(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De ‘PvdA Stripheld der arme Aboutaleb‘ vliegt over zijn ‘Slaven-arbeiders’ zo door naar zijn Massamoordenaars Rotterdam vrienden van ISISvrienden van Saudi-Arabië’.
De PvdA (on)-Leefbaar ‘Zonnekoning Aboutaleb’ en ‘Don Corleone Rutte’:“Oprotten of sterven maar voor een euro per uur”. Wanneer wordt eindelijk de ‘PvdA Zonnekoning’ en zijn ‘VVD-Boss Rutte’ gearresteerd in plaats van Wilders voor het schenden van de mensenrechten in Rotterdam en Nederland? Nu is het een feit van algemene bekendheid dat de ‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb’ samen zijn Wethouders college de ‘(on)leefbaar Gangsters’ en de ‘D66 Yuppies en’ de ‘Christelijke’ Raten van het CDA de Rotterdamse werklozen uitbuit en vernederd tot op het bot.

Lodewijk Asscher sluit slaven ‘VVD-toekomst’ niet uit voor arbeiders. En VVD Minister ‘Mafioso  Schultz’ faciliteert ‘Mega-Gangster uitzendbureua-Boss Micheal O’Shea’ in het uitbuiten van Bouwvakkers. Niemand gearresteerd.

Wat weet de corrupte Rotterdamse ‘VVD Havenbaron Timo Huges’ over misdaden van ‘PvdA-er Gluiperd Dijsselbloem’ en Aboutaleb.
Honderden Roemenen werken op Nederlandse scheepswerven als ‘Congo-slaven’ voor 1 euro bruto per uur en dan is Samsom apen trots(Video) op zijn Huis Marokkaan “Uncle Tom” Aboutaleb (A black man who will do anything to stay in good standing with “the white man” including betray his own people). Mark rutte Aka Sterf maarWanneer start Amnesty International een petitie actie tegen Rutte, Aboutaleb en zijn misdaad Wethouders-college? Los van het feit dat de Roemenen in Rotterdam misbruikt worden alsof zij ’Congo-Kobalt-slaven’ zijn wordt ook de schatkist benadeelt en kost het Nederlandse arbeiders hun baan omdat ze drie keer zo duur zijn (in totale bruto kosten voor de ‘VVD-werkgever’, inclusief kosten voor alle misdadige uitzendbureaus, tussenpersonen, zaakwaarnemers en sjacheraars).‘VNO-NCW-Labbenkakken King Hans de Boer’ pleit voor ‘Slaven-selectie’ asielzoekers en wordt op zijn wenken bediend in Rotterdam.Dat meldt de FNV zaterdag. Het gaat volgens de vakbond om tientallen scheepswerven waar Roemenen werken die via een – volgens de FNV achterhaalde – Europese regeling veel goedkoper zijn dan collega’s om de hoek. Belastingen en sociale premies worden voor deze werknemers nauwelijks afgedragen, dankzij die zogenoemde A1-regeling. Die is volgens de bond ooit met de beste bedoelingen opgezet maar is inmiddels verworden tot een verdienmodel op de Europese arbeidsmarkt.De FNV schetst hoe deze schending van de mensenrechten werkt: een Nederlands  corrupte uitzendbureau besteedt een klus uit aan een buitenlands ‘Nep en Fop-zusterbedrijf’ zodat het geen sociale premies in Nederland hoeft te betalen. De misdaad bedrijven liegen dat er sprake is van een tijdelijke klus in Nederland en vragen via Melanie Haro Schulzhun buitenlandse brievenbus vestiging al dan niet gevestigd op de ‘Amsterdamse VVD -Zuidas’ een zogenoemde A1-verklaring aan voor de ‘gedetacheerde werknemers slaven’. Sociale premies worden betaald over het veel lagere minimumloon in bijvoorbeeld Roemenië of Polen.De vakbond eist modernisering van de regeling en dat de FIOD nu eindelijk eens zijn werk gaat doen en de verantwoordelijke ‘VVD-Slavenhandelaren’ arresteert, en de Ratten in pak nabetaling laten doen én wil dat de Roemenen voortaan gewoon via de cao worden betaald. Medewerkers worden via allerlei trucs tegen elkaar uitgespeeld, stelt de FNV. Een speciaal team van de bond onderzoekt al lange tijd of scheepswerven zich aan de cao houden.