( van onze Dol gedraaide PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Levensgevaarlijk Voorzitter Willem den Hertog van de PvdA in Katwijk Geert Wildersbedreigt op Twitter PVV-leider Geert Wilders met dood.
De strafbare bedreiging en Haat zaai tweet werd verstuurd in een reactie op de uitspraak van Wilders over een dreigende ’kogel van links’. De Gevaarlijke reageerder Den Hertog is tot heden nog niet door een arrestatieteam van zijn bed gelicht. Dat voorgaande feit alleen al schaadt het aanzien van de Democratie en de Rechtsstaat, maar nu zwijgt Spekman 

‘PvdA-Snake in Suit Plasterk’: blijf met je poten van mijn politici af.
Extra bizar is zijn doods bedreig tweet, aangezien zijn PvdA Minister van Binnenlandse Corrupte Zaken Plasterk uitgerekend vandaag bij zijn Staat-NOS weer alle verontruste PVV stemmers ordinair waarschuwt met hun poten van zijn Graai en Lieg Politici af blijven.
https://youtu.be/pw8ZfHZCNM4

Als de kogel komt, staat er PvdA op de zijkant geschreven”, zei de PVV-leider eerder deze week. Daarop reageerde de PvdA psychopaat Den Hertog met de tekst ,,We hopen natuurlijk allemaal dat Wilders sterft aan een hartaanval in bed (al dan niet tussen de benen van een links Kamerlid).”Op dit bericht volgde nog een tweet: ,,Maar als er dan toch een kogel aan te pas komt, dan groot genoeg om er ‘Van het dankbare ( door de PvdA en de VVD Leeg geplunderde) Nederlandse volk’ op te graveren’’.

Niet verwijderd en niet gearresteerd. Is dat geen Klasse Justitie?
wilders+hertog-1
Den Hertog wil niet zeggen of hij nog steeds achter zijn uitingen staat, meldt Omroep West. Hij wil niet inhoudelijk reageren, maar is niet van plan de tweets te verwijderen. Zojuist liet hij wel via Twitter weten dat hij ’vanwege de reacties’ de berichten beter niet op zijn account had kunnen zetten. ,,Er is commotie ontstaan over door mij verzonden dreig tweets over Wilders. Die tweets had ik gezien de reacties niet moeten versturen.”Volgens de regionale omroep zou Den Hertog als reactie enkele bedreigingen hebben ontvangen. Hij wil daar echter niks over kwijt en zegt niet of hij aangifte gaat doen.Volgens de PvdA’er is het ‘nooit zijn doel geweest om mensen ondersteboven te krijgen’ en heeft hij de tweets op persoonlijke titel geplaatst. Natuurlijk de laffe PvdA draaikont. Nu het even verkeert lijkt te gaan uitpakken splits hij zich even in twee personen op. Nog ff en dat slelt hij dat hij die tweet als PVV-er heeft verstuurd waar Plasterk en Asscher steeds voor waarschuwen. Den Hertog is sinds 1976 Graai-lid van de PvdA. ,,Sinds jaar en dag geloof ik dat we de opdracht hebben de problemen die ons bezighouden op een goede en inventieve manier op te lossen samen met de VVD-misdaadgroep ten kosten van de armen en bejaarden”, schrijft hij op de site van PvdA Katwijk. ,,Zodat we daar allemaal, maar vooral de mensen die het het meest nodig hebben de Ultra Rijken, mee geholpen zijn.”

Schizofrene Asscher ‘geeft nu niet thuis.
Afgelopen week deed PvdA-kopstuk uit het beruchte levensgevaarlijk misdadige Asscher geslacht juist een oproep op social media om te stoppen met verwensingen en scheldkanonnades aan zijn adres en dat van zijn  corrupte politici. De vicepremier van Rutte zwengelde dinsdag de discussie  aan in zijn ‘Mainstream-Maffia media’ over hoe om te gaan met radeloze kaal gepulkte mensen door het “Lieg en Bedrieg Kabinet” die op platforms zoals Facebook of Twitter hun boekje te buiten gaan.