( ingezonden door Nico van der Ham en ondersteunt door onze redactie )

Eichmann SamsomAMSTERDAM-NOIR-Waar de onmenselijke Gangster Samsom over zweeg tijdens zijn Grafrede in Amersfoort op het ‘PvdA-Sterfhuis-Congres’:
Nico van den Ham stuurt een open brief aan de corrupte, gemene Amsterdamse rechtbankpresident Henk Naves inzake zijn massale gesjoemel en dat van zijn rechters, griffiers en ander rechtbankpersoneel. De Rechtspraak, mede verantwoordelijk voor 500 van de meer dan 1800 zelfmoorden per jaar in ons land! Mr. Henk Naves geeft zelf aan dat hij corrupt en gewetenloos is! Lees meer bij Nico van der Ham.

Het dodelijke proces der Heersende Klasse tegen Nico van der Ham en duizenden andere gewone mensen.

Nico van der Ham is al jaren verwikkeld in een ongelijke strijd die Franz Kafka in zijn boek “Het proces’ uit de negentiende  eeuw haarfijn beschrijft: Der Prozess in de huidige Duitse spelling), een fragmentarische roman, geschreven in 1914-15 door Franz Kafka en postuum gepubliceerd in 1925.De hoofdpersoon Josef K. raakt verstrikt in een ondoorgrondelijk rechtssysteem. Jemand mußte Josef K. verleumdet haben, denn ohne daß er etwas Böses getan hätte, wurde er eines Morgens verhaftet. Overtuigd van zijn onschuld gaat Josef K. de strijd met het rechtssysteem aan. Hij komt terecht in een absurde wereld, waarin recht en rede lijken te wijken voor de macht en logica van een ondoorgrondelijke bureaucratie. Langzaamaan doordringt ‘het proces’ alle facetten van zijn vroegere leven als bankemployé. Na verschillende vruchteloze pogingen om ook maar enigszins greep te krijgen op zijn proces (K. komt er zelfs nooit achter waarvan hij beschuldigd wordt), geeft Josef K. toe. Gewillig laat hij toe dat op zijn 31e verjaardag het doodvonnis wordt uitgevoerd.

Wie een mens redt, redt de hele wereld zegt een Joods gezegde en is niet besteed aan Rutte&Samsom
Rutte en Samson lachen Van der Ham voor al het leed dat zij hem dagelijks aandoen in de “Straf de arme maatschappij” in zijn gezicht uit.