(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Marokkaanse Fiscalist loopt trauma op bij KPMG door Wiebe Cnossenbedreigingen van Top Gangster Cnossen. Niemand gearresteerd!
Binnenkort schokkende video beelden waarom de persoonlijke huisvriend Eurlings van King Willem met grof geweld een oorlel aftrok van zijn voormalige callgirl. En een Moordaanslag op drs. Micka Kat die niet onderzocht  wordt door Justitie en doodgezwegen door de Staats-NOS van Marcel Gelauff aka “Adolf Eichmann van de Pers”, één van de aartvijanden van Kat. Nu weten wij al tijden sinds de slepende Micha Kat en Nico van der Ham en Ranjana en vele andere duistere zaken dat bepaalde Rechters corrupt en partijdig zijn. Het gerechtshof Den Haag is een onderzoek gestart naar één van de vele corrupte parttime-rechter, ‘Graai-vennoot’ bij KPMG Meijburg. Hij zou betrokken zijn bij beïnvloeding van onderzoek naar een weggepeste Marokkaanse ‘Witwas Loverboy-fiscalist’ en house cocaïnedealer. Hij schijnt volgens bepaalde corrupte bronnen ook de cocaïne dealer te zijn van ‘Junkie-Gordon‘ en ‘Telegraaf-Wendy c.s.‘ andere BN’ers en politici.

Dit wordt bevestigd door een woordvoerster van het gerechtshof: „Wij ontvingen een klacht over schending van de eer en waardigheid van een raadsheer-plaatsvervanger en zullen deze onderzoeken en naar goed gebruik in de Doofpot doen verdwijnen.

”Aanleiding voor de klacht tegen de corrupte raadsheer Valentijn van Noorle Jansen vormt zijn betrokkenheid bij een ruzie in de top van het belastingontduiking en ontwijking adviesbureau KPMG Meijburg, waarbij bestuurder Witwas-‘Godfather Cnossen’ schreeuwend en met gebalde vuist de afdeling kwam opstormen, nadat hij eerst een snuif cocaïne op de toilet had genomen. Twistpunt betrof het functioneren van de Witwas-fiscalist en dat hij slechte cocaïne en schandknapen had geleverd.

Wat de ‘Mainstream&Maffia-media’ niet vermelden is dat alle betrokken fraudeurs top VVD bendeleden zijn. De Staats NOS maakt het nog het bonste in deze, want zij beriepen zich op hun zwijgrecht en verwezen naar hun weerberichten, die trouwens ook nooit kloppen.