( door Herstel de Republiek en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Bezet Nederland is een aflopende zaak.Dat is goed Prins Bernardnieuws.Wij houden hier namelijk van positieve berichtgeving: Koning  Koopman Willem I‘ had tweede gezinnen-Prins Bernhard en Hendrik hadden er vier.
Voor hen die daar niet goed tegen kunnen hebben we de tip om maar snel om te zien naar andere nieuwsverschaffers. Zij dienen de realiteit onder ogen te zien: Nep en Fop ‘satanische’ Staat in verval.Rutte:“wij liegen en graaien al 200 jaar, dus dat is geen nieuwe reden voor lage opkomst”.Waarom het bezette “Koninkrijk der Nederlanden” een aflopende zaak is, wordt duidelijk door verschillende onopvallende feitjes. Door gebrek aan grote sportevenementen of een al dan in niet in scène gezette terreuractie van de verwarde psychopaten ‘Baardmannen’ met blauwe ogen, duiken die feitjes op.

Rutte loog weer:Onderhoud Groene Draeck van ‘Shell-Beatrix’ tonnen duurder.

Plotsklaps is er aandacht voor een bootje met de naam “De Groene Dracula”. Het boegbeeld van de normen en waarden, de democratische principes van een nepstaat in verval. Leugenachtige politici die in lachen uitbarsten als iemand zich druk maakt Eberhard van der Laan Beatrixom…. leugens in het parlement. Want politiek en liegen moeten toch echt samen gaan, dat kan niet anders, stelletje stommelingen! Hoe vaak moeten ze dat nog duidelijk maken? De inwoners van bezet Nederland zijn hardleers in hun goedgelovigheid. Voor de waarheid laat toch niemand zijn vakantie schieten? De Groene Dracula is een cadeau dat “het volk” aan een kroonprinses heeft geschonken toen dat wicht 18 jaar werd. Het was zelfs geen sigaar uit eigen doos, want de sigaar werd dan wel uit onze doos gestolen, maar dan ook nog eens door een ander opgestookt. Zo werkt een democratisch systeem nu eenmaal. In 1957 werd echt niet met de pet rondgegaan voor een cadeau voor een telg van de rijkste familie van dit land. Er is belastingggeld voor gebruikt en vervolgens jaren achtereen onderhoud gepleegd uit het Defensie budget. ALLE kosten voor de Dracula werden door de belastingbetaler opgehoest, zonder dat hen ook maar iets is gevraagd. Want anders functioneert de democratie immers niet meer.Het is gebleken dat minimaal de helft van die onderhoudskosten uit de begroting is weggelogen. Met andere woorden, de onderhoudskosten van ons cadeau zijn al die jaren minimaal het dubbele geweest. RTL-nieuws heeft er een maandenlange stroperige WOB-procedure voor over gehad om daar achter te komen. Waarom moet er zoiets als een WOB-procedure worden gebruikt om na te gaan waar ons goeie geld aan wordt besteed? In de Republiek bestaat geen WOB-procedure, in de Republiek wordt eerst gevraagd waar het geld aan mag worden uitgegeven.

Kansloze Edwin de Roy van Zuydewijn weer in de slag met het “Royal-OM” van Nazi Prins Bernhard.

Geen woord over de ‘Royal-VVD-Demmink Pedo-kliek’ op Prinsjesdag.
De constitutionele monarchie in bezet Nederland met de onschendbaarheidsclausule is dé garantie voor een eeuwigdurende crisis. Er is geen ondemocratischer instituut als schermafbeelding-2012-11-15-om-10-04-401een “koningshuis” in een Vaticaans wingewest. Het is vragen om corruptie en we worden op onze wenken bediend. Het leugencircus rond dit incident is daar een tekenend voorbeeld van. Het heeft voor de leugenaars in kwestie geen enkele consequentie. Liegen over het “koningshuis” is een garantie voor een flitsende politieke carrière. Het gepeupel wordt publiekelijk schaterlachend voor joker gezet. We kunnen er op rekenen, dat er niets wordt veranderd of terug gedraaid. Wij hebben namelijk gekozen voor deze debielen, door onszelf monddood te maken en onze stem weg te schijten in het Grote Zwarte Gat der Vergetelheid.

