( van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Loek hermansAMSTERDAM-NOIR- Hans Spekman:”Hermans is geen Wilders en een sieraad voor onze Politiek en schaadt niet het aanzien van de democratie en Rechtsstaat. Ik heb altijd met plezier met hem gewerkt en ik nog steeds werk graag samen met hem”. ‘VVD-Graai kopstuk Hermans’ stapt naar de Hoge Raad om zich alsnog te weren tegen een vernietigend maar waar oordeel van de Amsterdamse ondernemingskamer over zijn criminele en onmenselijke rol bij thuiszorgorganisatie Meavita. Dat noemt men misbuik van recht. Hermans vindt de uitspraak Nep, dat tot zijn aftreden leidde als VVD-fractievoorzitter in de extreem corrupte Eerste Kamer, ’onevenredig hard en onevenwichtig’(=waarheid). Het vonnis heeft veel weg van een reactie van reageerders in de social media waar Asscher en onze Parlementaire Pers gisteren publiekelijk schande van spreekt, aldus Hermans.

Ook de andere corrupte ‘Graai Bestuur-gangsters’ en corrupte oud-commissarissen gaan in cassatie bij de Hoge Raad. De werkelijke reden dat deze Ratten in pak naar de Hoge Raad stappen is om zolang mogelijk uitstel te bewerk stellen om de schade die zij hebben veroorzaakt jegens 10 duizenden eerlijke, gewone hard werkende arbeiders niet te hoeven te vergoeden. Een aantal van die benadeelde mensen uiten nu hun wanhoop, frustratie en terechte woede op facebook en twitter o.a. tegen Asscher en zijn “Lieg en Bedrieg Kabinet”.

De ondernemingskamer ontmaskerde de oude perverse VVD ‘Geile Bok Hermans’ en de Graai-Top van Meavita Ard van der Steurin november vorig jaar dat zij zich schuldig hebben gemaakt aan wan en misdadige beleid wat hen stuk voor stuk veelvuldig miljonair heeft gemaakt. Dat schaadt niet de Democratie en de Rechtsstaat volgens de ‘PvdA Showbizz-arbeider Spekman’. Het leidde in 2009 tot faillissement van de straffeloos kaal geroofde thuiszorgorganisatie. Feitelijk had Hermans en zijn Meavita bendeleden in de cel moeten zitten, maar omdat het hier gaat om in hoofdzaak Top VVD partijleden bendelenden en een enkele PvdA-er zijn ze niet vervolgd door de ‘VVD-Justitie’ van beroepsleugenaar Minister ‘Fraudeur Steur’. Nu horen wij de dronkenlap Spekman niet om van de daken te schreeuwen in zijn Clubblad NRC en zijn outlet Buitenhof  dat Hermans en zijn ‘Graai-bende’ een gevaar zijn voor de Democratie en de Rechtsstaat.

Groep‘s verkrachting van de Journalistiek en Kijker door Buitenhof tijdens ‘Rutte-Show’.
Sterker nog Spekman zijn Boss Rutte stelde bij Buitenhof, toen hem gevraagd werd wat hij vond dat de Mark rutte Aka Sterf maarbevolking van Zutphen tegen zijn komst een petitie was gestart dat Hermans net als ‘Onno-Schandknapen-Hoes’een prima, eerlijke VVD-er is die overal aan de slag moet kunnen. Abvakabo FNV had de zaak aangespannen, omdat 10 duizend mensen hun baan verloren alsmede hun vakantiegeld en in sommige gevallen een deel van hun al karige salaris. Hermans liet bij zijn aftreden weten zich verantwoordelijk te voelen voor de situatie waarin Meavita terecht was gekomen, maar dat geen haar op zijn VVD hoofd er aandacht om de benadeelde mensen hun schade te vergoeden. Hij zei dat het het oordeel van de ondernemingskamer zo sterk de aandacht persoonlijk op hem richtte dat het niet langer mogelijk was zijn taken als corrupte senator uit te oefenen. Dat Hermans nu toch in het geweer komt tegen de uitspraak, betekent niet dat hij zijn aftreden onterecht vond. Dat was, gezien de persoonlijke aanval, ’onvermijdelijk’, laat een woordvoerder weten. Hermans leidde de raad van commissarissen bij de thuiszorgreus toen het zeven jaar geleden failliet ging, een miljoenenschuld achterlatend. Abvakabo wil meer dan terecht dat de toenmalige  corrupte bestuursleden en toezichthouders persoonlijk laten opdraaien voor de ondergang van Meavita. Omdat tegen de uitspraak van de ondernemingskamer geen hoger beroep mogelijk is, vragen de oud-bestuurders de Hoge Raad om de uitspraak te vernietigen wegens schending van diverse rechtsregels.„Onder lastige en snel wisselende omstandigheden hebben de ‘Graai-commissarissen’ steeds te goeder trouw afwegingen moeten maken(om hun zakken te vullen)”, zo luidt de verklaring van Hermans cs. Volgens hen heeft de ondernemingskamer ’onvoldoende oog gehad voor de lastige omstandigheden waaronder de corrupte oud-commissarissen hun Graai-werk moesten doen’.

Mocht de Hoge raad de uitspraak vernietigen, dan moet de specialistische afdeling van het gerechtshof de zaak opnieuw beoordelen en dat gaat jaren duren. De criminele commissarissen laten weten bereid te zijn voor ’overleg over een finale Doofpot regeling’.