(van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Volkskrant zakt Dag in Dag uit door de ‘Media-Maffia-Riool’ met mogelijke Moordenaar Peter R. de Vries. Philippe RemarqueKom er maar in Peter R. voor de “GOED MENS”. De kennelijk in volslagen paniek verkerende Volkskrant gaat in zee met de rechtens vastgestelde ‘Maffioso Peter R. de Vries’. Waarom? Waarom spreken de ‘Volkskrant GOED MENSEN’ daar nu geen schande van?

Voor wat hoort wat is het motto van de corrupte hoofdredacteur Philippe Remarque. 
Elke woensdag doet de satirisch ‘Media-Maffia-Riool’ bedoelde Volkskrantrubriek DIDU (Dag in Dag uit) een beroep op de niet bestaande expertise van Peter R. de Vries. Voor het geven van deze mening krijgt Peter R. de Vries 100 euro inclusief btw en een vernisje van ‘GOED MENSEN-fatsoen’. Pikant in dit verband is dat RTL Riool Boulevard 599,- euro per keer ex btw aan Peter R. betaald voor zijn ‘Ruis-deskundigheid’. Kom er maar in ‘GOED MENSEN’ van de Volkskrant. De Volkskrant heeft ook getracht om Wendy van Dijk (Video) binnen te halen, maar De Telegraaf was hun voor en kaapte Wendy voor hun neus weg. Het is niet duidelijk of de Volkskrant Wendy wilde hebben voor het Geluk van hun ‘GOED-MENS- lezers’ of het Geluk van ‘Geilneef Peter R. de Vries’. Bovendien was er ook nog enige verdeeldheid binnen de redactie of zij ‘Moordenaar’ De Vries moesten nemen of de snel stijgende Ster ‘TBS Moordenaar Martin Kok’(Video) uit het ‘Misdaadjournalistiek-drek(Video)’. Hoofdredacteur Philippe R. heeft de knoop doorgehakt en gekozen voor zijn oude ‘gabber in crime’ Politie-informant Peter R de Vries onder het motto voor wat hoort wat. Peter R. had immers voor Hoofdredacteur Philippe R. meineed gepleegd.

Peter R. de Vries pleegt meineed in de Passage liquidatie zaak.

Willem Holleeder gaat opening van zaken geven over zijn ex loopjongen Peter R. de Vries. 

Heineken Rechercheur Gert van Beek ontmaskert Peter R. de Vries pas na 25 jaar als loopjongen van Cor van Hout .

Volkskrant onderdeel van het ‘VVD-Complot’ om de Ex OM Boss Demmink en Teeven samen met Peter R. uit de gevangenis te houden.
Wat weet Peter R. de Vries voor smerigheid van de hoofdredacteur Philippe Remarque? Is Philippe Remarque niet bekend met het ‘Klaas Bruinsma Arrest’ dat Peter R. de Vries volgens het Hof te Amsterdam gerekend kan worden tot de Bruinsma Maffia-groep. Is hij dan niet bekend dat De Vries voorheen de loopjongen was van Cor van Hout en Willem Holleeder? Is hij niet bekend met het feit dat Peter R. mogelijk een moordenaar is die o.a. verantwoordelijk is voor de moord op Thomas van der Bijl (Bron: Gerlof Lijstra) en de ‘Moord-Wurg’ poging op Steve Brown.

Holleeder spreekt vanuit de ‘Dodencel’ over Peter R. aka “ de Grote Vulkaan met kleine pikkie” van de Wallen”.

Wat moeten Remarque zijn lezers de ‘GOED MENSEN’ daar wel van denken? Zijn de ‘GOED MENSEN’ Peter R. de Vries €100wellicht bijna allemaal inmiddels een natuurlijke dood gestorven? Temeer wij reeds in 2013 hoofdredacteur Philippe Remarque op de hoogte hebben gesteld van Peter R. de Vries zijn strafblad: “Succesprostituee Patricia Perquin ‘ontmaskerd’ door ‘Loverboy Maffioso Peter R. de Vries’”.
Hoe het ook zij, De Volkskrant verraad nu zijn eigen Grachtengordel ‘GOED-MENSEN’ door met een Nieuwe rubriek van Dag in, Dag uit: Kom er maar in, Peter!”
Kom er maar in met Peter R. de Vries en dan krijg je Gangstersletjes de zussen Holleeder, Monique Tesselaar, Renate van der Meer, de raamprostitueés uit Alkmaar en de Amsterdamse wallen en het ‘Pijp Meisje’(Video) er bij. Het is niet bekend of Peter ook zijn redactie Junkies en Moordenaars als Ron Ostrowski, Patrick van der Eem, Martin Kok en Rob Zegerius  voor 100 euro mee brengt naar de Volkskrant.

Kom er maar in de gevangenis door ‘Ruis-Peter R.’ en de Volkskrant met meineed.
Volkskrant journalist Peter R. de Vries heeft veel onschuldige mensen opzettelijk jarenlange gevangenisstraf bezorgt, Louis Hagemann zelfs levenslang. Kan de gewetenloze en corrupte laffe hoofdredacteur Philippe Remarque van de Volkskrant wat schelen.

Hoofdredacteur‘Peter R.Trol Philippe Remarque’ wint een’ Slipperdiedoeda ‘van Volksnieuws Amsterdam-Noir.

Voor het schaden van het aanzien van de journalistiek in het algemeen en de Volkskrant in het bijzonder heeft Philippe Remarque een ‘Slipperdiedoeda’ verdiend. Wij zullen de uitreiking van de Slipperdiedoeda aan Philippe Remarque filmen. U krijgt die spraakmakende en spannende beelden om de woorden van ‘Volkskrant-Peter R.‘ maar te gebruiken in dit verband binnenkort hier te zien.

Opmerking: Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederom voorgelegd aan de redactie van de Volkskrant. Daarnaast kunnen zij zich dan niet meer beroepen op Wir haben es nicht gewusst inzake de wan en misdaden van hun redactielid Peter R. de Vries.