt. Aangezien hier niemand van de Oranjes genoemd wordt, is algemeen aangenomen, (wat logisch is) dat de aandelen binnen verschillende mensen in de familie en via stichtingen is verdeeld, om beneden die 5% te blijven. Hoe groot nu precies het kapitaal is, blijft gissen, omdat ook niet bekend is of, en hoeveel aandelen verkocht zijn na Wilhelmina? Dat dit toch een som oplevert tussen de 1 en 5 miljard, afhankelijk van 5% tot 25%, wordt tot op de dag van vandaag ook niet tegengesproken.(Bron: Commentaar vandaag)