(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Eerlijk Delen met(Video) de PvdA&VVD:Veel Diederik RoosNederlanders langdurig arm en King Willem in Lech”. Een Bom onder onze Samenleving  Schurkenstaat.
Het aantal daklozen in ons land is de afgelopen jaren gigantisch toegenomen en dat merken wij dagelijks op onze ‘actie-redactie’. Wij worden constant benaderd door mensen die Dak en Thuisloos zijn geworden en daarna ook nog de grootste vernederingen en ellende moeten ondergaan in de bijstand. Is dat wat de PvdA Eerlijk Delen noemt? Maar ook de SP gaat in deze  mensonterende zaken niet vrij uit met name in Amsterdam. Tussen 2009 en 2015 kwamen er meer dan 13.000 daklozen bij, een toename van 74 procent en steeg het percentage Bijstandsgerechtigden en langdurig straat arme sloebers als nooit te voren sinds de Crisis in jaren 1920-30 van de vorige eeuw. Dat maakt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) van de week en vandaag bekend.

Rutte is direct met zijn verrotte Parlementaire-pers uitgebarsten in het schaterlachen.

Jette Klijnsma maakt van de Bijstand een (ex)-gedetineerde project(Video) waar de Ultra-rijken in de USA van dromen.
Kapo Klijnsma’ de politiek hoofd verantwoordelijk inzake armoede is van deze schandalige onmenselijke cijfers van schrik van haar gratis Mark Ruttebestuurde peperdure tandemfiets afgevallen en zit nu ‘ziek’ thuis in haar miljoenen kostende villa. Zij schijnt alleen maar half daas Moestuinen.. Voedselbanken…. te raaskallen. De PvdA ‘Imans Samsom’ zat op de toilet en weigerde er uit te komen om commentaar te geven. Onze verslaggever die voor de deur stond bij de ‘PvdA-toilet'(afvalputje van de maatschappij) melde ons dat de verrotte (Kapitalistische VVD ) stank die door de toiletdeur kwam niet te harden was. De ‘Dronkenlap Spekman’ daar in tegen gaf ons wel commentaar:“Het is de allemaal de schuld van Wilders en Poetin”. En waggelde daarna vrolijk verder luidkeels de Internationale vals zingend zo het PvdA Partij gebouw kroeg in op de Herengracht alwaar hij al jaren gratis mag zuipen en brallen. Het CBS schat dat er vorig jaar 31.000 mensen in Nederland geen vaste woon- of verblijfplaats hadden en op straat liggen te creperen. Ze sliepen in de mensonterende Luizen-opvang waar men nog niet eens een dier zou mogen opvangen, op straat, in openbare gebouwen of bij familie of vrienden. De stijging van het aantal daklozen was het grootst onder niet-westerse allochtonen.De oorzaak van de stijging mocht het cijferbureau niet onderzoeken van het “Lieg en Bedrieg Kabinet” en dat is logisch wat dat zijn zij zelf. „De toename viel samen met de economische ‘Jan met de Pet’ crisis en de ‘Oliedollar-Vluchtelingenstroom’ ”, zegt CBS-onderzoeker Jan Latten. “Maar mogelijke factoren zoals schulden wegens werkloosheid en onmenselijke Wurg-boetes, zijn niet meegenomen in het onderzoek.

Mensenhandelaar Klaas Dijkhoff’: Vluchtelingen geen recht op eigen Plee en Tv!

Meer vrouwen en kinderen vluchten naar de EU. Rutte: De Gouden Eeuw is weer terug.
Mark Vos is coördinator bij Stichting Stoelenproject, een mensonterend nachtopvang aan de Amsterdamse Marnixstraat. „We hebben iedere avond meer aanmeldingen dan dat we Klaas Dijkhoffbedden hebben en geloof mij bij ons is het bepaalt geen pretje en ik doe wat ik kan ,maar eigenlijk schaam ik mij dood”, zegt hij. Vos heeft wel een idee waar de enorme stijging van het aantal daklozen door komt. „Er is steeds meer druk op de corrupte ‘MaffiaVastgoed VVD& D66-Yuppie woningmarkt’ en op de hulpverlening sinds de lucratieve Vluchtelingenstroom van de ‘VVD Mensenhandelaar Dijkhoff’ en zijn Sidekicks van het gewetenloze type ‘PvdA Monster Marco Florijn”. Als de radeloze kaalgeplukte mensen eenmaal op straat terechtkomen zijn er te weinig opvangplekken, want die zijn aan de Vluchtelingen-Industrie a 150 euro per persoon per dag verkocht. Veel subsidies zijn de afgelopen jaren stopgezet zodat het vrij gekomen geld kan worden besteed aan Ratten in pak die nu hun zakken explosief aan het vullen zijn over de rug van de Vluchtelingen.”

De cijfers van het CBS zeggen hem niet zoveel. „Het is nattevingerwerk. Veel daklozen zijn onzichtbaar voor de instanties.”, aldus een zichtbaar oprecht aangeslagen Vos.