( van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Eelco BlokAMSTERDAM-NOIR-Na Staatsloterij blijkt ook KPN van Kees de Jager burgers te Neppen en Foppen.
FNV Publiek Belang hekelt de hoge bonus van ruim 1 miljoen euro die KPN-Topman’ Gangster Eelco Blok’ over 2015 heeft ontvangen gejat als ronduit misdadig in deze tijd van crisis voor ‘Jan met de Pet’. FNV zegt dat dit niet uit te leggen is aan de werknemers die steeds met bezuinigingen te maken hebben, liet FNV Publiek Belang zaterdag weten. Volksnieuws  heeft de ‘VVD- Graai-Boef’ en misdadige Zakkenvuller Blok per direct op het “Elite-Gangster Billboard” geplaatst, alwaar inmiddels zo’n beetje de hele algemeen beschaaft Nederlands sprekende ‘Graai en Naai Elite‘ van”Banana-Fraude-Nederland”hangt.

Bonus KPN Top-Gangster Eelco B. roept ook Volkswoede op.

‘VVD-Werkgevers ‘&PvdA ondermijnen Democratie door sociale stelsel uit te kleden.
Eric Wiebes Jeroen DijsselbloemDe PvdA ‘Begrafenisondernemer Imam-Samsom’ daar in tegen laat weten juist berentrots te zijn op de Bonussen die zijn ‘Comeback Rat team’ gabber ‘Gluiperd Dijsselbloem’ mogelijk maakt. De ‘PvdA Showbizz -arbeider’ en dronkenlap Spekman bralde haast niet te verstaan dat het allemaal de schuld is van Wilders. ‘Don Corleone Rutte’ en zijn verrotte Parlementaire Pers kon alleen maar schaterlachen over de ‘VVD-Bonus-Graai-Cultuur’ en waarschuwde tussendoor samen met zijn ‘Staat-NOS’ voor Poetin.

Imbeciel? Stem PvdA voor Eerlijk delen: Verkoop Duitse dochter levert KPN-topman ruim vier ton op. 

Jong geleerd oud gedaan: Ratten in pak vullen Zakken ten kosten van onderwijs.
,,We beraden ons nog hoe we moeten omgaan met deze buitensporige criminele ‘Graai-bonussen’ ”, aldus een woordvoerster zaterdag. ,,De loonontwikkeling van mensen die buiten de cao vallen strookt niet met de eerlijke afspraken met werknemers die wij in de cao maken.” Inmiddels verdient jat de ‘Zakkenvuller Blok’ met de wet in de hand volgens FNV zo’n 75 keer meer dan de laagst betaalde werknemer bij KPN en begint zo langzamerhand op de ‘Graai-King Willem’ te lijken. Is dat nou wat de PvdA bedoelt met Eerlijk Delen?,,Dit is niet uit te leggen. Niet aan de medewerkers, niet aan de klanten en ook niet aan de aandeelhouders. De ‘KPN-Misdaadgroep’ krimpt en dat voelt het lagere, eerlijke keihard werkende personeel al jaren”, aldus onderhandelaar Joost van Herpen van FNV Publiek Belang. ,,Toch is de beloning die een aantal Graai-directieleden krijgt  jat met sprongen omhoog geschoten. We zien dat de verschillen tussen de Graai-directie en medewerkers steeds verder uit elkaar komen te liggen. De verschillen in beloning moeten  in  ieder geval een beetje eerlijk en verklaarbaar zijn”, stelt Van Herpen.Vorig jaar heeft FNV met succes bezwaar gemaakt tegen de extra Graai-bonus van 425.000 euro voor ‘Rat in pak Blok’. De KPN-topman zag toen af van de bonus en gaf gedwongen door Volkswoede het volledige bedrag terug. Deze extra bonus, die nog bovenop de reguliere bonus van ruim 500.000 euro kwam, viel slecht omdat veel KPN-medewerkers met een hongerloontje werden ontslagen en daarna aangewezen waren op een Moestuin van de ‘PvdA Kapo Klijnsma’ om te eten. In een paar jaar tijd verloren meer dan 7000 medewerkers hun baan. Ook voor dit jaar heeft het bedrijf extra bezuinigingen aangekondigd ten koste van hun lagere werknemers.