(van onze Dolgedraaide corrupte PvdA redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Corrupt PvdA: op weg naar 0 zetels met ‘Iman Samsom’ Diederik Samsom LSDen zijn vliegende tapijt Shows. Is de PvdA Leider Samsom zwaar aan de LSD en Spekman een zware alcoholist? Wat denkt u zelf.
Nog niet zo lang geleden opperde ‘Imam Samsom’ als ‘Eichmann Samsom’ opeens de Vluchtelingen met Luxe Cruise Schepen te willen gaan deporteren met uitzondering van hun kinderen: “Europol: 10.000 jonge migranten ‘vermist’ in ‘Pedo-EU’. De politiek zwijgt!” Maar niets is veranderlijker dan een mens aan de LSD, die zijn inkomsten kiezers als sneeuw voor de zon ziet verdwijnen aan Geert Wilders .

De Top van de PvdA het ‘Comeback Rat team’ Spekman, Dijsselbloem en Asscher samen met hun bazen de VVD-misdaadgroep blaasde het 1000 en één nacht ‘Vliegende Tapijt sprookje’ van Samsom razend snel uit. Botsing coalitie over ‘LSD-Vliegende tapijt–luchtbrug’ Samsom afgewend door geschrokken corrupte PvdA Partij Top en de VVD-Misdaadgroep.

PvdA stemde tegen ‘LSD-Sprookjes’ plan Samsom.

‘Don Corleone Rutte’:Collega ‘Maffiaboss Erdogan’ valt niets te verwijten.
Er is toch geen meerderheid in de Tweede Kamer voor het plan om premier ‘Don Corleone Rutte’ maandag in Brussel te laten brallen voor de Show voor een luchtbrug tussen Turkije en de EU. De PvdA stemde niet in met het plan dat partijleider Samsom gisteren in de Ahmet Davutoğlu Mark RutteVolkskrant van ‘hoofdredacteur’ Peter R de Vries lanceerde. Een frontale botsing tussen coalitiepartners VVD-Misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes over het ‘Winst-asielbeleid’ is donderdag op het nippertje afgewend. ‘Imam Samsom’ wilde opeens zo maar uit het niets een luchtbrug naar Europa om dagelijks honderden vluchtelingen uit Turkije op te halen. De VVD was woest en ook staatssecretaris ‘Mensenhandelaar Klaas Dijkhoff’ (Asiel -Industrie) zag er niets in en sneerde ‘die Samsom ziet ze weer eens vliegen. Wie is hier de Politicus van het jaar volgens mijn Parlementaire Pers? Is dat Samsom of ik’? De PvdA-hoertjes zwakte hun dringende wens uiteindelijk af. De ‘LSD-Junkie-partij’ riep het kabinet in een motie alleen op ,,zich in Europees verband in te zetten op het snel starten met een hervestigingsprogramma in de Volksbuurten”.

PvdA-leider ‘VVD Loopjongen Samsom’ had de luchtbrug ‘Vliegende tapijt route’ voorgesteld om de ,,goede wil” van Europa te tonen en zo de impasse tussen de EU en de ‘Maffiaboss Erdogan’ van Turkije te doorbreken. Hij wilde dat het “Lieg en Bedrieg kabinet” zich hier in Klaas DijkhoffBrussel sterk voor zou maken. De VVD was echter boos want Turkije zou dan beloond worden terwijl het land zich niet aan de afspraken houdt en bezig is de Koerden te vermoorden en zwaar in de heroïnehandel zit. Ook’ Menshandelaar Dijkhoff ‘was negatief over Samsom. Volgens hem is er geen sprake van een impasse, want we lopen met zijn alle te graaien over de rug van de Vluchtelingen als nooit te voren. Het overleg over de verdeling van de ‘Innovatie strijkstok’ tussen de Ratten in pak van Turkije en de EU loopt nog. Maandag moeten er in Brussel besluiten worden genomen door de ‘EU-Graai Nazi’s’. Nederland en de EU willen vluchtelingen wel opnemen maar dat moet gekoppeld zijn aan resultaten van Turkije om de instroom naar Europa fors in te dammen, benadrukte de liegende VVD-staatssecretaris Dijkhoff. GroenLinks en ChristenUnie waren verontwaardigd over de afzwakking van de motie. PvdA-Kamerlid Attje Kuiken zei echter dat het doel is om een doorbraak te forceren tussen de EU en Turkije, maar dat er sprake moet zijn van een evenwichtig akkoord. Turkije moet ook migranten terugnemen. Ankara is daar al mee begonnen, bralde Dijkhoff als een ras valse VVD-nicht van het kaliber Demmink en/of Onno Hoes, etc.. Hij noemde een luchtbrug ,,voorbarig en eenzijdig en Samsom een LSD verslaafde”. Ook de afgezwakte motie vond hij voorbarig. Toch werd die nipt aangenomen met steun van SP, D66, GroenLinks, ChristenUnie, PvdD en Kuzu/Özturk.

Samsom bralde verdwaasd  na de stemming dat zijn  ‘Vliegende Tapijt plan’ niet is ingetrokken. De motie is volgens hem zo algemeen geformuleerd om een meerderheid te kunnen halen in Brussel. Daarin moeten dan geen aantallen en termijnen staan. Ma.w. een sprookje motie van een LSD-Junkie. GroenLinks diende wel de Samsom motie in om een maand lang elke dag zeker vierhonderd vluchtelingen in Turkije op te halen. Die haalde het echter niet. De PVV, PvdA en SP stemden tegen, zodat er geen linkse meerderheid was.