(van onze EU Untergan redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Is de EU en NL een ‘Elite-Schurkenstaat’? Het antwoord was Ja tot afgelopen maandag. Nu is het antwoord Nee  CdF2sQXWEAARqowsinds de EU maandag capituleerde in Wenen Brussel voor het Ottomaanse rijk.
De EU en Nl is sinds maandag een ‘Kalifaat-Win provisie’ van ‘Sultan Ergonan’. Hoe bestaat het dat Rutte trots is dat ‘Sultan Erdogan’ van het Ottmaanse rijk 6.7 miljard vangt met afpersing, terwijl er in NL 2.5 miljoen burgers onder de armoedegrens dagelijks moeten zien te overleven.Prachtig al die hulp voor de ‘Oliedollar Vluchtelingen’ in Griekenland  en Turkije, maar waar blijft de hulp voor arme Grieken, Nederlander, Portugezen, Spanjaarden, Italianen en Ieren? De Limburgse kapster Ingrid Peeters, jarenlang knipkoningin op Lesbos, begrijpt niets van de eenzijdige miljoenensteun en wij ook niet. 50 miljoen EU Burgers moeten al jaren zien te overleven onder de armoedegrens. En sommige zijn zo wanhopig dat ze zelf wel naar Syrië willen vluchten met wat ‘IS-geld’. Waarom start de PvdA ‘Imam Samson’ geen ‘Vliegend-Tapijt project’ voor de straat arme hongerde EU Burgers? Hij legt het alleman uit voor u.

 Vluchten voor de ‘Graai-Elite’ kan niet meer, zou niet weten waar naar toe zonder poen.

Übermensch Dijsselbloem’ kijkt uit naar nieuwe Griekse Vazal regering van ‘Führerin Merkel’ .
Een Grieks drama: lege stranden en hotelmedewerkers die hun baan zijn verloren. Vooral de eilanden zijn zwaar getroffen: eerst door de Eurocrisis Jeroen Dijsselbloemveroorzaakt door o.a. het PvdA’ Übermensch Dijsselbloem’ en zijn toekomstige werkgever de Misdaadbank Goldman en Sachs met vakantiegangers die wegblijven uit angst voor lege geldautomaten en nu de vluchtelingencrisis veroorzaakt door de Geld-Vampiers als gratis antireclame.Een jaar geleden nam kapster Ingrid De Telegraaf mee op ‘haar’ Lesbos om te laten zien hoe het eiland worstelt met massa-immigratie. Inmiddels is het eiland tienduizenden bootvluchtelingen verder: “De situatie is totaal uit de hand gelopen. Reisorganisaties schrappen vluchten, terwijl bootjes slechts op twee plekken aankomen. Het eiland is zo groot; je komt op veel plekken geen vluchteling tegen.”De Limburgse kan haar oren niet geloven als ze contact heeft met haar Griekse vrienden: “Er zijn bewoners die nu zélf willen vluchten. Ze hopen op een nieuwe toekomst bij familie in Canada en Nieuw-Zeeland.”Brussel trekt ondertussen miljarden euro’s uit voor noodhulp aan vluchtelingen in Griekenland en Turkije. Ingrid begrijpt er niets van, waarom geen hulp voor de Grieken en al die andere arme sloebers in de EU? Ingrid: “Dagelijks heb ik via telefoon of Facebook contact met Grieken op Lesbos. Sommigen vertellen huilend dat ze nog geen enkele boeking hebben. Ze leven van het toerisme. Mijn vriendin Artha heeft extra aardappelen gepoot om in ieder geval voldoende eten te hebben.”Laten al die Nederlandse ‘hulptoeristen’ niet de kassa’s rinkelen? Ingrid: “Die willen alles voor de laagste prijs. Totaal niet te vergelijken met een toeristenseizoen. Die paar euro’s zetten geen zoden aan de dijk. Wie écht wil helpen komt gewoon lekker op vakantie, maar welke eerlijke burger heeft daar nog geld voor. Het zijn alleen de Royal ‘Ratten in pak’ die nog hun zakkenvuller in de EU en die gaan naar onbetaalbare ‘Royal-VIP locatie’s’ als Lech en Monaco.”