(van onze VVD en PvdA Bestuur Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het criminele “Lieg en Bedrieg Kabinet “besteedt Henk Kampmiljarden (strijkstok)per jaar aan vage innovatie’s van de bekende ‘Elite-Gangster’. Crisis? Voor wie dan ?
De ‘Elite-Gangsters worden’ in NL ook wel de Ratten in pak genoemd. De VVD Minister ‘Boef Henk Kamp’, die de Groningers hun rechtens toekomende schadevergoeding van de NAM voor de aardbevingen aan hun huizen systematisch onthoudt en vertraagt is de hoofddader van deze miljarden ‘Innovatie-strijkstok’. Dat corrupte beleid moet private investeringen in onderzoek uitlokken en samenwerking tussen de ‘VVD-Uitbuit-bedrijven’ van de ‘Labbenkakken King Hans de Boer’ en de ‘PvdA-Graai-universiteiten’ van de ‘PvdA Banen Queen Louis Gunning’ bevorderen. Maar of dat beleid ook de verwachte vruchten afwerpt, is onduidelijk. Wat wel duidelijk is dat de bekende beruchte Elite weer op een vreselijke misdadige manier zijn zakken loopt te vullen met allerlei ‘Royal-Lege-Graai-Baantjes‘. Het Kabinet tast in het duister (of juist niet) als het gaat om de resultaten van de miljarden die worden geïnvesteerd in innovatie (=strijkstok), concludeerde het Centraal Planbureau vorige week. Het voorgaande steekt extra wrang af tegen het feit dat het Kabinet 50 miljard heeft bezuinigd(=jatten) op (honger)uitkeringen, onderwijs, bejaarde zorg en de Dak en thuislozen voorzieningen etc.

Eerlijk Delen Innovatie met de PvdA&VVD: Veel Nederlanders langdurig arm en Biljonair King Willem in Lech(Video).

Platform Investico wilde weten hoe dit innovatie ‘Rat in pak corruptie’ beleid er in de praktijk uitziet. Ze onderzochten de duistere Graai maar raak ‘samenwerking’ tussen voedselfabrikant Danone en de corrupte Universiteit Utrecht en concluderen dat het vooral een samenwerking van publieke lasten(=Jan met de Pet) en private lusten(= Rat in pak) is. Danone wordt naar de campus gelokt met ‘Rat in pak belastingvoordelen’ gefacaliteerd door de VVD-Zuidas  en goed gevulde subsidiepotten door de kaalgeplukte al dan niet Dak en Thuislozen ‘Jan met de Pet’. In gezamenlijke ‘Strijkstok- onderzoeksprojecten’, die voor het grootste deel uit publieke middelen Mark Rutte Queen Maxima(=Jan met de Pet dus) worden betaald, bepaalt Danone de onderzoeksvragen en selecteert het de corrupte onderzoekers, die net als de Kruimel Crimineeltjes en Junkie’s  alles voor geld doen. M.a.w. deze subsidie verdwijnt letterlijk in de zakken van de VVD en PvdA Elite-Gangsters. Dat is nog eens stelen met de wet in de hand zonder enige risico ooit strafrechtelijk te worden vervolgd. Dat zien wij de grote ‘Pulp-Media Gangsters’ a La Holleeder deze Ratten in pak niet nadoen vanuit hun cel. Veel van die onderzoeken dienen om vermeende positieve gezondheidseffecten van Danone-producten te staven met semi wetenschappelijk vervalst onderzoek, maar dat mislukt regelmatig. De opbrengsten van het onderzoek, zoals patenten, zijn altijd voor Danone. De komende jaren wordt nog meer geld uitgetrokken voor innovatie corruptie en nog meer bezuinigd op ‘Jan met de Pet. Het “Lieg en Bedrieg Kabinet” wil een ‘entrepreneurial state’ Schurkenstaat puur sang  worden, één die investeert in innovatie corruptie en durft te kiezen voor belangrijke onderzoeksgebieden Elite-Gangsters. Maar uit het Platform Investico onderzoek blijkt dat Nederland een bijzonder soort corrupte Eric Wiebes Jeroen Dijsselbloem‘entrepreneurial state’ is geworden: één die wel bereid is het leeuwendeel van de financiering van onderzoek te dragen over de rug van de belastingbetaler, maar nauwelijks inhoudelijke eisen daaraan verbindt. In “Banana-Fraude-Nederland’ van het “Lieg en Bedrieg Kabinet” is het aan de gewetenloze ‘Graai-bedrijven’ om te bepalen hoe publiek geld gejat van ‘Jan met de Pet’ voor innovatie  corruptie wordt besteed. Dat leidt tot een publiek gefinancierde zoektocht naar het beste cappuccinoschuim of de beste aardappelsoort om patat te maken en dat de betrokken sluwe en gewetenloze Misdadigers allemaal straffeloos hun zakken vullen. De Massa wordt bovendien afgeleid van deze Mega-miljarden misdaden door het ‘Misdaad-journalistiek-drek’ met Volkse Kruimel Crimineeltjes als de Knuffel het‘Monster’ Willem Holleeder en de ‘Mocro-Maffia’, die elkaar doodschieten voor een paar ton of minder en/of in de cel patat zitten te eten tot ze zo vet zijn dat ze ontploffen.

Innovatie-Schurkenstaat’:Pas op voor Wilders, Poetin en Holleeder en eet veel patat, terwijl u naar de TV staart!
Tot Slot: De Nederlandse Schurkenstaat is zo’n verfijnd en geraffineerd gesloten corrupt systeem  geworden dat de gewone burger (=Jan met de Pet) thuis op de bank zit te rillen voor de TV voor de Holleeders, de “Mocro Maffia”,de verwarde ‘Baardmannen ‘en ondertussen geruisloos van zijn laatste zuur verdiende centjes  en een Dak boven het hoofd wordt beroofd door de ‘Graai-King Willem’ en zijn “Lieg en Bedrieg Kabinet” met de Ratten in pak en hun ‘NSB-hulptroepen’ de politie en het ‘Deurwaarders-tuig’.  ‘Jan met de Pet’ krijgt daar wel een Patje oorlog voor terug onder de brug! De Super-Innovatie Gangster Henk Kamp is met deze Mega-misdaad per direct op het “Elite-Gangster Billboard” geplaatst waar een groot deel van zijn ‘Innovatie-medeplichten’ al feestelijk hangt.