( van onze Internationale Elite Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rijken VVD’-ers en Koningshuis ontduiken straffeloos belasting voor miljarden. NL is een Schurken Staat.

Misdaadgroep Google heeft €10,8 miljard omzet via zijn Nederlandse ‘Witwas-holding’ op de Amsterdamse ‘VVD-Zuidas’, zonder een enkel personeelslid en daarover in Nederland €2,7 miljoen belasting Starbucks Taxbetaald met dank aan de ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ . Is dat een misdaad? Wat denkt u zelf? Volgens het ‘PvdA Comeback Rat team’ Samsom, Dijsselbloem, Asscher en Spekman is wat Google doet op de ‘VVD- Zuidas’ het voorbeeld van Eerlijk Delen. Dat blijkt uit een melding over 2014 van Google Netherlands Holdings BV over inkomsten die het concern buiten de Verenigde Staten had verkregen. De Nederlandse ‘Witwas-holding’ zette het geld weer door via een Iers ‘Witwas-bedrijfje’( zit een bejaarde), naar een postbusfirma in Bermuda ( zit een persoon te slapen), als onderdeel van de Ierse Google Ireland misdaad Holdings. Waarom grijpt de FIOD van de VVD-er Erik Wiebes aka “Alle arme aan gas” niet in? Waarom doet de ‘VVD-Justitie’ van Minister ‘Fraudeur Steur’ niet een inval in de Zuidas, dan is gelijk minimaal 50 miljard binnen en hoeft er niet meer te worden bezuinigd op bejaarde, zieke en werklozen?

De “Straf de Arme maatschappij” van Kabinet Rutte&Asscher als Witwasser voor de 62 Ultra-Rijken.  ‘Dronkenlap Spekman’ geeft Wilders de schuld van het Witwassen en beroept zich verderop zijn zwijgrecht.

‘VVD-Werkgevers ‘&PvdA ondermijnen Democratie door sociale stelsel uit te kleden.
Eric Wiebes Jeroen DijsselbloemVan het heen en later terugboeken van het geld door Google bleef uiteindelijk €11 miljoen belastbare inkomsten over. Dat resulteerde bij 25% vennootschapsbelasting in €2,7 miljoen afdracht aan de Nederlandse ‘Witwas-fiscus’ van ‘VVD Gangster Erik Wiebes’. Is Wiebes met deze Witwas handelingen geen misdadiger? Volgens de Heersende Klasse wetten niet. Maar volgens het Natuurrecht(Ethiek) is hij een ‘Mega- misdadiger’ tegen zijn eigen Volk. Maar erger nog tegen de zes miljoen kinderen die wereldwijd ieder jaar weer sterven van de honger mede door de ‘Witwas- constructies’ op de VVD Zuidas te Amsterdam.

6% belasting daar waar ‘Jan met de Pet’ rond de 35% wordt afgepakt van zijn karige salaris.
‘Misdaadgroep Google’, nu onderdeel van de duistere holding Alphabet, maakt daarbij gebruik van de al jaren bestaande Elite-gangster regeling waardoor het Amerikaanse conglomeraat in totaal 6% over al zijn winsten buiten de VS afdraagt.Vrijwel alle verdiensten buiten de VS gingen zo via deze zogeheten Double Irish, Dutch  VVD Zuidas-Sandwich-belastingconstructie van de Ratten in pak, een ontwijkings en ontduikings route waar men in China de doodstraf voor kan krijgen en in Rusland jaren lange gevangenisstraf.

Legaal omdat de Elite dat bepaald heeft: Stelen met de wet in de hand.Graai-Zusje’ van ‘Queen Exotica Máxima’ in opspraak in Argentinië. Rutte barst uit in het lachen! (Video)
Jan Peter BalkenendeDe ‘Witwas-constructie’ is legaal en geen belastingontduiking, wat zo is het bepaald door de Elite die daar dan ook zelf als enige misbruik van maakt. Het is het vergelijken met art. 41 van de GRW die King Willem in staat stelt om zonder democratische controle met miljoenen te smijten naar zijn ‘Queen Exotica Maxima’ en haar ‘Oorlog ‘s misdaden Puta familie’. Het ‘debat-gebral’ over de misdadige ‘Eliteregeling’ neemt wel toe, maar zal altijd worden tegen gehouden door de VVD-misdaadgroep van ‘Don Corleone Rutte’. Van alle multinational misdaadgroepen die de ‘Witwas-fiscale route’ gebruiken ligt nu vooral Google onder vuur van de Europese politiek om meer af te dragen.

Als ‘Misdaadgroep-Starbucks’ geen belasting betaalt draait Jan Modaal daar voor op in ‘Narco-Nederland’.
Eerder was Star Bucks al betrapt op Witwassen van hun ‘Yuppie-koffie’ woeker miljarden winsten o.a. in Nederland en Engeland. Het “Lieg en Bedrieg Kabinet” ging direct in beroep tegen de terechte veroordeling van de EU wegens het faciliteren van belasting ontduiking op de ‘VVD-Zuidas’ te Amsterdam. En daar bovenop ook nog miljoenen subsidie te geven aan Stars Bucks. Seinden scheurt ‘Chriselijke’ Balkenende  rond een een ‘Volks-Pooiers bolide’ van 2.5 Ton, die De ‘Holleeder’ niet zou mistaan.

Google verkracht samen met Rutte en Cameron het Engelse en Nederlandse Volk als een dood ‘Varken’.
David CameronIn Groot-Brittannië sloot Google onlangs een duistere overeenkomst met de Britse ‘Elite-Witwas-fiscus’ van ‘Cocaïne Junkie Cameron’ om uiteindelijk €130 miljoen af te dragen over hun miljarden winsten wat nog steeds een peulenschil is in vergelijking met wat ‘Jan met de Pet’ moet betalen op straffe van Hel en verdoemenis. Dit terwijl een zogenaamde ‘Volks-Gangster’ al La het ‘Monster Holleeder’(Video) in een soort gelijk geval met veel ‘Mainstream &Maffia-media’ gekrijst van het ‘Misdaad-journalistiek-drek’ voor jaren de bak in verdwijnt en bovendien ook nog volledig kaal geplukt door de FIOD. Is dat Klasse Justitie?