( van onze Internationale -VVD Pedo-Klasse Justitie- redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Billionair Queen van Bilderberg’ en haar zoon ‘Prince Pedo Duke of York’ bekennen kleur. twitter-peter-joris
Pas op voor Poetin is het credo van de Staatsomroepen BBC en de NOS en ondertussen worden de arbeiderskinderen al een halve eeuw straffeloos verkracht door de ‘Heersende Klasse’ in de EU.Louis Theroux heeft in 2001 al melding gemaakt bij de leidinggevende van de BBC over het kinder misbruik van presentator Jimmy Savile en zijn banden met de Pedo Royals en Elite. Er zou toen besloten zijn om niet naar de politie te stappen, omdat er rechtsreeks verbanden waren met de Europese Koningshuizen en Elite en omdat het ‘slechts’ ging om wezen en arbeiders kinderen. Maar ‘Nostradamus Micha Kat’ is een Complot Gek volgens Peter R. de Vries, niet dan?

Ex IMF Boss ‘Pimp Straus’ and ‘Prince Andrew Pedo of York’ take care of the Bilderberg festival activity.

Donderdag loog de corrupte oud-rechter Dame Janet Smit in een rapport dat veel leidinggevenden bij de BBC niets wisten over de  misdadige praktijken van Jimmy Savile en de Royals en de Elite, omdat medewerkers terecht bang waren om te klagen over bekende ‘Pedo-sterren’ in binnen en buitenland. Men vreesde om minimaal als Complot Gek te worden weggezet en te eindigen als Dak en Thuislozen of erger zelfs te worden vermoord.

Europol: 10.000 jonge migranten ‘vermist’ in ‘Pedo-EU’. De politiek zwijgt! 

Toch maakte documentairemaker Louis Theroux in 2001 melding van het misbruik, toen een vrouw naar hem toe kwam en vertelde dat Pedo Dukeze sinds haar vijftiende, eind jaren 60 tot begin jaren 70, regelmatig gedwongen seks had met de Psychopaat Pedo-Savile. De vrouw meldde zich bij Theroux nadat ze de documentaire had gezien die hij over Savile maakte. Daarin ontkent Savile ‘vriendinnetjes’ en ‘vriendjes’ te hebben gehad  gekocht van Pooiers jonger dan 12 jaar. Als bewijs van zijn goede gedrag wees hij op zijn Koninklijke onderscheiding die hij persoonlijk van Prince Andrew Pedo Duke of York had gekregen.

Gedwongen Pedo Relatie met minderjarige. Pas op voor Poetin!
Dame Jane: “De vrouw kwam naar Theroux toe, samen met een andere ex-vriendin van Savile, en vertelde dat de presentator veel vriendinnen had en dat zij al op haar vijftiende een gedwongen relatie aanging met hem. Theroux besefte toen dat de presentator een misdrijf had gepleegd door met een minderjarige te slapen.”

1000 arbeiders kinderen verkracht door één Pedo-BN’er Jimmy Savile ‘. In Nederland Nul(Kuch).
Omdat het misdrijf al ruim 30 jaar geleden plaatsvond en de vrouw prima in staat was om zelf naar de politie te stappen, besloot Theroux om niet zelf iets met de informatie te doen. Wel stapte de documentairemaker naar een producent van de BBC om te overleggen wat ze moesten doen. De leidinggevende heren besloten echter om niets te doen, omdat ze zogenaamd geen toestemming hadden van de vrouw om de informatie naar buiten te brengen. De werkelijke reden was dat de leidinggevende vreesde dat de betrokken Pedo Royals als Prins Claus, Prins Bernhard  en Prins Andrew en hun lakeien de hoog geplaatste ‘Demmink Justitie ambtenaren’ in binnen en buitenland dan ook bekend zouden worden. En wie is er dan nog bang voor Poetin?