(van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze PvdA en CDA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Oude CDA-Rat ‘Gayboy Jan Kees de Jager‘ is Graai-directeur van de ‘KPN Kees de JagerMisdaadgroep’.
Is Nederland een Schurkenstaat? Volgens de ‘PvdA Begrafenis ondernemer Samson’ niet. Ook niet volgens de ‘VOC-Premier Rutte’ van de BV-NL. En al helemaal niet volgens de Tweede Kamer Voorzitter’Mocro Spion Arib’. De enige die een Schurk is en een gevaar voor de Rechtstaat en democratie is Wilders volgens de ‘PvdA Dronkenlap Spekman’. Imbeciel? Stem PvdA voor Eerlijk delen: Verkoop Duitse dochter levert KPN-topman ruim vier ton op. Na de Nep en Fop Staatsloterij ligt nu ook de Misdaadgroep KPN van de CDA ‘Bolle Graaier De Jager’ onder vuur van cosumentenorganisaties. Opmerkelijk maar eigenlijk standaard doet de ‘VVD-Justitie’ van Minister ‘Fraudeur-Steur’ geen onderzoek.

De telecomreus is niet transparant zijn over kosten van een mobieltje bij het afsluiten van telefoonabonnementen en licht zijn Khadija Aribklanten op, wat een misdrijf is. „Dit mag en kan niet”, concludeert de Consumentenbond. „Volksverlakkerij en tegen de wet”, zegt belangenorganisatie ConsumentenClaim. KPN beweert echter niets fout te doen en ieder jaar netjes zijn bijdrage te storten in de zwarte VVD Verkiezing ‘s Kas, zodat o.a. bij ‘Pr-campagnes’ optredens “GEER EN GOOR” kunnen worden betaald.

Bonus KPN Top-Gangster Eelco B. roept ook Volkswoede op.
De consumentenclubs vallen over voorlichting bij het afsluiten van all-in-telefoonabonnementen inclusief toestel. Bij KPN is niet meteen duidelijk hoeveel klanten per maand betalen voor hun toestel en hoeveel voor hun abonnement zelf. Bij concurrenten als Vodafone en T-Mobile worden die maandelijkse kosten wel gespecifieerd.„Dat is volgens de wet verplicht”, zegt directeur Stef Smit van ConsumentenClaim. „Klanten sluiten feitelijk namelijk een lening af voor hun toestel. Bij KPN weten consumenten niet hoe hoog die lening is. Wat KPN doet is dus niet alleen oneerlijk, maar ook onwettig en zouden de verantwoordelijke ‘Rat in pak boeven’ gewoon moeten worden gearresteerd .”