(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Nep en Fop Rutte zat gisteren nog na te genieten van de staande ovatie die hij kreeg VVDvan de blanke Jaknikkers-pers na afloop van het gesubsidieerde Correspondents Dinner of hij wordt alweer betrapt op zijn zoveelste leugen. De oppositie vindt terecht dat premier Rutte de ontwikkelingen in de asielinstroom te rooskleurig heeft voorgesteld. M.a.w. in gewoon Nederland hij heeft weer keihard zitten liegen. Er komen nog steeds veel vreemdelingen over uit Turkije en daarnaast heeft hij alarmerende asielprognoses nooit gedeeld en dat is ook een vorm van liegen. Bizar dat nu Rutte weer het aanzien van de democratie schaadt niks vernemen van Spekman. Was hij te dronken om te reageren?

Prinses Mabel protesteert:Veel kinderen van ‘Das Totenschiff’ gestorven in Egeïsche Zee(Video).
Tot ergernis van Kamerleden deed de premier ‘Don Corleone Rutte’ deze week alsof het ‘Maffia Boss Erdogan’  Ahmet Davutoğlu Mark Ruttevoor de drie miljard al was gelukt om het aantal vluchtelingen dat de oversteek in Dodenschepen naar Europa maakt, te verlagen. In een groot Fop en Nep Kamerdebat moest Rutte gisteravond toegeven dat hij weer had gelogen en dit slechts een paar dagen het geval was en dat deze dip in de instroom ook aan het weer kan hebben gelegen. „Maar ik ben blij met elke zwaluw en ik was  deze week oprecht bang voor de Turkse premier Gangster Ahmet Davutoglu’”, aldus Rutte. Rutte zijn ‘PvdA Iman Samsom’ keek al die tijd stug naar het plafond en deed net of hij gek was. De VVD Leugen-premier heeft eerder gebrald dat de instroom in maart naar nul moet met uitzondering van kinderen. Die laatste categorie kan altijd worden opgevangen door onze ‘Koninklijke VVD-Demmink groep’, aldus Rutte. Nu loog hij door te stellen dat hij daarmee de asielstroom tussen Griekenland en Turkije bedoelt. ‘Eichmann Samsom’ kreeg nu acuut een rood hoofd en staarde nu omlaag en dacht met genoegen en vol hoop aan de doods bedreiging’s tweet van zijn Katwijkse PvdA Voorzitter  aan het adres van Wilders. CDA-voorman Buma ziet dat er ook weinig gebeurt om die doelstelling te halen: „Nederland wil weten wat deze ‘Fop-premier’ gaat doen, niet wat hij nu weer gaat beloven met leugens.”

‘End of Europe’: Trump volgt Wilders and slams Merkel’s refugee policy, wants good relations with Russia.
Kamerleden vielen het “Lieg en Bedrieg Kabinet” eveneens aan omdat ‘Winst-asielprognoses’ van ambtenaren, waarin Eichmann Samsomstaat dat er ruim 93.000 asielzoekers worden verwacht dit jaar, nooit gedeeld zijn met de Kamer. Volgens Rutte gebeurt dit echter nooit en valt hem daarom niks aan te rekenen. Hij bezweert ook dat het kabinet niet van de hoge prognose wist, toen de Kamer er naar vroeg. De VVD gaf in het asieldebat opnieuw aan dat de grenzen aan de opvang in zicht is. Onder meer omdat integratie niet lukt als de groep vreemdelingen nog groter wordt. De verdachte van een ambtsmisdrijf Fractievoorzitter Zijlstra zegt geen maatregel uit te sluiten als Europese oplossingen niet werken, ook niet het sluiten van de Nederlandse grenzen. Andere Kamerleden namen dit met een korreltje zout omdat de VVD-misdaadgroep dit Nep en Fop signaal keer op keer geeft. Hierop stond Samsom spontaan op uit zijn zetel en gaf Zijlstra als enige in de Tweede Kamer een staande ovatie.