(van onze dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Zal ‘Capo di tutti capi Poetin ‘de US en EU gaan reden?
CcRmvqRWIAAqYgJ
Clinton en Trump winnen weer voorverkiezing deze keer in South Carolina. Maar wie zijn wij om de US de maat te nemen met ‘Mad-Dog Rutte’ en zijn ‘Graai-King ‘en de eeuwig niet vervolgende Ex OM Boss Demmink van de ‘Pedo-VVD-Justitie-kliek’ aan de macht?

Why Trump wins, again and again. Trump has unlocked an entirely new paradigm in presidential politics: the Pinocchio paradigm. (Bron:The Hill ).
Mad-Dog Trump’ scheldt zich keer op keer naar de Overwinning van de Voorverkiezingen alsof hij het syndroom van Gilles de la Tourette heeft. Daarnaast beledigd hij met de waarheid zijn corrupte opponenten Rubio en Cruz tot op het bot en zij op hun beurt weer de corrupte Trump. Wat dat betreft lijken het wel een stel Valse VVD Nichten van het ranzige type “Geer&Goor&Rutte”. Mocht de ‘Mad-Dog Trump’ de President verkiezingen gaan winnen dat zit hij straks met zijn ‘Syndroom van Gilles de la Tourette vingers ‘aan de knop voor de atoombommen, waarvan er nog een stuk of 20 in NL liggen. Hopelijk heeft Poetin ons voor die tijd gered!

PvdA Olifanten Doder Dijksma’ ( 母牛 ) die vijf miljoen cadeau gaf aan ‘Clinton-Maffia’ opvolger Mansveld.

Zelfs de ‘Maffioso Elite-Pedofiel Silvio Berlusconi'( ‘compagon’ Maffiaboss John de Mol)  lijkt nog beschaafder en normaler dat het Republikeinse (zuster partij van de VVD) President kandidaten bandieten Trio Mad-Dogs Trump, Rubio en Cruz. Waarom horen wij nu niet de Nederlandse Heersende politieke Orde en hun NAVO daar niet tegen waarschuwen? De ‘Haagse Ratten in pak’ waarschuwen dagelijks samen met hun Staat-NOS voor Poetin, maar over de Republikeinse Psychopaten trio President’s kandidaten horen wij zij nooit.

Clinton met vijf miljoen gesubsidieerd door de ‘PvdA-hoertjes’ en gesteund door D66 en Ducht Wachtgeld.
De Liegende en bedriegende Biljonair ‘Maffiose Hillary Clinton’ verslaat de enige eerlijke deelnemer Bernie Sanders met systemisch Sharon Dijksmate weigeren de transcripts vrij (Lijkt het”Lieg en Bedrieg Kabinet” wel) te geven van haar miljoenen ‘Graai-speeches’ voor haar  ‘Massamoordenaars Bazen’ op Wall Street.” On Tuesday, Mrs. Clinton further complained, “Why is there one standard for me, and not for everybody else?”the only different standard here is the one Mrs. Clinton set for herself, by personally earning $11 million in 2014 and the first quarter of 2015 for 51 speeches to banks and other groups and industries.” (Bron New York Times) Ook daar horen wij het ‘satanische- Haagse Tuig’ met geen woord over. Sterker nog de ‘PvdA Hamburger Dijksma’ heeft 5 miljoen gestort in de ‘Witwas-Verkiezing’s’ kas van Clinton misdaadgroep en D66 overloper Wassila Hachchi( CIA-agent?)  is dagelijks haar corrupte benen uit het lijf aan het rennen voor de’ Clinton Maffia’ n.b. als ‘Wachtgeld-profiteur’. Wie van het “Lieg en Bedrieg” Kabinet en de Tweede Kamer nog over Poetin durft te brallen dat hij een gevaar is voor NL en de EU is, is wat ons betreft een ras NSB-er van het type Hans van Baalen en Mussert. Als het zo doorgaat zou de US ‘Jan met de Pet’ zijn handen mogen dicht knijpen met Poetin als President voor de USA.

Amsterdam Endorse Bernie Sanders for President against Corporate Crime.