(van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rechtbank en ‘Peter R de Vries’ trekken 3 weken uit om Wilders de mond te snoeren.
Deze week geeft Peter R.Peter R. de Vries €100 Vries in zijn Volkskrant rubriek zijn ‘Alles-Deskundige 100 euro mening’ over Wilders en voor het eerst niet over zijn eigen Heldendaden in bed als Super minaar en hoe sterk en mooi hij wel niet is. Nu hadden wij De Vries al eerder geadviseerd zijn ‘Bloed-geld’ uit te geven aan een psychiater inplaats aan Botox, valse tanden en Hoeren en blijkbaar heeft hij ons artikel gelezen en ons advies opgevolgd.

Peter R. de Vries zaait Haat tegen Wilders en lokt een ‘Jihad-moord’ uit op Wilders.
Nu publiceerde wij reeds al eerder dat Peter R. de Vries zal worden ingezet om ‘Haat-stemming’ te maken tegen Wilders tijdens het snoer ‘Wilders de mond-Proces’. Maar dat hebben wij niet juist voorspelt. De Vries is nu al begonnen om Haat te zaaien tegen Wilders en mogelijk een moord op Wilders uit te lokken n.b. als Volkskrant-journalist  Media-Maffiajournalist van de ‘Pedo-VVD-Jusitie’. Wordt De Vries nu vervolgd door Justitie? Wat denkt u zelf?

Peter R. de Vries bekent bij Wilfred Genee dat John de Mol(Video) bepaald wat hij wel of niet mocht uitzenden en schrijven in de Volkskrant.
‘NSB-Politie- informant Peter R. de Vries’ van de ‘Ruis-Politie’ tot de bejaarden ‘Volkskrant- Goed Mensen”:”Nu heb ik dan wel 15 duizend euro aan valse tanden uitgeven en mijn ogen met Botox ingespoten en besteed ik 50 duizend per jaar aan te jonge hoertjes, maar blind en bescheiden ben ik niet. Ik weet als geen ander een lekker jong hoertjes op een kilometer te spotten. Maar wat ik niet begrijp is dat al die domme ‘SBS-Tokkies’ ,die mij altijd geloven niet zien dat Wilders een Fascist is.

Holleeder spreekt vanuit de ‘Dodencel’ over Peter R. aka” de Grote Vulkaan met kleine pikkie van de Wallen”.

Peter R. de Vries rechtens vastgestelde loopjongen van Klaas Bruinsma,Cor van Hout en Willem Holleeder.
Geilneef Peter R. de Vries’ :”Gelukkig zijn mijn ‘SBS-fans’ al jaren lang blind en hebben ze niet door dat ik een rechtens vaststelde Maffiajournalist Philippe Remarqueben sinds de jaren ’90 van de vorige eeuw en kan liegen en bedriegen als de grootse narcist ooit,ha,ha,ha. U stelt dat ik mij schuldig maak aan projectie als ik Wilders van fascisme beschuldig en zelf een NSB-er ben die hand en spandiensten verleen voor de ‘VVD-Justitie-Demmink kliek’. Dat spreek ik met kracht tegen. U kunt veel goede dingen over mij zeggen, maar een fascist ben ik niet, hooguit een narcist, ha,ha,ha,ha”. Politie-informant Peter R’: “Ik ben er bijzonder trots op dat ik met List en Bedrog bijv. Louis Hagemann levenslang heb bezorgd voor mijn gabbers van de ‘Ruis-Politie’ en de ‘VVD-Pedo-Jusitie’. Maar ik heb zo veel mensen de cel in geholpen dat ik wat dat betreft niet onder doe voor ‘NSB-politieagenten’ die op Joden jaagde tijdens de bezitting voor de Nazi’s in Amsterdam voor een tientje per Jood. Laat die ‘Volkskrant-GOED MENSEN’ dat maar niet horen, ha,ha,ha,.”

Philippe Remarque:Ich habe es nicht gewusst.

