( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Is Nederland een Rechtstaat en een Democratie? Bestaat er Klasse (VVD)-Justitie in Nederland? Übermensch Dijsselbloem door het stof met ‘NS-Graai-deal Huges’. Jan Fred Teeven Winkel diefstalmet de Pet betaald.
Volgens de PvdA Partijleider dronkenlap Spekman is NL wel een Rechtstaat en een democratie, maar volgens ons niet! Wie bijv. een kip steelt om zijn kinderen eten te geven in een supermarkt en gepakt wordt gaat direct de cel in. Daar is de VVD Crimefighter ‘Volksonderdrukker Teeven’ berentrots op. Men moet maar durven, want de VVD ‘Griezel Teeven’ is uitgerekend de man die voor miljoenen straffeloos zwart loopt te ‘winkelen’ in de ‘Volks-Onderwereld’ en altijd afrekent zonder bonnetjes. Indien NL een Rechtstaat is had deze criminele ‘VVD-Griezel Teeven’ al lang in de cel gezeten naast Demmink, Teeven, Huges,René de Beer,Hoogesteger en de PvdA ‘Gluiperds Dijsselbloem en Aboutaleb’.


‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ belooft beterschap om ‘Ponzifraude-CoCo’s, maar hoort in de cel.
Timo HughesMaar de ontslagen NS-top Graai-man Gangster Timo Huges heeft boven op zijn vertrekregeling van 175.000 euro, ook nog eens 65.000 euro van de spoorwegen gehad als vergoeding voor de kosten van zijn peperdure louche advocaat. Dat blijkt uit het vandaag verschenen jaarverslag van de NS over 2015. Daarnaast mocht hij van Dijsselbloem en de Rotterdamse PvdA Zonnekoning “Uncle Tom” Aboutaleb gewoon aanblijven als’ Graai-Directeur’ van het Gemeentelijke Rotterdamse haven( (HbR)  bedrijf. Jeff Hoogesteger, de Maffia-baas van NS dochter Abellio die mede verantwoordelijk was voor de grootschalige fraude en Witwassen van NS in Limburg, ontving 249.802 euro en zat geen dag in de cel.Is dat Klasse Justitie? Daarnaast mag hij tot 75.000 euro aan advocaatkosten declareren. Hoewel Hoogesteger vorig voorjaar al op non-actief is gesteld, is hij pas op 1 februari 2016 uit dienst getreden. Tot die tijd is zijn directeurssalaris gewoon doorbetaald, waardoor zijn totale Profiteurs vertrekregeling op meer dan vier ton komt. Is dat Klasse Justitie ?Hoe het ook zij ,dat zien wij de Labbenkakken van de ‘VVD-werkgevers’ ‘King Hans de Boer’ hun niet gauw nadoen, want die zitten bij het minste geringste wel in de cel.

Arriva-directeur: verscheur contract NS en arresteer alle(Video) verantwoordelijke Boeven.
Correspondents diner
Bij de ontdekking van de ‘Mega-fraude’ loog de PvdA minister ‘Gluiperd Dijsselbloem’ van Financiën voor de Rijken dat de sjoemelaars( ander woord voor Gangsters) geen cent mee zouden krijgen. De Telegraaf  en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir maakte echter al eerder bekend dat NS zich weinig aantrok van de leugens van de minister en via  duistere schikkingen flink de portemonnee trok voor de fraudeurs. Ook hoefde zij niet de cel in van de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Fraudeur Steur’. Zelfs de ‘Super Rat in pak’ spil in de fraude, René de Beer, die vertrouwelijke informatie van Veolia doorspeelde aan de NS, ontving bij zijn ontslag een bedrag van 2 ton en zat geen dag in de cel. Uit het voorgaande walgelijk verhaal blijkt maar eens weer dat Nederland een Schurkenstaat is dat geregeerd wordt door een onverbeterlijk misdadig “Lieg en Bedrieg Kabinet”. De verrotte Parlementaire pers zal er nimmer tijdens het wekelijks gesprek met de Premier ooit een vraag over stellen, want dat zou alleen maar de ‘Correspondents Dinner’ pret drukken.