(door Wendy van Balen en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Burgerdoden bij NL bombardementen is geen probleem voor VVD ‘Oorlog Mongul Jeanine Hennis Yab Yum laarzenHennis’.Oorlogen zijn er genoeg om ons heen. Iedere dag lezen we erover of zien het op tv.
PvdA Partijleider ‘Eichmann Samsom’ weidde nog niet één woord aan de Oorlog waar NL nu weer aan deelneemt afgelopen zaterdag op het ‘Stervens Congres’ van de PvdA. De PvdA sterft niet van ouderdom, maar aan verrotting en corruptie.Eigenlijk staan ze meestal vaak ver van mijn bed. Maar komen de laatste tijd steeds dichterbij lijkt het wel. Al is het alleen maar door het vele nieuws over de vluchtelingen en al het leed daarom heen.En lijkt het of de geschiedenis zich zelf weer gaat herschrijven en zich inderdaad herhaalt. Mensen worden weer tegen elkaar opgezet. En de propaganda speelt daarbij met de vele leugens en verdraaiingen van feiten weer een grote rol.Anti facisten en pegida aanhangers staan lijnrecht tegenover elkaar. Knokploegen lijken gestuurd te worden. En verkrachtingen worden net even te laat gezien. En ook het nieuws is tegenstrijdig en wordt daardoor twijfelachtig. neem bv. het zwembadincident nl. Maar ook de verkrachtingen in Keulen blijkt nu weer niet veel van te kloppen.
zie Tweede Wereldoorlog.nl


Correspondents-Dinner Rutte: Alleen ‘Moslim-Vluchtelingen’ zijn Pedo-Rapist! Zijn wij dan de Jimmy Savil’s, Correspondents dinerde Priesters en de Demmink’s vergeten
In het boek van Joris Luijendijk, Het zijn net mensen, staan bv. achtergronden beschreven hoe het nieuws te werk gaat. En het eigenlijk gewoon voor gekauwd- gedicteerd en geregisseerd wordt. En het nieuws en alle oorlogs propaganda daardoor dus verre van vrijheid van persvrijheid is. En daardoor ook ver van de waarheid blijkt te staanNu is de dienstplicht in dit land niet afgeschaft maar de opkomsplicht is opgeschort. Wat mij laatst opviel is Hennis die vrouwen ook wil laten oproepen. En er daardoor in de opgeschorte opkomstplicht enige wetswijzigingen wil gaan doorvoeren.

Hennis wil dienstplicht ook voor vrouwen invoeren
In het artikel staat dat terugkeer van de opkomstplicht niet aan de orde is. Ik hoor meestal alleen onwaarheden van politici en vraag mij af wat daar nu weer van waar is. Door propaganda wordt het volk meestal belogen. Bewijzen genoeg om ons heen en in de loop van de geschiedenis. En daarom neem ik zelf niet veel meer van de huidige politici aan. Omdat ze niet tot het volk behoren die ze wel besturen. Wij staan namelijk vaak ook ver van hun bed. En lastige vragen worden vaak niet beantwoord. En de mensen die deze beslissingen nemen voor ons staan ook meestal ver van ons bed. En vooral als die mensen onwaarheden verkopen. Nee wij verdienen hier niets aan, en hier dan nog gewoon in het openbaar over spreken.Je kunt dan je ook afvragen en nadenken over de werkelijke motieven van de oorlogen die toch wel steeds duidelijker worden. Ook dankzij onafhankelijke mediabronnen en hele moedige mensen die hun mond hierover open doen. En daar vaak ook voor moeten boeten. En als verrader voor worden weggezet. Het verhaal van Chelsea Manning (voorheen Bradley) is wereldwijd bekend.

Middeleeuwse ‘Mad Dog Trump’ voor IS-martelingen in strijd tegen ‘IS-Abattoir’.

De echte Drugsbazen en Warlords staan boven elke wet,
VN meer dan 11000- burgerslachtoffers in Afghanistan.
Hieronder nog eens wat motieven en waarom oorlog absurd is. Ook als je goed kijkt naar de spelers en hun vrienden in het oorlogsveld. Die achter de schermen gezelllig met elkaar een kopje thee of koffie drinken. En laten we realistisch blijven Nederland zal alleen nooit een oorlog winnen en zal zich daarom meestal aan de kant van een bondgenoot scharen.
“Nederlandse regering steunde Afghaanse Jihadisten”

Hier een kostenplaatje van defensie waarbij de miljoenen om de oren vliegen. Zoals bijvoorbeeld op bladzijde 30 te lezen is.
file:///C:/Users/multimedia/Downloads/mpo-boek-2015-web.pdf

Ik ben voor gelijkheid van mannen en vrouwen. Maar natuurlijk is het logisch met onze oorlog liefhebbers en wapen handelaren Theken strip bernhard
dat stap 2 gaat worden dat de opgeschorte opkomstplicht zomaar weer in de toekomst veranderd kan worden in …. ja opkomstplicht voor alle jonge mannen en vrouwen in Nederland.Veteraan Sietze Planting (terug te vinden op internet) in Nederland die vertelt over de drugshandel in Afghanistan.Connie Braam met haar boek “De handelsreiziger” van de Nederlandsche cocaine fabriek. Het boek gaat over oorlog en dat er cocaine geleverd werd door Nederland aan beide kanten van de “linie”.
“Mogelijk burgerdoden in Irak door Nederlandse F-16’s”

Invoeringen dienstplicht niet alleen in Nederland maar ook in Amerika.
“US Top Generals Say Women Should Be Required to Register for Draft”

Nederlandse Staat aansprakelijk voor ‘Prins Willem Dodemans-Srebrenica-Polonaise’, deportatie en Massa Moord’.
Democratie heeft namelijk ook zijn plichten naar zijn zijn burgers. En dat moet zeker zo zijn als de meerderheid het ergens niet Wim Kok Willem Alexandermee eens is. Dit zijn regels die aan een democratie verbonden zijn. En zoals de meesten onder ons ben ik bijvoorbeeld geen voorstander van oorlog.Hieronder een petitie tegen de invoering van de dienstplicht voor vrouwen en ook daarbij om de opgeschorte opkomstplicht voor onze mannen verder niet te gaan veranderen. Voorkomen is altijd beter dan genezen lijkt mij.Maar ook omdat vrijwillig het leger ingaan en zelf voor volk en vaderland te willen vechten natuurlijk heel wat anders is dan dat onze jeugd verplicht wordt om mee te doe aan oorlogen waar zij zelf niet voor kiezen. Waarbij meestal alleen maar onschuldige burgers slachtoffer worden. En waar door anderen vet aan verdiend wordt……

Petitie:Tegen invoering dienstplicht vrouwen en voor opschorting van de opkomstplicht zoals deze nu is in Nederland. sinds 1 mei 1997.