De Vries achter de Moord op Thomas van der Bijl (Bron: Gerlof Leistra).
Maar goed het zijn niet alleen de ‘SBS-Tokkies’ die blind zijn voor De Vries zijn misdaden, want de Hoofdredacteur van de Volkskrant Philippe Remarque weet ook niet dat De Vries door de Rechter is veroordeelt als lid van de Maffia Bruinsmagroep en jarenlang de loopjongens is geweest van Cor van Hout en Willem Holleeder. Anders zou hij Peter R. de Vries toch niet nu wekelijks zijn narcistische, infantiele ‘RTL-Boulevard-gebral’ over de “GOED MENSEN” laten heen kosten, of juist wel? De Hoofredacteur Remarque van de Volkskrant die De Vries heeft binnen gehaald krijgt daarvoor later als beloning van de Heersende Klasse net als zijn voorganger Pieter Broertjes, de zelfverklaarde stiefzoon van fascist Prins Bernhard een Burgemeesters ‘Graai-baantje’. Voor deze ‘fascistische&Haatzaai-mening’ kreeg Peter R. de Vries 100 euro en die heeft hij zoals gebruikelijk direct weer besteedt op de Amsterdamse Wallen waar de Feministen van walgen en wij ook! Deze week zegde slechts 123 “GOED MENSEN” hun abonnee op vanwege Peter R. de Vries zijn mening en is er deze week geen “GOED MENS” overleden van de schrik dat Peter een fascist is die Haatzaait tegen Wilders en zijn moord uitlokt.

Eerder verscheen in deze wekelijkse rubriek: Volkskrant: ‘Hoerenloper Peter R. de Vries’ geeft zijn mening over zijn frikandel,valse tanden en Botox dat het echte nieuws hem niet opvalt (3)!

Noot: Omdat deze week Peter R . de Vries achter de betaalpoort hangt kennelijk om te voorkomen dat bejaarde demente “GOED MENSEN” die abonnee willen worden van de Volkskrant niet af te schrikken kunt u zijn ‘artikel’ hierna lezen:
Als je Wilders en mijn fascistische trekken niet ziet ben je blind’.
De wekelijkse rubriek van Dag in, Dag uit: Kom er maar in, Peter!DAG IN, DAG UITWaar gaan we het over hebben? Geert Wilders hoopt dat Donald Trump de volgende Amerikaanse president wordt. Beide mannen worden met enige regelmaat fascist genoemd. Terecht of onzin?oor: Peter R. de Vries 9 maart 2016.’Ik vraag me af of de media niet te veel een karikatuur van Trump maken. We moeten ons realiseren dat wij in Nederland alleen de juicy soundbites te zien krijgen; de complete debatten zien wij nooit. Er loert dus een gevaar dat we heel fragmentarisch worden ingelicht over Trump. Mede daarom zou ik niet stellig willen beweren dat de man fascistisch is, al hoor ik hem genoeg dingen roepen waarvan ik denk: oh my god, moet dat straks in het Witte Huis zitten? ‘Dat Wilders fascistische trekken vertoont, staat voor mij als een paal boven water. Hoogleraar Paul Frissen heeft wat dat betreft volkomen, maar dan ook volkomen gelijk. Het meest bespottelijke is dat de partij die vindt dat ze zelf de meest stuitende en weerzinwekkende dingen over anderen moet mogen zeggen, nu van mening is dat een hoogleraar om zijn uitspraken moet worden ontslagen.’Fascisme is een zware term, maar we kunnen toch niet meer verloochenen dat er overeenkomsten zijn? Als je ze niet wilt zien, ben je blind. Dan heb je kennelijk een preoccupatie met het fenomeen op zich, waar je vandaan wilt blijven, maar dat zegt meer over jezelf dan over de PVV.Het slaat nergens op dat in zo’n groot land de presidentskandidaten uit twee families komenElke woensdag doet de satirisch bedoelde Volkskrantrubriek DIDU (Dag in Dag uit) een beroep op de expertise van Peter R. de Vries. Voor het geven van deze mening kreeg Peter R. de Vries 100 euro.’Overigens heb ik er buitengewoon veel moeite mee dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen kenmerken van een monarchie beginnen te vertonen, waarbij de families Bush en Clinton de boel domineren. Het had weinig gescheeld of de derde Bush was op de troon geklommen. Het slaat natuurlijk nergens op dat in zo’n groot land, met honderden miljoenen inwoners, de presidentskandidaten uit twee families komen.’Als Trump de opvolger van Obama wordt, gaan we spannende tijden tegemoet. Maar zijn eventuele voorgangers hebben er ook niet veel van gebakken. Laten we niet uit het oog verliezen dat Bush met zijn oorlog in Irak de hele wereld heeft voorgelogen en bedrogen. Feitelijk beschouwd kan het dus nauwelijks erger.’
Voor deze mening kreeg Peter R. de Vries 10o euro waarmee hij ook nog eens keer de normale vergoeding van eerlijke opinie schrijvens van de Volkskrant onder druk zet.