( van onze Ontwaak Les damnés de la terre redactie)

AMSTERDAM-NOIR- 10 duizenden Moslim kinderen zijn recentelijk direct na hun aankomst in de EU ‘verdwenen’ in ‘Pedo-EU-Elite Seks trade’.
Rutte wijde er gisteren geen woord aan tijdens zijn Correspondents Dinner ‘Reageerders-gebral’ voor zijn Correspondents dinerblanke ‘Jaknikkers-journalisten’ publiek. Nee, het grote gevaar Wilders moest het weer ontgelden met flauwe ‘Gordon beledigingen’. De verrotte Parlementaire pers gaf Rutte aan het einde van zijn ‘VVD -Valse nichten-Reageerders gebral’ een staande ovatie onderleiding van Gordon en Frits Wester. Dolle gratis vreet en zuippret voor al die blanke ‘Jaknikkers-journalisten’ met als alibi Humberto Tan als ‘Zwarte Piet’.
We horen er nooit meer iets in de in de ‘Mainstream &Maffia Media(Video) over de duizenden kinderen die door de NATO en de VN troepen ontvoerd en verkracht zijn als handelswaar tijdens de Joegoslavische Burgeroorlog. Daar kwam geen Moslim-Vluchteling aan te pas, maar wel de NATO- gabbers van Rutte&Co.

Hoe de Top van de VVD en PvdA de pedo’s vertroetelde verklaart het “Geheim van Joris Demmink” in Den Haag.

1000 arbeiders kinderen verkracht door één Pedo-BN’er Jimmy Savile ‘. In Nederland Nul(Kuch).
Wereldwijd zij er meer dan 10 duizenden Priesters betrapt op verkrachting van kinderen. Kwam geen Moslim Mark rutte Aka Sterf maaraan te pas. De ‘Royal VVD-Demmink’ groep loopt al sinds de jaren ‘70 ongestraft in heel Nederland kinderen te verkrachten as we speak om Rutte zijn gebral maar te gebruiken. Kwam geen Moslim naam te pas. En wie herinnert zich nog Jimmy Savile de BBC Star die in zijn eentje meer dan 1000 kinderen straffeloos heeft verkracht. De ranzige BN-er Jimmy was alles behalve een Moslim. Het is dat u het maar weet als er weer eens Egyptische groep ‘s verkrachting plaats vindt. De corrupte en selectief blinde journalisten die het Beursgebouw naar binnen gingen voor het ‘VVD-Correspondents -propaganda -Dinner’ moesten eerst langs de slachtoffers van Rutte&Co, maar dat kon de pret en eetlust niet bederven. Die beelden werden uitaard niet uitgezonden, maar die ziet u hierna: