(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rutte:”Ik ken geen een VVD&PvdA politici die niet eerlijk is net als ik en Carmeron”.
Clemens Meerts
Het is niet bekend of Rutte daarmee ook zijn partijgenoten de ‘Enforcer Rolf Zincken‘ en ex OM Boss ‘Pedo Demmink’ bedoelt. De corrupte Limburgse ‘VVD-Politicus-Gangster ‘ Meerts is door de Raad van State op de vingers getikt vanwege het Oplichten van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) voor eigen financieel gewin en verder niets. Is dat Rat in pak Klasse Justitie? Elke andere burger zou voor minder al in de cel zitten. Een bijstandsgerechtigde die een paar tientjes uit pure nood om te eten heeft bijverdiend met toiletten schoon te boenen van VVD&PvdA Graai types moet volgens de VVD ‘Gestapo-man Sjoerd Potters’ keihard worden vervolgd. Dat bericht 1Limburg zondag. Het corrupte  oud-Statenlid en huidig fractievoorzitter van de VVD in Maasgouw vroeg op naam van zijn vrouw bij zo’n 160 gemeenten buiten Limburg onder meer de benoemingsbesluiten van de Graai-burgemeesters en de gemeentesecretarissen op. Het inschakelen van de echtnoot bij misdaadpraktijken is ook al zo een verwerpelijke gewoonte bij de VVD-misdaagroep, want ‘VVD Gangster Hooijmaijers deed dat ook al.

Meert past naadloos qua uiterlijk bij de VVD-misdaadgroep de “Ugli’s”.
Meerts heeft dat gedaan om veel geld te verdienen als die gemeenten niet tijdig de stukken overlegden. Veel gemeenten spanden Revenge of the ugliesrechtszaken aan die vrijwel allemaal in het voordeel van de VVD-Politicus-Gangster uitvielen, maar de Brabantse gemeenten Nuenen, Gerwen en Nederwetten stapten naar de Raad van State. Die bepaalde deze week dat het Meerts te doen was om op sluwe wijze de boel op te lichten voor geld en dat hij geen recht heeft op de documenten. Meerts reageert verrast en vastberaden. ,, Ik heb gehandeld zoals mijn grote Roerganger de Crimefighter ‘Volksonderdrukker Teeven’ voor Volk en Vaderland en naar eer en (NSB)-geweten en nu lieg ik geen ‘VVD-woord’. Het wordt nu bijna eng voor de ‘VVD-Graai-burger’ om een ‘Nep-Wob-verzoek’ in te dienen.”Meerts wees verder nog op zijn extra onkosten die een goed VVD-er nou eenmaal heeft in de ‘Onno Hoes sfeer’:

Meerts is uiteraard op het “Elite-Gangster Billboard” geplaatst waar inmiddels zo’n beetje de hele corrupte VVD en PvdA top staat. Misschien is het een idee voor de VVD en de PvdA om het Elite-Gangster Billboard te gaan gebruiken als Poster om hun heldendaden voor het Volk te Showcasen voor de komende verkiezingen.