Bommen op Syrië: Burgerdoden bij NL bombardementen is geen probleem voor ‘Oorlog Mongul Hennis’
Jeanine Hennis Yab Yum laarzenOm toch vooral ook niet de boot te missen, heeft Kabinet 68 de opdracht van “het koningshuis” gekregen hun aandelen Olie en Gas (Shell en de Gasunie) belangen veilig te stellen. De regering (het ongekozen Kabinet en het ongekozen staatshoofd) heeft BESLOTEN maar liefst 2 (TWEE) eskaders F-16 bommenwerpers van elk 1 (ÉÉN) stuks af te vaardigen naar het oorlogsgebied om de Turken bij te staan het ISIS Kalifaat overeind te houden. Er is door het Westen immers al veel te veel NATO geld in dat olie- en gasrijke Kalifaat geïnvesteerd, zoals u weet.


Hysterische Oorlog ‘s Propaganda
van Brandpunt: Nederland moet Russische tegoeden bevriezen.
En, zoals u natuurlijk ook al weet: de bulk van de olie- en gashandel loopt via Koerdische bedrijven in Turkije, gefinancierd door de Rothschilds, de schatbewaarders van het Vaticaan, de facade van een select aantal antieke en blijkbaar ALTIJD op zwart zaad zittende bloedlijnfamilies. U weet toch ook allang dat de lijntjes ALTIJD op hetzelfde punt samen komen. Het volk van bezet Nederland wordt niets gevraagd. Er is geen stemming geweest, waarbij een grote meerderheid van het volk toestemming geeft om het ISIS-Kalifaat bij te staan en een gekozen president een kopje kleiner te maken. Want president Bashar-al-Assad is gekozen, de zetbaas van bezet Nederland is alleen maar uit het grondwettelijk geregelde geboortekanaal uit gekomen. Dat feit was tevens zijn laatste constitutionele actie. Als het ongekozen staatshoofd de keuze zou hebben gehad, was hij binnen gebleven en onopvallend gaan rentenieren. Nu valt het zo op dat dit soort ongekozen miskramen eigenlijk geen reet uitvoerern dan parasiteren op andermans afgeperst geld.

Emile Willem Mark‘Wife Beater Captain Gay Eurlings’ at your service in ‘Royal Schurken Staat NL’.
De gestolen aandelen Shell, DSM, NHM, Hoogovens, KLM, ABN, Wendell keren jaarlijks minimaal € 5 miljard aan dividenden uit. Het kan ook meer zijn. Iedere gok is in de roos. Bommen op Syrië zijn goed voor de wapenindustrie en goed voor de multinationale bedrijven, waarvan het ongekozen staatshoofd grootaandeelhouder is. Daarom gaan er twee eskaders op oorlogspad en nergens anders om.

Anti-Oekraïne Referendum 6 april 2016, Theroux meldde misbruik Savile maar linken naar Royals verhield BBC om naar politie te gaan.

Steve Brown onmoet nabestaande Prins Pamecutan van de grootste ‘Royal-V.O.C. slachting(Video)’ op Bali.
Het enige democratische wat we als inwoners van deze EU-provincie nog mogen doen is TEGEN het Associatieverdag met het NAZI-regime in Kiev stemmen. Er worden echter kosten noch moeite gespaard van regeringswege om dit referendum te saboteren en uiteindelijk te torpederen. Men hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de opkomst onder de 30% blijft.Een eerste actie is het aantal stembureau’s met een derde terug te brengen. Vervolgens worden er miljoenen aan belastinggeld in een “Voor” campagne gestoken. Dus als u tegen gaat stemmen, weet dan dat uw afgeperste belastingcenten tegen u worden gebruikt. TEGEN stemmers worden nu al voor randdebiel uitgemaakt. Ministers hebben nu al de resultaten naast zich neergelegd, want “Brussel” heeft besloten, basta!Want was het niet de huidige minister Ronald Plasterk die een volksraadpleging zo ondemocratisch vond? Die Ronnie….. Hij vond ook dat je mag liegen over afluisterpraktijken en deed dat dus ook. Tot hij werd betrapt op zijn leugens en…. doodleuk bleef zitten. Liegen mag, zolang het maar tegen het volk is.

