(van onze VVD en PvdA Bestuur Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De nieuwe ZZP-mens van het “Lieg en Bedrieg Kabinet” bestaat niet. Maar hoe lang Hans de Boer en Mark Ruttebestaat de PvdA nog?
De PvdA (‘kanker’)-Lei(d)er Samsom kan krokodillen tranen huilen van hoe goed hij is voor de gewone man op het PvdA ‘Sterven‘s-Congres’, maar ondertussen heeft hij met/voor de VVD de arbeiders alle rechten afgenomen en aan de bedelstaf gebracht, aldus Ton Heerts. Dat de VVD-werkgevers hun werknemers steeds meer inruilen voor zzp’ers leidt tot een ondermijning van het toch karige sociale stelsel. Het is het is gewoon in strijd met de mensenrechten. Daarvoor waarschuwt FNV-voorzitter Ton Heerts zaterdag bij EenVandaag. Hij waarschuwde de VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes met hun gore tengels af te blijven van de arbeiders, arme bejaarden en gehandicapten.

Heerts:,,Ik voorspel dat als deze ‘Labbekakken race’ to the bottom doorgaat, er over tien jaar geen solidair systeem meer is. Dan kijken we allemaal terug en dan zeggen we o ja, o ja, dat is gebeurd tijdens het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte&Asscher ”.De VVD-werkgever heeft volgens hem door het groeiend aantal schijn zelfstandigen ,,niets meer met de mensen die voor hem werken”.

Onderbetaald en uitgebuit als Moderne Slaven.  De VOC is weer helemaal terug voor de BV-NL

Heerts, die in mei als voorzitter bij de FNV vertrekt: ,,Waar vroeger een werkgever nog trots was op zijn werknemers zet hij nu alle risico’s buiten de deur. Hij heeft er alleen nog belang bij of hij Bloed-winst kan maken van het feit dat mensen eigenlijk onderbetaald worden. In dit geval zelfstandige ondernemers.”Uit een onderzoek onder 2000 zzp’ers van EenVandaag blijkt verder dat een groot deel van hen niet meer zou kunnen rondkomen zonder de zelfstandigenaftrek, een belastingvoordeel speciaal voor zzp’ers.

Met Asscher van Aftrek tot ‘Kapo Jetta Moestuin’ tot ‘Rutte-zelfmoord’.
Correspondents diner
Met de aftrek hoeven zelfstandigen over de eerste 7000 euro die ze verdienen geen belasting te betalen. De Sociaal Economische Raad (SER) kijkt op dit moment, in opdracht van het kabinet, of dit voordeel voor zzp’ers moet blijven.Heerts roept op tot ingrijpen. Volgens hem verdwijnt het fiscale voordeel te vaak in de zakken van opdrachtgevers die zelfstandigen dwingen akkoord te gaan met lage tarieven. ,,Het is een vorm van ‘Asscher-staatssteun-roof’ geworden om de loonkosten te drukken.”