(van onze Geestelijk gestoorde politieke redactie)

Admiraal de RuyterAMSTERDAM-NOIR-De Geestelijk gestoorde Politieke beweging Voor Nederland (VNL) ‘Kaalkop Nederland’ heeft op zijn eerste Partij congres de aanval ingezet op de ‘Anti- Meer, Meer Islam PVV’ en de ‘VVD-Misdaadgroep’. “Geert wil niet, kan niet en zal niet regeren met Moslims en ‘Gay Guys’ als Rutte. Een stem op de PVV is een weggegooide stem”, riep medeoprichter ‘Admiraal Louis Bontes’ en schoot daarna gelijk met een antiek kanon uit de ‘VOC-tijd(Video)’de zaal in, waarop één van de 4 aanwezige leden in zaal van schrik zijn pruik verloor en nu ook kaal was net als de rest.

 ‘VNL-Kaalkoppen’ zetten leider Moszkowicz hardhandig uit de partij.

De Voormalige partijleider ex Mr. Moszkowicz liet weten met de partij te zijn gestopt, omdat hij weigerde zich kaal te scheren en dat er niet één lekker wijf lid is van de partij, de cocaïne van slechte kwaliteit is en de Partijkas leeg was. Circa 2 leden en vier belangstellenden zijn afgekomen op de Kaalkoppen bijeenkomst in een hotel in Kijkduin, die het startschot moet zijn voor een gooi naar Tweede Kamerzetels bij de verkiezingen van 2017 en als het kan een Slagschip voor ‘Admiraal Bontes’, zodat hij persoonlijk Poetin kan aanvallen.VNL is opgericht door de corrupte Kamerleden Joram van Klaveren, Louis Bontes en voormalig parlementariër Johan Driessen. Die laatste zit al tijden in een ‘White Trash-Trailer’ als ‘Wachtgeld-Profiteur’ in de US bij de Ku Klux Klan. Het trio spijtoptanten is afkomstig uit de PVV, net als voorzitter Laurence Stassen en veel van de afdelingsvoorzitters.

Nul zetels en geen haar op de Pan.
Op dit moment staat VNL op nul zetels in de peilingen en dat is nog veel. Toen voormalig corrupte advocaat ‘Playboy Bram Moszkowicz’ als lijsttrekker naar voren werd geschoven kende de partij een lichte opleving in de belangstelling van callgirls van het ranzig ‘Type Eva Jinek’ (Video) en cocaïnedealers. Zo werden er de afgelopen maanden 1000 ‘Junkie-leden’ geworven. Inmiddels is Moszkowicz na een greep uit de zwarte verkiezing-kas met ruzie vertrokken en moet de partij vechten voor haar bestaan. Pikant was dat Moszkowicz Bontes en Klaveren had wijs gemaakt dat Poetin het geld uit de kas had gestolen en dat zijn callgirls hardwerkende partijleden waren. Van Klaveren neemt voorlopig de honneurs waar als boegbeeld der ‘Kaalkop-Idioten’.Van Klaveren somde de speerpunten van de partij op, zoals een vlaktaks voor de Rijken, minder Poetin,Europa en Nederland en kappers en een strenger immigratiebeleid met uitzondering voor Dictators met Kale koppen en de Ku Klux Klan. Het congres wordt opgeluisterd door een aan de cocaïne verslaafde acteur die als gastspreker Jan Roos moest voorstellen van GeenPeil, dat het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne heeft afgedwongen. “VNL gaat keihard campagne voeren voor een NEE”, kondigde Van Klaveren aan, maar toen was de zaal inmiddels al leeg gelopen.