6 april 2016 – U weet wat u te doen staat.

Liegen over ‘Staats-Pooier Nazi-Bernhard’ en zijn schare aan Bastaard kinderen over de hele wereld.
Hoe is deze leugencultuur tot stand gekomen?In 1976 barstte de Lockheed affaire over onze hoofden los. De Verzetsprinz heeft miljoenen aangepakt van Lockheed, met als VVDdoel de politiek te bewegen hun straaljagers te kopen. Zoals gebruikelijk ontaardt iedere crisis rond het ongekozen staatshoofd in een heuse constitutionele crisis. Er is door het toenmalige kabinet Den Uijl een commissie van onderzoek ingesteld, een vrindenclubje van Bernhard, die slechts heeft onderzocht wat we mochten weten. Het ging over Lockheed, dus niet over andere omkoopschandalen rond de “zakenprinz”. Benno werd voor straf uit zijn uniformpjes getrokken, maar ontliep de doodstraf. Zo werkt dat met een Rothschild-protégé. Henk Vredeling was destijds minister van Defensie en vond Reiter SS-er Bernhard een ZAK, een typische MOF. Zeuren en zaniken als ze denken dat ze iets tekort komen. De verhitte discussies in het Kabinet liepen soms hoog op, maar iedereen bleef trouw aan het Den Uijl consigne : “Je mag altijd liegen over Bernhard”. Zo werkt dat in een democratie. Er was aangetoond dat hij geld van de belastingbetaler had gestolen, maar hoefde niets met rente en boetebeding terug te betalen. Verdere overduidelijk aangetoonde omkoopschandalen werden door NSB-sympathisant Den Uijl onder het tapijt geveegd, want “je mag liegen over Bernhard”. Den Uijl: “Ik vind het prettig iets in de la te hebben liggen.” Bovendien, niet onbelangrijk,  werd Den Uijl ook nog eens onder druk gezet door de militaire top, die dreigde met een staatsgreep. Het Gladio apparaat was een pur-sang Bernhard baby en heeft hem uitstekende diensten bewezen. Hij ontsprong de dans, de deugniet.Zijn oudste dochter en oogappel Beatrix wist te melden, dat “Nederlanders maar beter niet te veel te weten moesten over die politieke dingen”.  Dat vreemde Duitsche mensje profeteerde  dat “de leugen regeert”. Inmiddels liegt iedereen inderdaad mee, de politiek, de pers en het grootzakelijke bedrijfsleven. Want, zo is de algemene opvatting:

Tenslotte…. 200 jaar Moordende en plunderende Borrelende ‘Koninklijke AIVD-Ketels’.
Correspondents dinerIedere gram energie die er wordt gestoken in het omkegelen van dit gedegenereerde inteelt “koninkrijk der Nederlanden” is verspilde energie. We worden schaterlachend door ‘Don Corleone Rutte’ en zijn verrotte Parlementaire Pers in de hoek getrapt, wegens democratische principes. Als de beweging te groot wordt, worden we boosaardig in de hoek geknuppeld. Iedere waarschuwing kan worden opgevat als dreigement. Het claimen van de Bataafse Republiek is het enige wat ons te doen staat. Als gevolg daarvan dondert het koninkrijk als vanzelf om. De gekroonde reus op lemen voeten. Het inrichten van de Republiek is niets anders dan het onder hun dikke poten vandaan trekken van het tapijt. Ze vallen dan automatisch in de bagger die eeuwen lang onder dat tapijt is geschoven. Want “je mag immers liegen over het koningshuis”. En als je mag liegen over het “koningshuis” staat dat garant aan het liegen tegen het parlement en het voorliegen van het volk. Als er niet meer kan worden gelogen, valt alles om.Over het onwettige “koningshuis” MOET je zelfs liegen… van A tot Z en de rest. Dat is namelijk hun enige bestaansrecht als Super Graaiers en Naaiers van het ‘Klootjes Volk’ tot met hun kinderen aan toe!